Citește Descrierea Oficială

Investigatorii de criminalistică oferă dovezi care pot fi folosite în instanță. Acest program vă va oferi cunoștințele și experiența practică a metodelor științifice pentru investigarea și soluționarea crimelor.

GCU a investit recent peste 1,5 milioane de lire sterline pentru a crea laboratoare de chimie și biologie de ultimă generație, unde studenții dobândesc o experiență practică inestimabilă în utilizarea unor instrumente moderne, cum ar fi un analizor de ADN, microscoape ultrasensibile și spectrometre de masă.

Acest program vă oferă o înțelegere fermă a aspectelor teoretice și practice ale științelor chimice și biologice, cu cazurile de consultanță pentru personalul medico-legale discutate în întreaga lume. Veți avea ocazia să petreceți până la un an la una dintre instituțiile partenere din Europa sau din SUA.

Absolvenții pot fi acceptați ca membri asociați ai Societății Regale de Chimie (RSC), care este un pas spre statutul de chimist charter.

Cariera ta

Absolvenții au continuat să lucreze în sectoarele analizei chimice și biochimice, în domeniul medico-legal, al medico-legalității, al poliției, al siguranței alimentare, al predării, al produselor farmaceutice și al industriei de petrol și gaze.

Ce veți studia

Anul 1

Chimie, biologie umană, fizică, matematică

Anul 2

Chimie fizică, Analiză chimică, Civil

Anul 3

Chimie analitică instrumentală, Prevenirea incidentelor, Investigare

Anul 4

Analiza criminalistica de mediu, Microscopie medico-legală, Biologie legală avansată, Tehnici avansate în științe criminalistice, Proiect.

Cerințe de intrare

Toate cerințele de intrare enumerate aici trebuie să fie utilizate ca ghid și reprezintă minimul necesar pentru a fi luate în considerare pentru intrare. Solicitanții care fac o ofertă condiționată de un loc pot fi rugați să obțină mai mult decât este declarat.

Anul 1

SQA mai mare

BBBC inclusiv chimie, plus Nat 5 engleză și matematică

Un nivel

CCC inclusiv chimie, plus GCSE engleză și matematică la C / 4

ILC mai mare

H2 H2 H3 H3 inclusiv chimie, plus limba engleză și matematică la nivel obișnuit O2

Diploma IB

24 de puncte trebuie să includă chimia la nivel superior

BTEC

Nivelul 3 Diploma extinsă în medicină / știință aplicată (trebuie să includă și chimie) la MMM

Anul 2

BTEC

Nivelul 3 Diploma extinsă în științele aplicate / medico-legale (trebuie să includă și chimia) la DDM

limba engleza

Pe lângă îndeplinirea cerințelor de calificare, studenții internaționali în care limba engleză nu este prima limbă necesită un scor IELTS de 6,0, fără un element mai mic de 5,5.

Vă rugăm să rețineți: dacă vă aflați dintr-o țară cu limbă engleză în limbajul majoritar, este posibil să nu vi se solicite să furnizați o dovadă suplimentară a competenței dvs. în limba engleză.

Informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil (ă) să accesați acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Pathways internaționale

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibil pentru programul de studii în limba engleză pentru studii universitare.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

  • Acasă: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • UE: 1820 £
  • Internațional: 11.500 de lire sterline

* Taxele de școlarizare totale pentru studenții RUK care au absolvit o diplomă de trei sau patru ani sunt limitate la 27.750 £. Taxele specifice sunt supuse confirmării de către guvernul scoțian și se pot schimba odată confirmate.

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate. Pentru detalii complete despre modul în care se pot modifica comisioanele, citiți taxele noastre și politica de rambursare.

Costuri adiționale

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări student.

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru noii studenți internaționali, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018 . Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

Recunoașterea profesională

Absolvenții acestui program pot fi acceptați ca membri asociați ai Societății Regale de Chimie (RSC), care este un pas mai aproape de statutul de chimist charter.

A studia in strainatate

Elevii au ocazia să petreacă până la un an la una dintre instituțiile partenere din Europa sau din SUA.

Metode de evaluare

Combinație de examinări scrise nevăzute, evaluări și prezentări orale. Acest program distinctiv se căsătorește cu o înțelegere profundă a principiilor științifice, împreună cu o abordare educațională largă și variată, sporind perspectivele de angajare ale studenților noștri, nu numai în domeniul criminalisticilor, dar și în alte domenii. Mulți dintre angajații noștri cheie practică experți medico-legali, îmbunătățind studenții noștri învățând, în timp ce profesorii de dezvoltare academică ajută la dezvoltarea abilităților generice cum ar fi scrierea de rapoarte și tehnicile de examen. Ancheta Națională a Studenților pentru anul 2012 a oferit 96% satisfacție studenților pentru investigația criminalistică.

Metode de predare

Studenții noștri au șansa de a studia în străinătate pentru tot sau pentru o parte a celui de-al treilea nivel cu instituțiile partenere din Finlanda, Suedia și Canada, cu posibile oportunități de a studia în SUA începând cu 2012-13. Ca parte a evaluării de nivelul al treilea, studenții noștri participă la o vizită industrială care își îmbunătățește cunoștințele despre modul în care operează industria și le permite să se căsătorească cu teoria în practică. Aceste studii structurale privind practicile industriale se desfășoară în colaborare cu Agenția pentru protecția mediului scoțian, cu care avem legături lungi.

Program predat în:
Engleză

Vezi 28 mai multe cursuri de la Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment »

Ultima actualizare July 31, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 - 4 anii
La zi
Price
1,820 GBP
Acasă / Studenți din UE; £ 9250 studenți RUK; 11.500 de studenți internaționali
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date