Citește Descrierea Oficială

15% Reducere dacă primul an este plătit până la sfârșitul anului până la 30 aprilie 2018 5% Extra discount dacă este plătit în 2 tranșe

 • Colegiul Mediterranean este principalul colegiu din Grecia pentru studii de psihologie și consiliere, din 1977 .
 • Conținutul cursului îndeplinește cerințele BPS (Societatea Britanică de Psihologie), care permite absolvenților să se aplice pentru a deveni membri ai Societății.
 • Programul este recunoscut profesional în Grecia și conduce la un statut de psiholog practicant (prin intermediul SAEP).
 • Este singurul program de psihologie care se concentrează atât pe module clinice, cât și pe module noi (de ex. Psihologia modă, muzică, tatuaje etc.)
 • Lectorii au o experiență perenă în predare, cercetare și în practica psihoterapeutică .

Programul BSc (Hons) Applied Psychology este o alegere excelentă pentru cei care doresc să urmeze o carieră în Psihologie. În timpul cursului, elevii intră în contact cu cercetările contemporane privind dimensiunile sociale, de dezvoltare, cognitive și biologice ale comportamentului uman. Ei, de asemenea, explorează aplicațiile psihologice într-o gamă largă de domenii - de la înțelegerea naturii și cauzelor bolilor mintale până la investigarea procesului de luare a deciziilor în condiții reale.

Programul este proiectat de Universitatea din Derby, în conformitate cu criteriile Societății Britanice de Psihologie BPS (British Psychological Society), prin care sunt certificate programe de psihologie academică. În plus, programul a fost proiectat pe baza cerințelor Societății Britanice de Psihologie (BPS) pentru baza de licență pentru calitatea de membru (GBC). Cu toate acestea, programul în sine nu este acreditat. Absolvenții care doresc să aibă GBC va trebui să depună o cerere individuală pentru a deveni membru al Societății, care va evalua dacă cerințele sunt îndeplinite. Mulți dintre absolvenții noștri au aplicat cu succes la Societate și au fost acordați GBC. Prin urmare, acest curs este un teren de formare excelent pentru consolidarea profesională a absolvenților, asigurată de studii postuniversitare și de experiența clinică.

Trimiteți prin poștă electronică o imagine sau o scanare a școlii sau a unui transcriptor universitar pentru o evaluare rapidă a intrării: e.skourti@medcollege.edu.gr

Cerințele de admitere

Programul este adresat absolvenților de liceu care doresc să urmeze o carieră în Psihologie. Cerințe pentru înregistrare:

 • Certificat de absolvire a liceului (Apolyterion) de la un liceu general sau profesional (sau echivalent)
 • Scrisoare de recomandare (1)
 • Cunoștințe adecvate a limbii engleze (IELTS 4.5 sau echivalent) *
 • Interviu academic
 • Fotografii (4)
 • Carte de identitate / pașaport

* Nivelul de limba engleza necesar pentru programul de engleza-predat este echivalent cu IELTS 6.0 sau B2. Candidații fără certificate oficiale de limba engleză pot susține testul de plasare în limba engleză a Colegiului Mediteranean. Titularii de diplome naționale superioare (HND), studenți ai instituțiilor tehnologice (TEI) sau ai instituțiilor de învățământ superior (AEI) din domeniile relevante pot fi admiși într-o etapă avansată a cursului, pe baza unei proceduri de recunoaștere a învățării anterioare. Ei trebuie să prezinte suplimentar:

 • Diplomă și / sau transcriere academică
 • Manualul programului (dacă este disponibil)

Structura

Programul constă în principal din module de 20 de credite. Acestea sunt, de asemenea, două module de credit 0 care se concentrează pe Academic

Anul 1

învățământ

Pe parcursul cursului, studenții avansează dintr-o serie de teorii și abilități în primul an la o investigație și o sinteză mai independentă a cunoașterii și interpretării celui de-al treilea an. Modulele sunt bazate pe semestru și predarea, învățarea și evaluarea sunt realizate în mai multe moduri, oferind studenților o experiență de învățare multidimensională:

Metode de predare: prelegeri, seminarii, discuții, studii de caz, ateliere interactive.

Metode de învățare: Studiu independent - cercetare, conferințe, excursii, laboratoare, jocuri de rol, practică, cercetare, supraveghere.

Metode de evaluare: eseuri, lucrări de grup, teste, broșuri, prezentări orale, exerciții, prezentări de postere, lucrări de cercetare.

Procesul de învățare este îmbogățit de activitățile ulterioare ale Colegiului și, în special, de către Școala de Psihologie, printre care:

 • Seminarii și forumuri
 • Conferința anuală de excelență a studenților
 • Participarea elevilor la conferințe naționale și internaționale
 • Participarea studenților la proiectele de cercetare ale Colegiului
 • Activitate voluntară
 • Excursii
 • Prelegeri invitate
 • Cursuri CPD certificate (oferite de studiile profesionale mediteraneene)

De ce să alegeți acest curs

 • Marea Mediterană este Colegiul cu cea mai mare experiență și experiență în Grecia în furnizarea de cursuri de învățământ superior în Psihologie și Consiliere și oferă opțiuni de studiu la mai multe niveluri: de la Nivelul 5 Diplomă națională superioară la Nivelul 7 de Master.
 • Universitatea din Derby (Ghidul Universității Guardian 2017) este o universitate TOP-50 din Marea Britanie și în TOP-10 pentru angajarea în muncă a studenților. Acest lucru se datorează dezvoltării continue a curriculumului conform indicațiilor angajatorilor, organismelor profesionale și de acreditare.
 • Psihologia Aplicată a BSc (Hons) este proiectată de Universitatea din Derby în concordanță cu structura și conținutul pentru a răspunde cerințelor BPS (British Psychological Society), făcând astfel absolvenții eligibili pentru calitatea de membru BPS.
 • Cursul conduce la o diplomă de licență (Bachelor of Science) și nu o diplomă de licență (Bachelor of Arts), făcând-o mai puțin teoretică și mai aplicată.
 • Programul a fost recent actualizat (2016) pentru a include domeniile psihologiei contemporane. Este singurul program de psihologie din Grecia care pune accentul pe modulele clinice (psihologie anormală și clinică etc.), conținând module inovatoare, cum ar fi "Psihologia în lumea modernă", care acoperă subiecte actuale în psihologie (de ex. efectul animalelor asupra comportamentului, psihologia modei, tatuajele și arta corporală, terorismul și psihologia, adăugarea internetului).
 • Programul poate oferi studenților oportunități de plasare și / sau voluntariat în diferite setări.
 • Programul este livrat atât în ​​limba greacă, cât și în limba engleză, astfel încât studenții să fie introduși treptat și fără probleme la studierea în limba engleză. Cursurile de limba engleză sunt oferite în primul și al doilea an de studiu, concepute special pentru a acoperi terminologia și pentru a ajuta elevii să îndeplinească cerințele părții predate în limba engleză a programului (studenții, prin urmare, nu au nevoie de cursuri suplimentare de limba engleză). Elevii primesc sprijinul Departamentului englez al Colegiului pe parcursul studiilor. În calitate de absolvenți ai unei Universități din Marea Britanie (fiind predate în limba engleză), ei își certifică limba engleză ca o competență de limbă străină la o competență (C2)
 • Elevii sunt evaluați în mod divers, prin eseuri, prezentări orale, postere și examene. Predarea și învățarea sunt realizate în modul cel mai creativ: ateliere de lucru, jocuri de rol, prelegeri invitate, excursii în teren, prezentări postere, cercetare individuală etc. Un accent deosebit se acordă cercetării academice, pentru a ajuta elevii să-și dezvolte abilitățile adecvate pentru a continua studiile la nivel postuniversitar. Experiența de învățare a elevilor este îmbunătățită în continuare prin activitățile Școlii de Psihologie.
 • Colegiul mediteranean acordă un accent special pe sprijinul academic al studenților: un tutore personal este alocat fiecărui elev; lectorii sunt disponibili la orele de lucru; elevii cu dificultăți pot utiliza serviciile centrului de consiliere și sprijin pentru învățare; elevii primesc feedback regulat cu privire la progresul lor academic; elevii au acces deplin la bibliotecile Colegiului și resursele electronice.
 • Toți cadrele didactice sunt acreditați de lectori ai Universității din Derby pentru fiecare modul pe care îl predau. Colegiul mediteranean pune în aplicare un sistem integrat de recrutare, evaluare și dezvoltarea profesională continuă a cadrelor universitare, astfel încât studenții să beneficieze de o predare excelentă și de sprijin personal pentru a-și dezvolta abilitățile sociale și profesionale.
 • Elevii sunt sprijiniți de un tutore personal, care îi ajută să-și elaboreze și să implementeze Planul individual de dezvoltare personală (PDP).
 • Școala de Psihologie oferă studenților posibilitatea de a participa, împreună cu studiile lor, la seminarii de specialitate cu privire la utilizarea instrumentelor psihometrice, în parteneriat cu ISON Psychometrica (o companie lider în Grecia). Elevii pot participa, de asemenea, la cursuri de formare certificate în domeniul consilierii, psihoterapiei și diagnosticului clinic - evaluare.
 • Elevii de psihologie participă activ la activitățile organizate în cadrul programului MC Employability Scheme, planul de dezvoltare integrat de angajare a Colegiului, care le pregătește să fie competitive pe piața exigentă a forței de muncă.

Continuarea studiilor

Absolvenții programului, conform legii grecești, dețin o diplomă universitară acreditată, echivalentă cu cea acordată de instituțiile de învățământ superior din statul grec. Dacă doresc acest lucru, ei pot recunoaște diploma de către autoritățile elene. Faceți clic aici pentru mai multe informații despre procedura de recunoaștere a gradelor.

Organismele profesionale responsabile pentru recunoașterea gradului și asigurarea statutului de practicant în Regatul Unit sunt BPS (British Psychological Society) și HCPC (Health Care Professions Council). La finalizarea cursului, absolvenții - prin intermediul unei aplicații individuale - pot deveni membri ai BPS și pot câștiga GBC (Graduate Basis for Chartership), împreună cu posibilitatea de a progresa pentru a deveni Chartered Psihologi. Continuând studiile la nivel postuniversitar și / sau doctorat și obținând experiență clinică supravegheată, absolvenții se pot înscrie la HCPC.

După finalizarea cu succes a programului, absolvenții pot continua pentru o diplomă de masterat la Colegiul Mediteranean sau la universități de peste mări. Alternativ, ei pot căuta un loc de muncă. Titularii BSc (Hons) pot participa la următoarele programe de masterat oferite de Colegiul Mediteranean:

 • MSc Psihoterapie cognitivă comportamentală pentru adulți
 • MSc Consiliere Integrativă și Psihoterapie
 • MA Educație: nevoi educaționale speciale
 • MA Educație: Leadership și Management

Alternativ, aceștia se pot specializa în anumite domenii prin participarea la cursuri CPD acreditate selectate oferite de studiile mediteraneene profesionale:

 • Diagnostic clinic
 • Instruire
 • Abilități de consiliere: teorie
 • Relații de consiliere
 • Consiliere în carieră
 • Nevoi educaționale speciale

Absolvenții de psihologie pot căuta locuri de muncă la:

 • Diverse centre de consiliere, cum ar fi centre de sănătate mintală, stații de consiliere, unități de sprijin comunitar, unități de asistență socială
 • şcoli
 • Spitale și clinici
 • Reabilitare
 • Departamentele de management al resurselor umane
 • întreprinderile
 • Centrele de cercetare
 • Centre de învățământ special și școli speciale
 • ONG-uri umanitare și de dezvoltare

și ca psihologi privați sau consilieri (lucrători independenți).

Program predat în:
Engleză
Greacă

Vezi 11 mai multe cursuri de la Mediterranean College, Athens »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Ian. 2020
Duration
3 anii
La zi
Price
6,940
Primul an: € 6940 EURO € 250CMI taxă (al 2-lea an: 7490 EURO al 3-lea an: 7590 EURO)
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian. 2020
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Ian. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date