Citește Descrierea Oficială

Cu tehnologiile avansate de astăzi vine amenințarea crescândă a criminalității informatice. Strategia națională de securitate cibernetică clarifică importanța apărării bune a rețelei în asigurarea Regatului Unit. GCU a dezvoltat o suită de programe care oferă oportunitatea de a fi în fruntea apărării spațiului cibernetic de la atacuri sofisticate și amenințări viitoare.

Securitatea digitală și medicina legală dezvoltă teoria și abilitățile practice ale modului în care se efectuează atacurile ilegale de computere și modul de a le contracara, analizează natura probelor digitale și se concentrează asupra legii și a problemelor legate de criminalitatea informatică. Acesta echipează absolvenți cu abilități tehnice, analitice și de evaluare în toate domeniile investigațiilor criminalistice digitale, inclusiv hacking-ul etic, intruziunea, detectarea, recuperarea datelor și sistemele de securitate.

Cariera ta

Introduceți rețelele de comunicații, ingineria securității și sectorul criminalisticilor digitale, o industrie care ocupă una din trei locuri de muncă din sectorul IT.

Acest sector devine din ce în ce mai complex, cu o nevoie specială de criminalistică digitală, securitate digitală, hacking etic, abilități de specialitate wireless și mobile. Ne-am aștepta ca absolvenții de securitate digitală să se angajeze într-o gamă largă de Pathways carieră, inclusiv agenții guvernamentale, agenții de aplicare a legii sau agenții din sectorul privat asociate, afaceri, sprijinind roluri specializate cum ar fi practicieni legali, testere de penetrare (hackeri etici) și consultanți de securitate și criminalistică.

Ce veți studia

Anul 1

Programare 1, Rețele de calculatoare 1, Dezvoltare platformă Web 1, Proiect integrat 1, Matematică pentru calcul, Fundamente de calcul.

Anul 2

Administrarea sistemelor securizate, Rețele de calculatoare 2, Programare 2, Proiectare integrată Proiect 2, Dezvoltare de baze de date, Operațiuni de securitate cibernetică.

Anul 3

Metodele cantitative și criptografia, investigarea criminalistică digitală, hacking-ul etic, reglementarea societății informaționale, proiectul integrat de proiectare 3, abilitățile de cercetare și problemele profesionale.

Anul 4

Securitatea aplicațiilor web, securitatea pe Internet, analiza malware, aplicația digitală de medicină legală, proiectul Onoruri.

Cerințe de intrare

Toate cerințele de intrare enumerate aici trebuie să fie utilizate ca ghid și reprezintă minimul necesar pentru a fi luate în considerare pentru intrare. Solicitanții care fac o ofertă condiționată de un loc pot fi rugați să obțină mai mult decât este declarat.

Anul 1

SQA mai mare

BBBB inclusiv Matematică plus Nat 5 engleză la C

Un nivel

CCC inclusiv matematică și fie sisteme informatice sau informatice plus GCSE matematică și limba engleză la C / 4

ILC mai mare

H2 H2 H3 H3, inclusiv matematica si informatica. Matematica și limba engleză sunt necesare la nivelul O2 obișnuit dacă nu sunt luate la nivel superior.

Diploma IB

24 de puncte, inclusiv matematica

BTEC

Nivelul 3 Diploma extinsă într-un domeniu relevant la MMM.

limba engleza

Elevii a căror limbă maternă nu este limba engleză vor fi, în mod normal, obligați să dețină echivalentul unui scor IELTS Academic de 6.0, fără un element mai mic de 5.5.

Vă rugăm să rețineți: dacă vă aflați dintr-o țară cu limbă engleză în limbajul majoritar, este posibil să nu vi se solicite să furnizați o dovadă suplimentară a competenței dvs. în limba engleză.

Informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil să vă înscrieți în acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Pathways internaționale

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibil pentru programul de studii în limba engleză pentru studii universitare.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

  • Acasă: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • UE: 1820 £
  • Internațional: 11.500 de lire sterline

* Taxele de școlarizare totale pentru studenții RUK care au absolvit o diplomă de trei sau patru ani sunt limitate la 27.750 £. Taxele specifice sunt supuse confirmării de către guvernul scoțian și se pot schimba odată confirmate.

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate. Pentru detalii complete despre modul în care se pot modifica comisioanele, citiți taxele noastre și politica de rambursare.

Costuri adiționale

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări pentru studenți.

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru noii studenți internaționali, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018 . Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

Loc de munca

O plasare opțională de un an opțională poate fi luată după finalizarea celui de-al treilea an de studiu. Plasamentul industrial va fi într-o zonă adecvată de securitate digitală. Un obiectiv-cheie în realizarea plasamentului industrial este ca elevii să dezvolte în continuare înțelegerea și aplicarea abilităților lor într-un cadru profesional.

În parteneriat cu Forțele HM, GCU a identificat că acest program este în mod special potrivit pentru bărbații și femeile militare și ex-militare. Vizitați zona HM Forces Careers pentru mai multe informații despre serviciile pe care le furnizăm.

Metode de evaluare

O serie de abordări integrate sunt utilizate pentru a atinge scopurile, obiectivele și rezultatele învățării necesare. În acest scop, se aplică o varietate de metode și strategii de predare și învățare. Metodele de evaluare utilizate pentru a demonstra realizarea rezultatelor învățării includ examinări, cursuri, teste de clasă, evaluări practice, prezentări, exerciții pe calculator și rapoarte scrise. Colaborând cu parteneri strategici, curriculumul de licență se află în fruntea progreselor în domeniul criminalisticilor digitale și al securității. Legăturile cu industria permit ca materialul industrial condus / dezvoltat să fie încorporat în programul de studiu. Scopul nostru este de a susține existența și de a căuta noi parteneriate industriale care să ofere acces la studii de caz și proiecte, experiență de lucru și probleme din lumea reală. Școala este, de asemenea, partenere academice la Consiliul pentru testere de securitate etică înregistrată (CREST). Cursul oferă o experiență de învățare orientată spre carieră de la o școală care este un furnizor autorizat de certificare profesională pentru, printre altele, Cisco, Microsoft, Oracle și 7Safe. Pentru a asigura absolvenților oportunități excelente de angajare, programul a fost proiectat cu referire la criteriile de acreditare stabilite de British Computer Society (BCS) - Institutul Chartered pentru IT - și Institutul de Inginerie și Tehnologie (IET). Se preconizează că gradul va fi propus pentru acreditare atunci când primul absolvent al studenților în 2014.

Metode de predare

Un curriculum stimulator care combină studiul conceptelor, teoriilor și principiilor tehnologice de bază, pe lângă cunoștințele și înțelegerea de specialitate din domeniul criminalisticilor digitale, securității și hacking-ului etic, permițând absolvenților să aducă o contribuție semnificativă la industrie și societate ca practicieni profesioniști. De asemenea, vom dezvolta abilitățile soft așteptate de viitorii angajatori, precum și abilitățile de scris, de cercetare și de lucru în echipă și în conformitate cu natura relevantă a acestui curs. Elevii vor rezolva problemele realiste dintr-o industrie în care vor folosi aceste abilități. În al treilea an, elevii vor avea posibilitatea de a întreprinde o plasare industrială și vor continua anul de onoare la sfârșitul acestei perioade. Legăturile cu partenerii industriali permit, de asemenea, dezvoltarea unei serii tehnice care să permită învățarea să fie încorporată într-un context real. Elevii care urmează acest program de studiu se pot aștepta să fie învățați în cea mai bună suită de laboratoare de rețea și de inginerie de securitate din Scoția și, eventual, Marea Britanie, oferind o experiență de învățare de neegalat practică de medicină și tehnici de securitate.

Program predat în:
Engleză

Vezi 28 mai multe cursuri de la Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment »

Ultima actualizare July 31, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
1,820 GBP
Acasă / Studenți din UE; £ 9250 studenți RUK; 11.500 de studenți internaționali
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date