Citește Descrierea Oficială

Acreditat de: EI CIBSE

Dezvoltat în parteneriat cu industria serviciilor de construcții, acest program se axează pe proiectarea sistemului de încălzire și aer condiționat, simularea și evaluarea performanțelor clădirilor, sistemele electrice și proiectarea iluminatului.

Acest program este acreditat de Institutul de Energie (EI) și Instituția autorizată de ingineri de servicii de construcții (CIBSE), astfel încât să puteți progresa către statutul de inginer complet (CEng).

Oferă flexibilitate inginerilor care sunt angajați în prezent și doresc să-și îmbunătățească cunoștințele și abilitățile.

Cariera ta

Lipsa curentă de ingineri înseamnă salarii bune, locuri de muncă sigure și perspective bune de promovare pentru inginerii de servicii de construcții. Carierele acoperă un spectru larg de la etapele de proiectare până la funcționarea tipurilor de clădiri casnice, comerciale, industriale și de agrement.

Ce veți studia

Anul 1

Teoria fundamentală a ingineriei, inclusiv termodinamica, mecanica fluidelor, transferul de căldură, principiile electrice, sistemele de control și matematica.

Anul 2

Aplicatii inginerice. Sisteme de energie electrică, termodinamică aplicată, proiectare asistată de calculator (CAD), inginerie mecanică, materiale și matematică.

Anul 3

Aplicații pentru clădiri, modelare clădiri, încălzire

Anul 4

Proiectare avansată de încălzire, aer condiționat, electrice

Cerințe de intrare

Toate cerințele de intrare enumerate aici trebuie să fie utilizate ca ghid și reprezintă minimul necesar pentru a fi luate în considerare pentru intrare. Solicitanții care fac o ofertă condiționată de un loc pot fi rugați să obțină mai mult decât este declarat.

Cerințe de intrare pe termen lung

Anul 1

SQA mai mare

BBBC incluzând matematică și fie fizică, studii tehnologice sau științe inginerești, plus Nat 5 engleză la C.

Un nivel

CCC inclusiv matematică și fizică plus GCSE engleză la C / 4

ILC mai mare

H2 H2 H4 H4 incluzând matematică și fizică. Limba engleza este, de asemenea, obligatorie la nivel obișnuit O2

Diploma IB

24 de puncte, inclusiv matematică și fizică

BTEC

Nivelul 3 Diploma extinsă în materie de inginerie la MMM

Accesul SWAP

Program SWAP STEM la BBB.

Anul 2

HNC

HNC fie în inginerie mecanică, fie în inginerie electrică sau în ingineria serviciilor de construcții. Pot fi luate în considerare și alte calificări legate de HNC.

Un nivel

BBC inclusiv matematică și fizică plus GCSE engleză la C / 4.

BTEC

Nivelul 3 Diploma extinsă în inginerie mecanică / electrică la DMM

Anul 3

HND

Anul 3 HND fie în inginerie mecanică, fie în inginerie electrică sau în inginerie în domeniul construcțiilor sau în proiectarea durabilă. Pot fi luate în considerare alte calificări legate de HND.

Cerințe de intrare cu timp parțial

Anul 1

HNC

HNC Servicii de construcții, Inginerie mecanică sau electrică

Anul 2

HND

HND Servicii de construcții, Inginerie mecanică sau electrică

Cerințe de angajare

Solicitanții trebuie să fie angajați cu normă întreagă și să fie sponsorizați de angajator.

limba engleza

Elevii a căror limbă maternă nu este limba engleză vor fi, în mod normal, obligați să dețină echivalentul unui scor IELTS Academic de 6.0, fără un element mai mic de 5.5.

Vă rugăm să rețineți: dacă vă aflați dintr-o țară cu limbă engleză în limbajul majoritar, este posibil să nu vi se solicite să furnizați o dovadă suplimentară a competenței dvs. în limba engleză.

Informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil (ă) să accesați acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Pathways internaționale

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibil pentru programul de studii în limba engleză pentru studii universitare.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

  • Acasă: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • UE: 1820 £
  • Internațional: 11.500 de lire sterline

* Taxele de școlarizare totale pentru studenții RUK care au absolvit o diplomă de trei sau patru ani sunt limitate la 27.750 £. Taxele specifice sunt supuse confirmării de către guvernul scoțian și se pot schimba odată confirmate.

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate. Pentru detalii complete despre modul în care se pot modifica comisioanele, citiți taxele noastre și politica de rambursare.

Elevii care participă la un program cu fracțiune de normă pot fi facturați pentru taxa anuală completă sau pentru numărul de module completate pe an universitar. Elevii pot fi eligibili să plătească acest lucru în rate pe parcursul anului. Vizualizați taxe de învățământ la distanță și la distanță.

Costuri adiționale

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări student.

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru noii studenți internaționali, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018 . Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

Tururi de studiu

Tot anul, elevii cu normă întreagă au ocazia să participe la programul nostru de turnee de studiu săptămânale. Destinațiile de turism includ Franța, Finlanda, Spania și Canada.

Legături cu industria

În timpul elaborării și revizuirii acestui program de studii interesante, Școala a consultat cu industria, pentru a se asigura că absolvenții ar fi bine pregătiți pentru a intra pe piața forței de muncă în funcții profesionale bine remunerate.

Acreditare

Ingineria serviciilor de construcții BEng (Hons) este acreditată de Institutul EI pentru Energie și CIBSE, instituția autorizată de inginerie a serviciilor de construcții. Puteți trece la stadiul complet de inginerie Chartered CEng.

Forțele HM

În parteneriat cu Forțele HM, GCU a identificat că acest program este în mod special potrivit pentru bărbații și femeile militare și ex-militare. Vizitați zona HM Forces Careers pentru mai multe informații despre serviciile pe care le furnizăm.

Metode de evaluare

Programul de grad încorporează o gamă variată de metode tradiționale și mai moderne pentru a evalua elevii. Acestea includ examene, studii de caz, proiecte de proiectare, dizertații, rapoarte de laborator, prezentări, teste de clasă și teste online bazate pe web. Pentru orice modul dat, se folosesc opțiunile de evaluare cele mai potrivite pentru conținutul modulului. Toate modulele din programul de studii sunt evaluate cel puțin parțial de o componentă de curs și în unele cazuri există, de asemenea, o examinare la sfârșitul semestrului. Aproximativ jumătate din module au o componentă de examinare și acest lucru reprezintă, în mod normal, 60% din alocarea marcajului pentru modul. În ultimul an, există un modul de proiect care are o dublă alocare normală a creditelor. Aceasta este o oportunitate pentru studenți de a-și completa studiul aprofundat al unei aplicații de design de interes special pentru ei înșiși. Studentului i se alocă un supervizor de proiect pentru ai asista la orice probleme întâmpinate și pentru a facilita progresul studenților. Unele module includ munca în grup. În ultimul an studenții finalizează un proiect de proiectare în grup în care se realizează proiectarea completă a serviciilor mecanice și electrice pentru o clădire. Această lucrare va fi prezentată ca raport de grup și prezentare. Elevii sunt, de asemenea, combinați în grupuri pentru a participa la o competiție de afaceri în care grupurile gestionează companii virtuale care operează în industria construcțiilor. Grupurile pot participa, de asemenea, la o competiție internațională în care aceștia concurează împotriva studenților din alte universități.

Metode de predare

Programul are legături foarte strânse cu industria și a fost dezvoltat pentru a răspunde nevoilor partenerilor noștri industriali. Acest lucru face absolvenții noștri bine echipați pentru a intra pe piața forței de muncă în poziții profesionale bine plătite. Structura de diplomă este foarte flexibilă și permite studenților să studieze programul fie cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă. Modul cu fracțiune de normă este deosebit de valoros deoarece oferă inginerilor care sunt angajați în prezent în industria serviciilor de construcții o oportunitate de a-și îmbunătăți cunoștințele și abilitățile și de a facilita progresul acestora în cadrul industriei. Metodele de predare includ prelegeri, seminarii, tutoriale, experimente de laborator și perioade de laborator de calculator. Toate aceste metode alternative sunt utilizate în modul cel mai potrivit pentru a se potrivi cu conținutul fiecărui modul individual. Programul de diplomă este, de asemenea, foarte fericit să aibă acces aproape complet la instalațiile de servicii de construcții și sălile de plante din campusul universitar extins. Aceasta include utilizarea sistemului de control BMS care poate fi accesat de la oricare dintre laboratoarele de calculatoare din campus. În plus, a fost construită o galerie de vizionare construită pentru observarea și analizarea noii instalații combinate de căldură și energie termică (CHP). Toate aceste facilități sunt integrate în cadrul programului de predare pentru a permite studenților să studieze funcționarea echipamentului de construcție în condiții de "viață".

Program predat în:
Engleză

Vezi 28 mai multe cursuri de la Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment »

Ultima actualizare July 31, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
4 anii
Part time
La zi
Price
1,820 GBP
Acasă / Studenți din UE; £ 9250 studenți RUK; 11.500 de studenți internaționali
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date