BSc (Hons) IT Management pentru afaceri

Generalități

Programul de descriere

Dezvoltat în colaborare cu cei mai importanți angajatori la nivel mondial, această diplomă își propune să creeze „absolventul ideal” ale cărui abilități acoperă un mijloc de provocare între afaceri și IT.

Veți învăța aplicarea tehnologiei în cadrul locului de muncă modern în diverse industrii. Tot ceea ce facem pe diploma ITMB este axat pe aplicarea practicii, permițându-vă să înțelegeți provocările din viața reală cu care se confruntă industria.

Sunt disponibile următoarele cursuri:

Titlul gradului

Durată

Cod UCAS

BSc (Hons) Managementul tehnologiei informației pentru afaceri

3 ani

GN51

Managementul tehnologiei informației BSc (Hons) pentru afaceri cu experiență industrială

4 ani

GN5C

Evidențierea cursului

  • 100% dintre studenții de plasament ITMB au obținut în 2019 o diplomă de clasă primă sau superioară.
  • Acest curs a fost dezvoltat cu peste 60 de angajatori cu cipuri albastre, inclusiv Credit Suisse, Hewlett Packard, IBM, Microsoft și SAS.
  • Studenții de plasament ITMB au comandat cel mai mare salariu mediu de plasare în 2019-20, la 19.300 de lire sterline.
  • Nu este necesară o experiență tehnologică anterioară pentru a vă alătura programului - doar o pasiune pentru valorificarea inovației și a creativității pentru a îmbunătăți managementul IT.

128189_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgÎn față / neplăcut

Ce voi studia?

Munca de proiect integrează mediul de afaceri și IT pe tot parcursul gradului ITMB. Proiectul nostru actual de echipă integrativă din primul an este susținut de Credit Suisse și vă va pune la dispoziție abilitățile în dezvoltarea unei aplicații pentru a rezolva o problemă reală de afaceri. În afară de a întreprinde cursuri la nivel de fundație în domeniul IT, veți studia cursuri de marketing, economie și psihologie a muncii. Până la sfârșitul primului dvs. an universitar, veți fi prezentat proiectul echipei dvs. angajatorilor la două vitrine pentru angajatori și veți participa la sesiuni de competențe susținute de companii precum KPMG, Deloitte și Bank of America.

În al doilea an, veți studia analiza de afaceri, strategia digitală, proiectarea experienței utilizatorului și analiza datelor. Proiectul nostru actual de al doilea an este susținut de Proctor și Gamble, unde veți avea sarcina de a întreprinde un proiect de consultanță pentru o echipă de lungă durată, rezultatul căruia va fi prezentat angajatorilor la sfârșitul ambelor semestre.

Locul de muncă opțional oferă experiență din lumea reală cu organizații inovatoare. Studenții ITMB precedenți au finalizat plasamente cu Morgan Stanley, Credit Suisse, Deloitte, PWC, IBM, Microsoft, Vodaphone, Medallia și Bank of America, printre altele.

Ultimul an vă oferă o viziune în profunzime a datelor de anvergură și a analizelor de afaceri, a riscurilor IT și a arhitecturii. Veți dobândi abilități practice în proiectarea și aplicarea arhitecturilor IT de afaceri printr-o unitate de bază dezvoltată cu IBM, care aplică un studiu de caz de la gigantul tehnologic global. De asemenea, vă veți angaja propriul proiect de cercetare finală.

Ce spun elevii noștri?

„ITMB a fost modalitatea perfectă de a intra în contact cu angajatorii din diferite companii din Marea Britanie. A fost, de asemenea, un curs cu adevărat bun în ceea ce privește obținerea unui stagiu - 90% dintre noi au finalizat un plasament în al treilea an, ceea ce a fost excelent în ceea ce privește dezvoltarea de lucru în echipă și modul de a mă prezenta. Acești 4 ani au fost cea mai bună experiență a vieții mele - am crescut mult ca persoană și pot interacționa cu diferite culturi. ”

Ioana Marinescu, absolventă ITMB, lucrează acum pentru Microsoft

Oportunități de carieră absolventă

Absolvenții ITMB recente lucrează pentru Amazon, Bank of America, Credit Suisse, Deloitte, IBM, JP Morgan, KPMG și Procter & Gamble în calitate de analiști de afaceri, consultanți în analiza datelor, manageri de proiecte IT, consultanți în strategie IT și manageri de conturi de servicii web.

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Alliance Manchester Business School is one of the UK’s first two business schools, set up in 1965), and is now the largest campus-based business and management school in the UK.

Alliance Manchester Business School is one of the UK’s first two business schools, set up in 1965), and is now the largest campus-based business and management school in the UK. Citește mai puţin