Citește Descrierea Oficială

Acreditat de: BCS Tech Gold Tech Partnership

GCU este prima universitate din Scoția care oferă acest program inovator Tech Industry Gold, care este acreditat de Parteneriatul Tech.

Programul a fost dezvoltat în colaborare cu liderii din Regatul Unit pentru a vă oferi cunoștințele, abilitățile și înțelegerea pentru a deveni un dezvoltator profesionist de software.

Studiind acest program, beneficiați de implicarea directă a angajatorilor sub formă de conferințe Industry Insight, studii de caz privind proiectul, participarea la competiții la nivelul întregului Marea Britanie, participarea la evenimentele angajator-student, plasamentele de lucru și oportunitățile de conectare cu studenții de la alte universități. Veți dobândi echilibrul corect al competențelor tehnice, interpersonale, de management de proiect și de afaceri necesare ca dezvoltator de software. În plus, veți avea multe oportunități de a vă prezenta abilitățile angajatorilor.

Elevii din acest program sunt încurajați să realizeze o plasare industrială, care poate fi efectuată la sfârșitul anului 3. Puteți studia în străinătate cu programul european de schimb Erasmus și puteți obține experiență de formare în străinătate prin intermediul Asociației Internaționale pentru Schimbul de Studenți pentru Experiența Tehnică IAESTE).

Cariera ta

Acest program a fost conceput pentru a vă pregăti pentru o carieră de dezvoltator de software; rolurile tipice de locuri de muncă includ Software Developer, Web Developer, Software Engineer, Programator, Dezvoltator aplicații mobile, Inginer Cloud, Analyst de sistem, Dezvoltator de baze de date, Software Tester, Consultant IT sau UX Developer.

Ce veți studia

Anul 1

Bazele Calculului, Matematica pentru Calcul, Bazele Ingineriei Software, Dezvoltarea Platformei Web 1, Programarea 1, Proiectul integrat 1.

Anul 2

Interacțiunea om-calculator, structuri de date

Anul 3

Programare sisteme, programare avansată, arhitectură aplicații

Anul 4

Platformă de plasare opțională 4/5: dezvoltare sigură a software-ului, date mari, dezvoltare platformă cloud, opțiuni fie în Platforma de dezvoltare mobilă, fie în Platforma de Dezvoltare Web 2, Proiectul Onoruri.

Cerințe de intrare

Toate cerințele de intrare enumerate aici trebuie să fie utilizate ca ghid și reprezintă minimul necesar pentru a fi luate în considerare pentru intrare. Solicitanții care fac o ofertă condiționată de un loc pot fi rugați să obțină mai mult decât este declarat.

Anul 1

SQA mai mare

BBBB incluzând fie Matematica, Calculatoare sau Fizica plus Nat 5 Engleză la C. Nat 5 Matematică la C este, de asemenea, necesară dacă nu este luată la nivel superior

Un nivel

CCC, inclusiv una din matematică, calculatoare sau fizică, plus matematică GCSE și limba engleză la C / 4

ILC mai mare

H2 H2 H3 H3 incluzând unul din matematică, informatică sau fizică. Matematica și limba engleză sunt necesare la nivel obișnuit O2 dacă nu sunt luate la nivel superior

Diploma IB

24 de puncte trebuie să includă fie matematică, fie știința calculatoarelor

BTEC

Nivelul 3 Diplomă extinsă în domeniul relevant la MMM

Anul 2

Un nivel

120 de puncte tarifare de la nivelul A, inclusiv un minim D în calcul sau matematică. Trebuie să aibă și limba engleză GCSE la matematică la C / 4.

limba engleza

Elevii a căror limbă maternă nu este limba engleză vor fi, în mod normal, obligați să dețină echivalentul unui scor IELTS Academic de 6.0, fără un element mai mic de 5.5.

Vă rugăm să rețineți: dacă vă aflați dintr-o țară cu limbă engleză în limbajul majoritar, este posibil să nu vi se solicite să furnizați o dovadă suplimentară a competenței dvs. în limba engleză.

Informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil să vă înscrieți în acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Pathways internaționale

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibil pentru programul de studii în limba engleză pentru studii universitare.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

  • Acasă: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • UE: 1820 £
  • Internațional: 11.500 de lire sterline

* Taxele de școlarizare totale pentru studenții RUK care au absolvit o diplomă de trei sau patru ani sunt limitate la 27.750 £. Taxele specifice sunt supuse confirmării de către guvernul scoțian și se pot schimba odată confirmate.

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate. Pentru detalii complete despre modul în care se pot modifica comisioanele, citiți taxele noastre și politica de rambursare.

Costuri adiționale

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări pentru studenți.

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru noii studenți internaționali, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018 . Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

Acreditare profesională

Tehnologia acordată de Tech Industry Gold de către Tech Partnership. Tehnologia Industriei Diplomele de aur sunt definite de către angajatori pentru a oferi studenților cu abilitățile tehnice, de afaceri și interpersonale care le plasează în cerere mare în sectorul tehnologiei. techindustrygolddegrees.com. Gradul este, de asemenea, acreditat de BCS Chartered Institute for IT.

Locuri de muncă

Elevii au posibilitatea de a efectua o plasare industrială la finalizarea anului 3. Aceasta poate fi o plasare de un an sau există o opțiune de plasare de 12 săptămâni în al doilea semestru al anului 3. Aceste plasări nu sunt obligatorii sau garantate .

Metode de evaluare

O gamă de metode vor fi utilizate pentru evaluarea rezultatelor învățării; acestea includ examinări, cursuri, teste de clasă, proiecte de grup, prezentări și rapoarte scrise. Proiectele de grup sunt evaluate pentru meritele soluției dezvoltate, precum și pentru inovație, comunicarea soluției și capacitatea de a lucra ca parte a unei echipe. Pe parcursul ultimului an, studenții vor întreprinde un proiect individual. Acest program va fi aprobat de către și este conceput cu ajutorul informațiilor de la e-skills UK, Consiliul de competențe sectoriale pentru afaceri și tehnologia informației. Elevii beneficiază de lucrul prin studii de caz, precum și de prelegeri "guru" oferite de angajatori cheie, cum ar fi IBM, NHS și Capgemini. Prin lucrul cu abilitățile electronice din Regatul Unit, acest program asigură că absolvenții săi vor fi atât ocupabili, cât și productivi. GCU va fi prima universitate din Scoția care va avea programele sale aprobate de e-skills UK. În plus, acest program va fi acreditat de British Computer Society.

Metode de predare

Ne propunem să fim flexibili și să oferim acces la hardware și software în afara orelor de laborator. În învățământul nostru, folosim software de ultimă generație, precum și software profesional. Elevii beneficiază de licențe gratuite pentru diverse produse software profesionale. Învățarea elevilor este susținută prin folosirea mediului virtual de învățare al Universității Caledonian din Glasgow, GCULearn. Materialele de învățare sunt furnizate în format digital. Lucrând îndeaproape cu abilitățile electronice, studenții din Marea Britanie care studiază pe acest program beneficiază de implicarea directă a angajatorilor prin prelegeri de guru, oportunități de networking și suport de mentorat în carieră. Serviciul de comunicații on-line pentru comunicații electronice este, de asemenea, disponibil pentru a permite interacțiunea cu experții din industrie și colegii din întreaga Marea Britanie. Oportunitate de plasare opțională pe an există între anii 3

Program predat în:
Engleză

Vezi 28 mai multe cursuri de la Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment »

Ultima actualizare July 31, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
1,820 GBP
Acasă / Studenți din UE; £ 9250 studenți RUK; 11.500 de studenți internaționali
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date