BSc Biologie

Generalități

Programul de descriere

Curriculum-ul în biologie este conceput pentru acei studenți care sunt interesați în carieră în științele vieții, inclusiv carierele biomedicale diverse, cercetarea de bază sau aplicată sau domeniile industriale. Cursul de studiu prezentat mai jos este un plan general, iar orice student individual își va alege propriul curriculum unic, cu ajutorul consilierului facultății.

Programul de Biologie și Știință a Vieții de la Savannah State University este găzduit în mai multe clădiri din campus, cu componentele principale care locuiesc în clădirea Drew-Griffith la capătul sud-vest al campusului. Programul "Științe marine" se bazează pe clădirea "Știința marină" pe mlaștina din cercul de pe capătul nord-estic al campusului. Departamentul lucrează de asemenea cu facultatea adjunctă la Institutul de Oceanografie Skidaway de pe insula Skidaway din apropiere.

Clădirea Drew-Griffith găzduiește laboratoare specializate pentru biotehnologie, științe de mediu și fiziologie, în care membrii facultății, asociații de cercetare și studenții sunt implicați în cercetarea în curs.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

For 128 years, Savannah State University has been an important part of higher education. As the oldest public HBCU in Georgia and the oldest institution of higher learning in the historic city of Sava ... Citeste mai mult

For 128 years, Savannah State University has been an important part of higher education. As the oldest public HBCU in Georgia and the oldest institution of higher learning in the historic city of Savannah, SSU has served this community with distinction while meeting the educational needs of an increasingly diverse student population. Citește mai puţin