Misiune

Misiunea Departamentului de Inginerie a Petrolului și a Gazei Naturale este de a educa studenții pentru a-și exercita profesia în forajele de foraj, producție și rezervoare pentru resursele subterane de petrol și gaze și pentru dezvoltarea cunoștințelor și tehnologiei care formează baza petrolieră inginerie, precum și pentru găsirea de soluții la problemele naționale, internaționale, sociale și de mediu legate de industria petrolieră. Colaborarea cu partenerii din Marea Britanie și Global pentru a oferi oportunități internaționale și naționale absolvenților de a-și dezvolta abilitățile de cunoaștere și antreprenoriat și de a contribui la dezvoltarea comunității.

Trăsături distinctive ale programului

BUE oferă programe bazate pe filosofia britanică a educației. Acest lucru are ca rezultat programe care se concentrează foarte mult pe elev, mai degrabă decât pe cei care livrează materialul. Absolvenții programelor din Marea Britanie prezintă în general:

 • capacitatea de a gândi creativ și cu abilități puternice de rezolvare a problemelor;
 • cheia la nivel înalt și seturile de competențe transferabile;
 • capacitatea de a menține independent un nivel ridicat de competență profesională și de subiect (adesea prin CPD);
 • competențe tehnice;
 • capacitatea de a conceptualiza problemele la un nivel înalt (adică pentru a vedea imaginea de ansamblu);
 • diligente și etice;
 • capacitatea de a lucra atât independent, cât și ca parte a unei echipe;
 • flexibilitatea și capacitatea de a aplica subiectul lor specific în afara propriilor.106984_libraryinside3.png

Mai mult decât atât, acest program este livrat atât cu o aromă locală și Marea Britanie oferind studenților posibilitatea de a obține o apreciere a perspectivelor naționale și internaționale privind multe aspecte ale vieții profesionale. Acestea includ tehnici de gestionare, cultura afacerilor, cadre juridice și standarde. Programul este conceput pentru a oferi o bază solidă celor care caută o carieră viitoare în ingineria petrolului și tehnologia gazelor naturale și răspund nevoilor în creștere ale societății în ceea ce privește atât resursele energetice, cât și industria petrolieră. Se pune accentul pe industria gazelor naturale și pe tehnologiile relevante. În urma recentelor descoperiri de gaze din Egipt, în special în apele mediteraneene, inginerii calificați în acest domeniu vor putea contribui la dezvoltarea nevoilor crescânde ale țării în acest domeniu vibrant din punct de vedere economic.

În plus față de aceste atribute programul Petroleum Engineering este validat de către o universitate din Marea Britanie (în conformitate cu instrucțiunile QAA și corporative profesionale).

Obiectivele programului

BEng (onoruri) în ingineria petrolului și tehnologia gazelor urmărește:

 1. Oferiți un program de diplome de onoare în domeniile ingineriei petroliere și tehnologiei de gaze naturale.
 2. Furnizați absolvenți de înaltă calitate în acest sector atât în ​​Egipt, cât și la nivel internațional.
 3. Produce absolvenți cu un profil care include un fundal academic puternic în inginerie petrolieră și tehnologie de gaze combinate cu competențele analitice, tehnice și profesionale necesare pentru a funcționa cu succes în industrie.
Program predat în:
 • Engleză

Vezi 12 mai multe cursuri de la The British University in Egypt »

Ultima actualizare Decembrie 23, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
7,500 GBP
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date