Citește Descrierea Oficială

Acreditat de: CIOB RICS

Managerii de construcții, bazați pe site și în birou, lucrează cu o gamă largă de persoane, de la arhitecți la lucrători în construcții.

Acest program acoperă o gamă largă de aspecte tehnice, financiare și de planificare în teorie și practică, folosind metode tradiționale și online de predare. Majoritatea absolvenților de management al construcțiilor din Scoția au fost instruiți la GCU.

Experții din industrie oferă prelegeri clienților pe tot parcursul programului și ca parte a angajamentului programului de a îmbunătăți abilitățile personale, profesionale și de angajare ale studenților noștri, în anul 3 există oportunități de a petrece șase luni pe un loc de muncă. Există, de asemenea, oportunități de a studia în străinătate, în Europa, Australia și SUA.

Programul este pe deplin acreditat de către Chartered Institute of Building (CIOB) și Instituția Regală a Inspectorilor Chartered (RICS).

Cariera ta

Absolvenții au continuat să lucreze pentru companii importante, cum ar fi Lend Lease, BAM Construction, Contractele Clark, Galliford Try, Sir Robert McAlpine, Balfour Beatty, Laing O'Rourke, McLaughlin și Harvey, Persimmon Homes și Ogilvie Construction.

Ce veți studia

Anul 1

Nivelul Fundației, Dezvoltarea Cunoașterii Principiilor și Practici Fundamentale ale Industriei Construcțiilor.

Anul 2

Competențe de management al construcțiilor de bază.

Anul 3

Plasament industrial și dezvoltarea competențelor în domeniul construcțiilor.

Anul 4

Onoruri Disertație și studii suplimentare elective, inclusiv managementul comercial, Building Information Modeling (BIM), Managementul Proiectelor, Managementul Facilităților și Construcții Durabile.

Cerințe de intrare

Toate cerințele de intrare enumerate aici trebuie să fie utilizate ca ghid și reprezintă minimul necesar pentru a fi luate în considerare pentru intrare. Solicitanții care fac o ofertă condiționată de un loc pot fi rugați să obțină mai mult decât este declarat.

Anul 1

SQA mai mare

ABBC plus Nat 5 engleză și matematică la C

Un nivel

CCC plus GCSE engleză și matematică la C / 4

ILC mai mare

H2, H2, H2, H2 plus limba engleză și matematică la nivel obișnuit O2

Diploma IB

24 de puncte

BTEC

Nivelul 3 Diploma extinsă în mediul relevant din mediul încorporat DMM

Accesul SWAP

Program SWAP STEM la BBB

Anul 2

HND

HNC în aria de studiu a mediului construit cu un nivel B în gradul A: BBC inclusiv matematică și fizică plus GCSE engleză la C / 4.

BTEC

Nivelul 3 Diploma extinsă în inginerie mecanică / electrică la DMM

Anul 3

HND

Gestionarea construcțiilor HND cu A în unitățile gradate, vor fi luate în considerare și alte subiecte privind mediul construit de HND.

limba engleza

Elevii a căror limbă maternă nu este limba engleză vor fi, în mod normal, obligați să dețină echivalentul unui scor IELTS Academic de 6.0, fără un element mai mic de 5.5.

Vă rugăm să rețineți: dacă vă aflați dintr-o țară cu limbă engleză în limbajul majoritar, este posibil să nu vi se solicite să furnizați o dovadă suplimentară a competenței dvs. în limba engleză.

Informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil să vă înscrieți în acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Pathways internaționale

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibil pentru programul de studii în limba engleză pentru studii universitare.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

  • Acasă: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • UE: 1820 £
  • Internațional: 11.500 de lire sterline

* Taxele de școlarizare totale pentru studenții RUK care au absolvit o diplomă de trei sau patru ani sunt limitate la 27.750 £. Taxele specifice sunt supuse confirmării de către guvernul scoțian și se pot schimba odată confirmate.

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate. Pentru detalii complete despre modul în care se pot modifica comisioanele, citiți taxele noastre și politica de rambursare.

Elevii care participă la un program cu fracțiune de normă pot fi facturați pentru taxa anuală completă sau pentru numărul de module completate pe an universitar. Elevii pot fi eligibili să plătească acest lucru în rate pe parcursul anului. Vizualizați taxe de învățământ la distanță și la distanță.

Costuri adiționale

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări pentru studenți.

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru noii studenți internaționali, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018 . Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

Studiu cu frecvență redusă

Gradul de studii postuniversitare de la Bachelor of Science este unul din cele două disponibile în Scoția.

Statutul statutului

Acreditat de instituția autorizată de gestionare a apelor și a mediului (CIWEM) și de instituția regală a inspectorilor autorizați (RICS), diploma vă poate duce la angajarea și studierea ulterioară în întreaga lume. La finalizarea cu succes a gradului lor, mulți absolvenți lucrează pentru calitatea de stat membru MCIOB și MRICS.

Loc de munca

A treia an de plasament se poate realiza în Scoția sau în străinătate. Acestea nu sunt obligatorii sau garantate.

Legături cu industria

Programul a fost dezvoltat foarte mult în parteneriat cu industria construcțiilor. Acest lucru asigură că modulele de predare reflectă și dezvoltă cele mai bune practici actuale, iar absolvenții sunt bine pregătiți să intre în carieră la nivel de conducere. Avem o înregistrare foarte puternică a ocupării forței de muncă absolvent, datorită respectului cu care se desfășoară programul în întreaga industrie.

Forțele HM

În parteneriat cu Forțele HM, GCU a identificat că acest program este în mod special potrivit pentru bărbații și femeile militare și ex-militare. Vizitați zona HM Forces Careers pentru mai multe informații despre serviciile pe care le furnizăm.

Metode de evaluare

Un element unic al cursului nostru, care este evaluat în principal prin cursurile cursanților noștri, este pregătirea pentru modulul de plasare, o inserție practică de patru zile efectuată la Colegiul Național de Construcții din Scoția. Pe lângă vizitele la fața locului în cadrul modulelor tehnologice de construcție, studenții noștri au, de asemenea, posibilitatea de a participa la un turneu de studiu european, care, în 2012, a implicat studenții noștri mergând la Barcelona. Programul are legături puternice cu industria și multe organizații industriale oferă oportunități de plasare și oferă, de asemenea, cursuri de oaspeți într-un număr de module.

Metode de predare

Între sfârșitul celui de-al doilea nivel și începutul celui de-al treilea nivel, studenții noștri au șansa de a urma un program de plasare de șapte luni. Mulți dintre studenții noștri care fac acest lucru găsesc locuri de muncă în aceste organizații atunci când își termină programul de studiu cu noi. Studenții noștri sunt pregătiți pentru un rol în "stabilirea" prin utilizarea unor echipamente bazate pe măsurători. Avem legături strânse cu industria și ne menținem cursul relevant pentru cerințele industriei, invitându-i pe invitați și foști studenți să preleveze cohorta noastră actuală. Avem, de asemenea, legături puternice cu organismele profesionale care ilustrează studenților noștri valoarea și recunoașterea dobândite prin dobândirea lor.

Program predat în:
Engleză

Vezi 28 mai multe cursuri de la Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment »

Ultima actualizare July 31, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 - 4 anii
Part time
La zi
Price
1,820 GBP
Acasă / Studenți din UE; £ 9250 studenți RUK; 11.500 de studenți internaționali
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date