Citește Descrierea Oficială

În Psihologie, descriem, explicăm și prezicem gânduri, sentimente și comportamente.

Obiectivul acestui grad este de a aplica materialele psihologice de bază ale metodelor de cercetare, cognitive, sociale, de dezvoltare, personalitate și psihologie biologică la aplicațiile din viața reală.

Veți acoperi toate domeniile de psihologie aplicată, cu accent pe sănătatea mintală, medicina legală, consiliere și psihologia sănătății. Puteți alege să ieșiți cu un grad numit în BSc (Hons) Aplicată Psihologie (Consiliere), (Forensic) sau (Sănătate), cu condiția să luați module specifice.

Modulele sunt predate în diferite laboratoare specializate, seminarii și lecturi și toți studenții au un modul de învățare bazat pe muncă în modul de psihologie, în care relaționează experiența de lucru cu teoria psihologică.

Există oportunități de a petrece un trimestru de studii în străinătate și aveți opțiunea suplimentară de a studia subiecte de limbă, biologie sau științe moderne moderne în timpul programului.

Toate Pathways program sunt acreditate de Societatea Britanică de Psihologie și îndeplinesc cerințele pentru calitatea de absolvent (GBC).

Cariera ta

Absolvenții pot deveni psihologi autorizați după studii suplimentare și formare postuniversitară în domeniul psihologiei clinice, educaționale, de sănătate, ocupaționale, de consiliere, sport și exerciții fizice sau de medicină legală, sau să efectueze cercetări și să urmeze o carieră academică.

Ce veți studia

Anul 1

Bazele Psihologiei, Psihologie Aplicată 1, Introducere în ancheta psihologică.

Anul 2

Introducere în metodele de cercetare, Introducere în psihologia biologică, cognitivă și de dezvoltare, Psihologia aplicată 2.

Anul 3

Metodele de cercetare, cunoașterea umană aplicată, psihologia socială, fiziologia comportamentului și învățarea bazată pe muncă în psihologie, personalitatea și diferențele individuale.

Anul 4

Psihologia de Dezvoltare și Proiectul de Psihologie Empirică, module de opțiune în Cyberpsychology, Forensic, Sănătate Mintală, Sănătate și Psihologie Consiliere.

Cerințe de intrare

Anul 1

SQA mai mare

AAABB plus National 5 engleză și matematică la C

Un nivel

ABB plus GCSE engleză și matematică la C / 4

ILC mai mare

H1 H2 H2 H2 și limba engleză și matematică la un nivel minim de O2

Diploma IB

28 de puncte

Nivelul 3 Diploma extinsă

DDM în materie relevantă plus cerințele GCSE

Colegiu

Accesul SWAP la științele umaniste / știință la ABB

Anul 2

HNC

HNC Științe Sociale cu 15 credite și A în unitatea clasificată

Un nivel

AAB inclusiv Psihologie, plus GCSE Engleză și Matematică la C / 4

Anul 3

HND Științe sociale cu unități gradate AAB inc Psihologie A, B, C, D și Metode de cercetare.

limba engleza

Scor IELTS scolare de 6,0 (sau echivalent) fara element sub 5,5.

Informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil să vă înscrieți în acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Pathways internaționale

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibil pentru programul de studii în limba engleză pentru studii universitare.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

  • Acasă: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • UE: 1820 £
  • Internațional: 11.500 de lire sterline

* Taxele de școlarizare totale pentru studenții RUK care au absolvit o diplomă de trei sau patru ani sunt limitate la 27.750 £. Taxele specifice sunt supuse confirmării de către guvernul scoțian și se pot schimba odată confirmate.

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate. Pentru detalii complete despre modul în care se pot modifica comisioanele, citiți taxele noastre și politica de rambursare.

Costuri adiționale

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări pentru studenți.

Metode de evaluare

Folosim o gamă largă de metode de învățare și predare pentru a vă asigura că aveți atât cunoștințele și înțelegerea necesare a afacerii și managementului, cât și un portofoliu de abilități intelectuale și personale.

Fiecare modul din program utilizează propria strategie de învățare, predare și evaluare pentru a atinge obiectivele de învățare. Metodele de evaluare variază între module și pot include examinări nevăzute, teste de clasă, eseuri, rapoarte de conducere, studii de caz, prezentări și activități în grup.

Metode de predare

Metodele de învățare și de predare pe care le folosim pentru a ne asigura că programul nostru este atât profesional, cât și provocator din punct de vedere academic. Abordarea noastră este axată pe studenți, practică, participativă și relevantă pentru nevoile angajatorilor.

Ne-am îndepărtat de învățarea tradițională orientată spre profesori spre o abordare mai independentă de învățare, unde sunteți încurajați să dezvoltați abilități de gândire critică.

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru noii studenți internaționali, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018 . Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Ultima actualizare July 30, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
1,820 GBP
Acasă / Studenți din UE; £ 9250 studenți RUK; 11.500 de studenți internaționali
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date