Detaliile Cursului

Ingineria civilă este o meserie plină de satisfacții, iar inginerii lucrează din ce în ce mai mult în echipe multidisciplinare. Acest curs practic vă va asigura că aveți capacitățile tehnice și de management pentru a contribui eficient la o gamă largă de medii.

Echipa dvs. de curs vă va ajuta să vă asigurați destinații de plasare în timpul verii și anotimpul dvs. de sandwich, dacă alegeți să faceți una. De asemenea, veți fi susținut în înregistrarea dezvoltării profesionale inițiale pentru a fi membru al instituțiilor acreditate.

Nivel IEng acreditat - IEng acreditat (Full)

Acest grad este acreditat de JBM ca pe deplin satisfacerea bazei educaționale pentru un Inginer Incorporated (IEng). JBM este format din Instituția Inginerilor Civili (ICE), Instituția Inginerilor Structurați (IStructE), Instituția autorizată de Autostrăzi și Transporturi (CIHT) și Institutul de Ingineri de Autostrăzi (IHE).

Cadrul de excelență în cercetare 2014

Cadrul de excelență în cercetare 2014: Rezultatele Universității noastre pentru arhitectura, unitatea de mediu și planificare construită, pe care a intrat-o pentru prima dată, au fost impresionante, 37% din cercetările sale fiind clasate la nivel mondial sau excelente la nivel internațional.

Beneficiile cursului

Echipa de curs vă va ajuta să vă asigurați locurile de muncă în timpul verii și anii dvs. de sandviș. Acest lucru vă oferă o mare oportunitate de a obține experiență practică la locul de muncă, ceea ce vă va ajuta să vă înscrieți la posturi atunci când absolviți.

De asemenea, veți fi susținut în înregistrarea dezvoltării profesionale inițiale pentru a fi membru al instituțiilor acreditate.

Pentru a-ți lărgi cunoștințele despre industrie, echipa de curs organizează, de asemenea, ședințe regulate de dezvoltare personală. Acestea sunt, în general, furnizate de către profesioniștii din industria de vârf și vă vor ajuta să alegeți o zonă adecvată de inginerie civilă pentru a intra la absolvire. De asemenea, avem legături strânse cu Instituția Inginerilor Civile și găzduim o serie de evenimente regionale pentru a participa.

Cerințe de intrare

Puncte tarifare UCAS: sunt necesare 88 de puncte. (Minim 64 de la două niveluri A sau echivalente, cu excepția studiilor generale, care trebuie să includă două subiecte științifice sau numerice.) Dacă studiați biologia, chimia sau fizica pentru a îndeplini această cerință, trebuie să realizați un "Pass" această evaluare practică este separată (din 2017).

Cerințe suplimentare:

GCSE:

GCSE limba engleză și matematică la gradul C sau mai sus (gradul 4 pentru cei care își au GCSE începând din 2017) sau echivalent. Competențele de bază Nivelul 2, Abilitățile funcționale Nivelul 2 și Certificatul de alfabetizare / numerotare a adulților sunt acceptate în locul GCSE.

ACCESUL LA DIPLOMA:

Treceți total cu un minim de 88 de puncte tarifare UCAS. Trebuie să includă un minim de 15 merite din matematică sau un subiect numeric și 15 merite într-un subiect științific.

PREMII SCOTTISH:

Minim 5 subiecți din clasa B la nivel superior.

CERTIFICAT DE LITERATURA IRLANDA:

Cel puțin 5 subiecți din clasa C1 sau de mai sus la nivel superior, din care cel puțin 3 trebuie să fie la B2.

NIVELUL 5 SAU 6 INTRAREA:

Nivelul 5: Solicitanții trebuie să aibă un permis de conducere (HNC) într-o disciplină de inginerie civilă.

Nivelul 6: Solicitanții trebuie să aibă un permis de conducere (HND) într-o disciplină de inginerie civilă.

CRITERII DE SELECȚIE:

Putem folosi criterii de selecție pe baza atributelor dvs. personale; experiența și / sau angajamentul față de domeniul de studiu. Aceste informații vor fi derivate din declarația dvs. personală și de referință și vor fi utilizate numai dacă ați îndeplinit cerințele generale de intrare.

Bacalaureat internațional: 24 de puncte

IELTS:

IELTS 6.0 fără abilități sub 5,5 ani sau cu o calificare echivalentă. Universitatea oferă un sprijin excelent pentru orice solicitant care poate fi obligat să efectueze cursuri suplimentare de limbă engleză.

APLICANȚI MATURE

Universitatea noastră salută cererile de la solicitanții maturi care demonstrează potențialul academic. De obicei, avem nevoie de unele dovezi ale studiilor academice recente, de exemplu, finalizarea unui curs de acces, cu toate acestea, experiența relevantă de lucru poate fi, de asemenea, luată în considerare. Vă rugăm să rețineți că pentru unele dintre cursurile noastre profesionale toți candidații vor trebui să îndeplinească criteriile de intrare specificate și în aceste cazuri experiența de lucru nu poate fi luată în considerare în loc.

Dacă doriți să aplicați prin acest traseu, trebuie să vă referiți la politica noastră de recunoaștere universitară a studiilor anterioare.

Vă rugăm să rețineți că toți solicitanții de la Universitatea noastre sunt obligați să îndeplinească cerința noastră standard de limba engleză de GCSE gradul C sau echivalent, variațiile de acest lucru vor fi enumerate pe cerințele individuale de intrare curs.

Perspective de locuri de muncă

Ca inginer absolvent, puteți lucra pentru consultanți, contractori, autorități locale sau agenții guvernamentale. Veți putea contribui la proiectarea, construcția și întreținerea unei game variate de proiecte de infrastructură. De asemenea, puteți să vă specializați în domenii precum structurile, transportul, alimentarea cu apă și tratarea sau producerea și furnizarea de energie electrică. Dacă doriți să continuați studiile, puteți trece la un curs tehnic acreditat postuniversitar.

 • Tehnician de inginerie civilă
 • Inspector de constructii
 • Inspector de constructii

Cariere Sfaturi

Echipa noastră dedicată Locuri de muncă și Cariere vă oferă sfaturi de specialitate și o serie de resurse pentru a vă ajuta să alegeți și să câștigați locuri de muncă. Indiferent dacă vă aflați în primul sau ultimul an, puteți vorbi cu membrii personalului din Biroul nostru de carieră, care vă pot oferi sfaturi de la scrierea unui CV la căutarea unui loc de muncă.

module

Modulele de bază anuale 1

 • Ingineria Materialelor
 • Matematică în inginerie
 • Inginerie civilă A
 • Sondaje A
 • Inginerie mecanică
 • Proiect de inginerie civilă (cu normă întreagă)
 • Proiect tehnologie inginerie civilă (doar cu fracțiune de normă)

Modulele de bază anuale 2

 • Inginerie civilă B
 • Design structural
 • Inginerie Geotehnică A
 • Inginerie pe autostrăzi
 • Tehnologia materialelor inginerești

Modulele de opțiune din anul 2

 • Analiză structurală
 • Proiect de proiectare inginerie civilă

Modulele anuale de 3 ani

 • hidraulică
 • Proiect major de inginerie civilă
 • Metode cantitative pentru luarea deciziilor

Modulele de opțiune din anul 3

 • Inginerie structurală
 • Gestionarea infrastructurii
 • Inginerie Geotehnică B
 • Inginerie pe autostrăzi B

Taxe

Regatul Unit

Taxa de școlarizare pentru anul școlar pentru studenții care intră în 2018/19 este de £ 9250. Suma pe care o veți plăti poate crește în fiecare an pentru a lua în considerare efectele inflației.

Vizite educaționale - Costul acestor călătorii acoperă călătoriile, cazarea și subzistența. Prețul variază de la un an la altul, iar prezența este opțională.

Materiale de studiu - Oferim materiale de bază în timpul studiilor și puteți alege să cumpărați materiale suplimentare. Acest lucru nu este obligatoriu și va depinde de proiectele pe care le întreprindeți.

International 2018/19

Taxa de școlarizare pentru anul școlar pentru studenții care intră în 2018/19 este de 12000 £. Suma pe care o veți plăti este fixată la acest nivel pentru fiecare an de curs.

Vizite educaționale - Costul acestor călătorii acoperă călătoriile, cazarea și subzistența. Prețul variază de la un an la altul, iar prezența este opțională.

Materiale de studiu - Oferim materiale de bază în timpul studiilor și puteți alege să cumpărați materiale suplimentare. Acest lucru nu este obligatoriu și va depinde de proiectele pe care le întreprindeți.

Facilităţi

Terasa nordică

Bazat la Campusul nostru City, la doar o scurtă plimbare de centrul orașului Leeds, Terrace Terrace este acasă la Școala noastră de Mediu Construit

Biblioteca și resursele online

Biblioteca noastră este deschisă 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, în fiecare zi a anului, oferindu-vă acces la cărți și jurnale specializate, spații de învățământ, computere, facilități multimedia și închiriere de echipamente media. Zeci de mii de resurse digitale ale Bibliotecii noastre, inclusiv ebooks, ejournals și baze de date, pot fi accesate online într-un moment și în locul potrivit pentru dumneavoastră.

Gimnastică și facilități sportive

Menținerea în formă este ușor la Leeds Beckett - suitele noastre de fitness sunt ușor de ajuns, echipate cu toate cele mai recente tehnologii și disponibile pentru toți membrii de sport.

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la Leeds Beckett University »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 anii
Part time
La zi
Price
9,250 GBP
Regatul Unit
După locații
După dată
Termen limită de aplicare