Citește Descrierea Oficială

Numai intrarea în anul 3

Programele GCU pentru Jocuri pe calculator urmăresc să producă absolvenți cu mixul corect de abilități practice și cunoștințe tehnice pentru a intra în industria jocurilor de calculator.

Dispunem de facilități de studio excelente, printre care HD Video Production Suite, Art Studio, Studio de înregistrare audio digitală, Studioul de design al jocurilor cu instrumente 3D de scanare laser, instrumente de captare a mișcării și un aparat Rapid Prototyping. Există un laborator de experiență pentru utilizatorii în care jocurile pot fi testate și evaluate și un laborator de realitate virtuală care conține un simulator de conducere complet echipat și alte echipamente VR, cum ar fi Oculus Rifts. În anii 1, 2 și 3 studenți în toate programele participă la un proiect integrat, o oportunitate pentru elevii din diferite discipline de a face jocurile împreună. De asemenea, vă veți bucura de prelegeri invitate de experți din industrie.

Programul de Dezvoltare Indie își propune să producă absolvenți cu mixul potrivit de design practic și de jocuri de artă, abilități de afaceri și cunoștințe tehnice pentru a intra în acest sector, cu un mix de module care se potrivesc cu actualul lor set de competențe și în același timp este timpul orientat spre absolvent profil de competențe.

Cariera ta

Absolvenții au început să lucreze la Rockstar, Electronic Arts, Sony și Jocuri Guerrilla.

Ce veți studia

Vă rugăm să rețineți că acest program este destinat studenților cu intrare directă, iar studenții trebuie să se refere la modulele de mai jos, atunci când fac alegerea lor de licență.

Anul 1

Bazele modelării 3D, Introducere în proiectarea jocurilor, Proiectare pentru design, Introducere în animație, Proiect integrat 1, Fotografie digitală

Anul 2

Jocuri de design 1, Introducere în programarea jocurilor, Modelare 3D și sculptură digitală, Introducere în animația 3D, Interacțiune om-calculator, IntegratedProject 2, Programare joc 1, Desen pentru design, Design conținut de joc, Matematică 3D pentru simulare

Anul 3

Animație avansată a caracterelor, producție 3D pentru industrie, workshop pentru producția de jocuri, psihologie utilizator, proiect integrat 3, abilități de cercetare

Anul 4

Proiectul de onoare, practica creativă, vizualizarea 3D avansată

Cerințe de intrare

Toate cerințele de intrare enumerate aici trebuie să fie utilizate ca ghid și reprezintă minimul necesar pentru a fi luate în considerare pentru intrare. Solicitanții care fac o ofertă condiționată de un loc pot fi rugați să obțină mai mult decât este declarat.

Anul 3

Jocuri de artă Pathway

HND 3D Computer Animation cu B în unitatea clasificată și trimiterea portofoliilor de succes. În plus, unitățile de animație 2D și animația 3D sunt necesare ca parte a HND

Jocuri de proiectare Pathway

HND Dezvoltarea de jocuri pe calculator cu un A în unitatea clasificată și incluzând animația 2D; Modificarea nivelului 3D; Jocuri personalizate și scripturi; Game Design Pitch la tratament; Teoria designului jocurilor; Fie matematica pentru calcul interactiv, tehnici esențiale sau matematică (calcul și matrice pentru calcul).

Jocuri de dezvoltare software pentru Pathway

HND Jocuri pe calculator Dezvoltarea cu A în unitatea clasificată și inclusiv; Design interfețe utilizator; Fie matematica pentru calcul interactiv, tehnici esențiale sau matematică pentru calcul și matrice pentru calcul.

limba engleza

Elevii a căror limbă maternă nu este limba engleză vor fi, în mod normal, obligați să dețină echivalentul unui scor IELTS Academic de 6.0, fără un element mai mic de 5.5.

Vă rugăm să rețineți: dacă vă aflați dintr-o țară cu limbă engleză în limbajul majoritar, este posibil să nu vi se solicite să furnizați o dovadă suplimentară a competenței dvs. în limba engleză.

Informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil să vă înscrieți în acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Pathways internaționale

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibil pentru programul de studii în limba engleză pentru studii universitare.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

  • Acasă: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • UE: 1820 £
  • Internațional: 11.500 de lire sterline

* Taxele de școlarizare totale pentru studenții RUK care au absolvit o diplomă de trei sau patru ani sunt limitate la 27.750 £. Taxele specifice sunt supuse confirmării de către guvernul scoțian și se pot schimba odată confirmate.

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate. Pentru detalii complete despre modul în care se pot modifica comisioanele, citiți taxele noastre și politica de rambursare.

Costuri adiționale

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări student.

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru noii studenți internaționali, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018 . Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

A studia in strainatate

Studenții au ocazia pentru schimbul internațional. Acest lucru ar putea fi pentru un trimestru sau un an întreg de studiu la o altă instituție, adesea la unul dintre partenerii noștri europeni, unde cursurile sunt oferite în limba engleză. În prezent, studenții care utilizează această opțiune fac acest lucru la anul 3 și obțin credite pentru gradul lor.

Program predat în:
Engleză

Vezi 28 mai multe cursuri de la Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment »

Ultima actualizare July 31, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
1,820 GBP
Acasă / Studenți din UE; £ 9250 studenți RUK; 11.500 de studenți internaționali
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date