Citește Descrierea Oficială

IstructE IHE CIHT ICE CABE ENAEE

Un inginer civil contribuie la realizarea unora dintre cele mai inovatoare structuri din lume - infrastructura pentru transport, energie, industrie și comerț este rezultatul ingineriei civile.

Programul, care este acreditat de Consiliul Comun al Moderatorilor (ICE, IStructE, CIHT, IHE) și instituția autorizată pentru managementul apelor și mediului (CIWEM), este conceput pentru a produce absolvenți care sunt la fel de confortabili cu aspectele tehnice și tehnice ale industriei deoarece acestea se referă la gestionarea contractelor, planificarea și protecția mediului.

Vizitele la fața locului sunt organizate pe parcursul întregului program și au inclus recent extinderea autostrăzii M74, schema de prevenire a inundațiilor de la White Cart, noua fermă Forth Crossing și Whitelee Wind Farm. De asemenea, puteți participa la o excursie de studiu de cinci zile în Europa, legată de unul dintre partenerii noștri din cadrul universității Erasmus.

Cariera ta

Există oportunități de angajare pentru antreprenorii și consultanții în domeniul ingineriei civile implicați în construcția de drumuri, cariere, construcția de clădiri mari și construirea de poduri. De asemenea, există poziții de autorități locale în planificarea și administrarea rețelelor majore. Absolvenții noștri pot profita de oportunitățile de dezvoltare durabilă și de inginerie pentru rezistență.

Ce veți studia

Anul 1

Fundația de nivel inginerie civilă, topografie

Anul 2

Include principiile hidraulicii, managementul contractelor, proiectarea structurală și geotehnica.

Anul 3

Include structurale

Anul 4

Proiecte de Onoare, Subiecte de Inginerie Civilă, cum ar fi Ingineria Structurală Avansată, Managementul Resurselor de Apă și Managementul Deșeurilor.

Cerințe de intrare

Toate cerințele de intrare enumerate aici trebuie să fie utilizate ca ghid și reprezintă minimul necesar pentru a fi luate în considerare pentru intrare. Solicitanții care fac o ofertă condiționată de un loc pot fi rugați să obțină mai mult decât este declarat.

Anul 1

SQA mai mare

ABBB incluzând fie matematică, fizică, studii tehnologice sau științe inginerești plus Nat 5 engleză la C. Nat 5 Matematică la C este, de asemenea, necesară dacă nu este luată la nivel superior

Un nivel

CCA inclusiv matematică sau fizică plus GCSE engleză la C / 4

ILC mai mare

H1 H2 H3 H3, inclusiv matematică sau fizică, plus limba engleză și matematică la nivel obișnuit O2 dacă nu sunt luate la nivel superior

Diploma IB

24 de puncte trebuie să includă matematică și fizică

BTEC

Nivelul 3 Diploma extinsă în inginerie civilă la MMM

Accesul SWAP

Program SWAP STEM la BBB

limba engleza

Elevii a căror limbă maternă nu este limba engleză vor fi, în mod normal, obligați să dețină echivalentul unui scor IELTS Academic de 6.0, fără un element mai mic de 5.5.

Vă rugăm să rețineți: dacă vă aflați dintr-o țară cu limbă engleză în limbajul majoritar, este posibil să nu vi se solicite să furnizați o dovadă suplimentară a competenței dvs. în limba engleză.

Informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil (ă) să accesați acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Pathways internaționale

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibil pentru programul de studii în limba engleză pentru studii universitare.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

  • Acasă: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • UE: 1820 £
  • Internațional: 11.500 de lire sterline

* Taxele de școlarizare totale pentru studenții RUK care au absolvit o diplomă de trei sau patru ani sunt limitate la 27.750 £. Taxele specifice sunt supuse confirmării de către guvernul scoțian și se pot schimba odată confirmate.

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate. Pentru detalii complete despre modul în care se pot modifica comisioanele, citiți taxele noastre și politica de rambursare.

Elevii care participă la un program cu fracțiune de normă pot fi facturați pentru taxa anuală completă sau pentru numărul de module completate pe an universitar. Elevii pot fi eligibili să plătească acest lucru în rate pe parcursul anului. Vizualizați taxe de învățământ la distanță și la distanță.

Costuri adiționale

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări student.

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru noii studenți internaționali, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018 . Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

Loc de munca

Aveți posibilitatea să finalizați un stagiu de lucru cu un partener industrial în cel de-al treilea an și, dacă nu vă aflați în plasament sau în străinătate cu Erasmus, puteți participa la un curs de construcție de cinci zile pe șantier.

Acreditare profesională

Diploma de Ingineria mediului înconjurător este acreditată de ICE, IStructE, CIHT și IHE ca satisfăcând pe deplin baza academică pentru un Inginer Incorporat, în conformitate cu prevederile UK-SPEC pentru aporturile 2016-2020.

Forțele HM

În parteneriat cu Forțele HM, GCU a identificat că acest program este în mod special potrivit pentru bărbații și femeile militare și ex-militare. Vizitați zona HM Forces Careers pentru mai multe informații despre serviciile pe care le furnizăm.

Acreditare

Gradul este acreditat de Consiliul Comun al Moderatorilor (Instituția Inginerilor Civili, Instituția Inginerilor Structurați, Instituția autorizată de Autostrăzi și Transporturi și Institutul de Ingineri de Autostrăzi) și satisface pe deplin baza educațională pentru statutul de Inginer Incorporat IEng. Vizitați www.jbm.org.uk pentru informații suplimentare.

De asemenea, suntem acreditați de CABE și, important, ENAEE, Rețeaua europeană de acreditare a învățământului ingineresc, cu o etichetă EUR-ACE.

Metode de evaluare

Sunt utilizate o varietate de metode de evaluare, inclusiv activități de curs și examinări oficiale. Lucrările de curs și testele de clasă (cartea deschisă sau închisă) include rapoarte privind activitățile experimentale din laboratoarele de construcții / hidraulică sau vizitele la fața locului la dezvoltările esențiale, cum ar fi Windfarmul Whitelee, Schema de prevenire a inundațiilor de la Coșul Alb și noul traseu Forth Crossing. Studenții noștri sunt, de asemenea, introduși în practicarea de ingineri civili și structurali ca lecții de vizitare pentru a se asigura că învățarea și evaluarea lor sunt relevante pentru standardele din industrie.

Metode de predare

Studenții din primul an urmează cursul de cinci zile de competențe de construcție la Inchinnan, lângă Glasgow. Studenții pe a doua generație pot călători în continuare prin participarea la o excursie europeană de studiu care va fi parțial finanțată. Elevii din al treilea an pot participa fie la o plasare industrială, fie la un schimb de studii Erasmus european. Alternativ, elevii pot selecta modulul de învățare a proiectului gestionat. Am introdus recent o inițiativă în care studenții noștri petrec o perioadă de cinci zile la Constructionarium, o experiență de construcție practică pentru studenți și tineri profesioniști, unde aceștia sunt implicați în planificarea la fața locului, precum și implementarea unei versiuni reduse a unei construcții majore cum ar fi Kingsgate Footbridge sau viaductul Millau.

Program predat în:
Engleză

Vezi 28 mai multe cursuri de la Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment »

Ultima actualizare July 31, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 - 4 anii
Part time
La zi
Price
1,820 GBP
Acasă / Studenți din UE; £ 9250 studenți RUK; 11.500 de studenți internaționali
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date