BSc (Hons) în securitatea informatică

Generalități

Programul de descriere

De ce să alegi acest curs?

Tehnologiile și serviciile digitale acceptă majoritatea aspectelor vieții moderne. Asigurarea informațiilor în condiții de siguranță și păstrarea serviciilor sunt responsabilitatea practicanților în domeniul securității informatice și a experților în securitatea calculatoarelor.

Cursul este primul în Țara Galilor și al treilea în Regatul Unit pentru oportunități de învățare și al optulea în Regatul Unit pentru sprijin academic (analiza WGU a datelor nepublicate din 2019 privind NSS).

Acest curs:

 • abordează progresele în securitatea cibernetică printr-o înțelegere aprofundată a securității IT, hacking-ului, criminalisticilor și a tehnologiilor viitoare și emergente asociate cu acest domeniu în rapidă schimbare
 • oferă oportunități de a întreprinde proiecte reale, pregătindu-vă să lucrați în cadrul industriei
 • oferă oportunități de a construi și configura un sistem informatic și de rețea, precum și sistemele de suport necesare, pentru a le permite să lucreze eficient într-o serie de medii de angajare
 • explorează problemele asociate gestionării acestor tipuri de sisteme și, în special, aspectele necesare privind securitatea rețelei
 • oferă opțiunea unui an industrial de plasare

Puteți alege, de asemenea, pentru a studia acest curs ca un an fundație BSc (Hons) Cyber Securitate (patru ani, inclusiv anul de fundație) Cod UCAS: H098

Caracteristicile principale ale cursului

 • Instruirea manuală a unei game de abilități, tehnici și instrumente de cybersecurity, cum ar fi criptografia; autentificare; controlul accesului; viruși și malware; testul de penetrare; gestionarea riscurilor; și investigația criminalistică.
 • Anul opțional de plasament industrial oferă studenților posibilitatea de a experimenta locul de muncă din prima mana și de a câștiga experiență de muncă valoroasă pentru viitor.
 • PC-uri extinse și facilități de rețea în rețea cu acces la Internet.
 • Echipa cursului are legături puternice cu Clusterul de securitate Cyber Security din nordul Țării Galilor, un forum pentru profesioniști în domeniul industriei cibernetice și angajatori, iar studenții care participă la program au oportunități de a participa și de a se implica în întâlnirile și evenimentele lor.
 • Câștigătorul premiat al departamentului de calcul - considerat "lider mondial" în ultimul studiu britanic de cercetare (REF 2014).
 • Universitatea găzduiește ARCLab, specializată în cercetare în domeniul informaticii și informaticii.
 • Prima în Țara Galilor și a treia în Regatul Unit pentru oportunități de învățare și a 8-a în Regatul Unit pentru sprijin academic (analiza WGU a datelor nepublicate din 2019 privind NSS).

Cerințe de intrare

BSc (Hons) Cyber ​​Security

Cod UCAS: 8L6D

Cerințele academice pentru curs sunt 112 puncte tarifare UCAS la nivelul GCE A sau echivalent, inclusiv IT, calcul, matematică sau fizică.

Solicitanții care nu îndeplinesc criteriile de mai sus vor fi evaluați individual, prin interviu.

Dacă ați studiat într-o altă țară europeană, vă rugăm să verificați cerințele de intrare pentru calificarea dumneavoastră.

Cum funcționează cursurile de plasare industrială la Wrexham Glyndwr University

Toți studenții noștri care doresc să urmeze un traseu de plasare industrială prin unul dintre programele noastre de calcul vor fi inițial înscriși în versiunea de 3 ani a cursului pentru care au solicitat.

În timpul nivelului 5 (anul 2) al programului, veți participa la sesiuni de instruire despre anul de plasament, inclusiv procesul de găsire a unei destinații de plasare potrivite, așteptările anului de plasare și orientările privind elaborarea propunerii. În semestrul 2, veți colabora cu un coordonator de plasare pentru a vă prezenta propunerea, care va fi apoi examinată și revizuită. Dacă reușiți în acest proces, veți continua să vă plasați Plasamentul Industrial în timpul celui de-al treilea an și veți reveni la noi pentru nivelul 6 (anul 4 în total).

Aceasta înseamnă că, chiar dacă cererea dvs. inițială este pentru plasarea industrială, oferta dvs. ulterioară de la noi va fi pentru versiunea de 3 ani a cursului. Preferința dvs. pentru anul de plasament industrial va fi înregistrată pe înregistrarea elevului dvs., astfel încât să știm că acesta este ruta preferată atunci când vă înscrieți la noi.

Evaluare

Evaluarea este privită ca o parte integrantă a criteriilor de învățare și de evaluare sunt legate de rezultatele individuale de învățare ale modulelor.

Metodele de evaluare includ evaluări practice, rapoarte și eseuri, analiza studiilor de caz, prezentări orale, lucrări de seminar, lucrări de proiect, portofoliu de dezvoltare personală, examene și teste de clasă nevăzute. Evaluarea va implica atât misiuni individuale, cât și grup / echipa.

În modulele de securitate specializate, studenții vor putea să obțină o experiență practică de evaluare practică, care îi va face să configureze o serie de sisteme informatice și să treacă prin procesele de testare a penetrării și hacking-ului etic.

Predand si invatand

Universitatea Wrexham Glyndŵr se angajează să sprijine studenții noștri pentru a-și maximiza potențialul academic.

Oferim ateliere de lucru și sesiuni de asistență în domenii precum scrierea academică, notarea eficientă și pregătirea pentru misiuni. Elevii pot rezerva întâlniri cu abilități academice tutorilor dedicați pentru a ajuta la rezolvarea aspectelor practice ale muncii universitare.

Perspectivele de carieră

Carierele

Programul produce absolvenți pregătiți pentru carieră, în special în domeniile securității cibernetice, managementului și administrării rețelei și administratorilor de sistem. Cu toate acestea, există o serie de alte roluri potrivite pentru absolvenți, cum ar fi:

 • Cyber Security Analyst
 • Consultant de securitate
 • Tester de penetrare
 • Cyber Threat Intelligence Analyst
 • Inginer de securitate
 • Inginer de securitate în infrastructură

Elevii vor dezvolta, de asemenea, un nucleu de abilități ample de calcul și IT care le-ar permite să acceseze roluri precum:

 • Dezvoltator de software
 • Inginer de retea
 • Consultant IT
 • Rețea și suport IT
 • Administrator de retea
Ultima actualizare Iul 2019

Despre facultate

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attenti ... Citeste mai mult

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attention. Citește mai puţin