Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Pe acest nou program interesant, dezvoltați abilități tehnice la un nivel avansat și învățați cum să utilizați hardware și software audio la un standard profesional.

Domeniile pe care le explorați includ: tehnici de înregistrare, producție audio, programare muzică, muzică și media și tehnologii pentru evenimente muzicale. Competențele dvs. critice sunt dezvoltate printr-o înțelegere aprofundată a tehnologiei și a muzicii asociate.

Programele noastre de studii

Cele trei programe inovatoare de muzică de licență îndeplinesc în mod specific nevoile celor care urmăresc o carieră în industria muzicală. Acestea combină un studiu academic riguros, instruire tehnică, rezultate creative și oportunități profesionale.

În plus față de acest program, oferim:

 • Muzică de afaceri și de producție BA (Hons)
 • Muzică, Performanță și Producție BA (Hons)

A studia in strainatate

Avem parteneriate cu universități din întreaga lume, oferindu-vă șansa de a studia în străinătate pentru un termen sau pentru un an. Ridicarea provocării de a trăi într-o altă țară și de a vă îmbina într-o altă cultură este o experiență plină de satisfacții și demonstrează potențialilor angajatori că sunteți independent și flexibil în perspectiva voastră.

An în industrie

Este, de asemenea, posibilă plasarea unui an în industrie, fie acasă, fie în străinătate, câștigând experiență într-un mediu profesional. Oferim asistență și sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți o destinație de plasare fie în industria muzicală, fie în alte sectoare, cum ar fi organizațiile de caritate și arte.

Resursele de studiu

Suntem bazați pe un mediu inspirational pe malul apei din Dockyardul istoric Chatham, parte a campusului nostru din Medway. Dispunem de facilități excelente pentru industrie, iar studiourile noastre sunt instalate cu tehnologie de ultimă generație de la producători de renume.

Studioul nostru de vârf integrează o nouă consola de amestecare Neve Genesys Black G48 cu sistemul nostru surround Genelec 5.1, care are o cameră mare live și cabină vocală.

De asemenea, avem un număr de alte studiouri, inclusiv un studio Avid HD cu consola de mixare SSL Matrix, un studio cu mai multe boxe Genelec, un studio de înregistrare Foley și alte suite post-producție bine echipate și camere de lucru iMac.

În plus, Teatrul nostru de muzică și audio de sunet este unul dintre cele mai bune din Marea Britanie.

Elevii pot interpreta muzică într-o varietate de spații specializate în campusul Medway și pot folosi, de asemenea, spațiile de performanță fantastice la campusul nostru din Canterbury.

Predarea unui cadru de excelență

Pe baza dovezilor disponibile, panelul TEF a considerat că Universitatea din Kent oferă studenților săi o predare, învățare și rezultate remarcabile în mod constant. Este de cea mai înaltă calitate găsită în Marea Britanie.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați Declarația de Constatări a Universității din Kent.

Predare și evaluare

Personalul nostru aduce cu ei o gamă largă de experiențe, de la personalul nostru academic la tehnicienii cu înaltă calificare și profesioniștii practicieni. Împreună, vă susțin, dezvoltați, provocați și inspirați pe parcursul studiilor.

Folosim o varietate de metode de predare, inclusiv ateliere practice și tehnice, platforme de performanță, seminarii, prelegeri și proiecte de grup.

Cariere

Kent te echipează cu abilități esențiale atunci când vine vorba de obținerea unui loc de muncă. Mai mult de 96% dintre cei 2016 absolvenți ai noștri au găsit un loc de muncă sau un studiu suplimentar în termen de șase luni de la absolvire.

Oportunitățile de carieră pentru absolvenții de muzică includ multe aspecte ale industriilor creative, cum ar fi:

 • înregistrarea și producția muzicală
 • dezvoltare de software audio
 • sunet pentru film
 • performanta muzicala
 • gestionarea muzicii
 • compoziția și scrierea de compoziții
 • cercetare și mediul academic.

De asemenea, este posibil să se desfășoare o carieră în domenii precum:

 • jocuri video
 • sunet viu pentru teatre și festivaluri
 • instalatii audio pentru muzee
 • artele sonore și muzica pe calculator.
Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la University of Kent - Centre for Music and Audio Technology »

Ultima actualizare September 11, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 - 6 anii
Part time
La zi
Price
19,000 GBP
UK / EU Full-time: £ 9250 - Part-time: £ 4625 | Overseas Durata normală: 19000 £ - Part-time: £ 9500
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date