Forma de studiu: Studiu complet

Durata studiilor: 3 ani (6 semestre)

Examenele de admitere: un interviu personal din matematică și limba engleză

Scopul filialei de studii de licență Business Administration, care se învață în limba engleză, este de a pregăti absolvenții pentru angajarea în activități antreprenoriale. Aceștia pot îndeplini atribuții economice, manageriale, antreprenoriale, administrative și de altă natură în domeniul pieței muncii naționale și internaționale.

Elevii obțin cunoștințe practice despre procesele comerciale și antreprenoriale din Republica Cehă și despre contextul antreprenorial al UE. Ei învață să înțeleagă teoriile, conceptele și metodele utilizate în mod obișnuit în afaceri și în administrația locală sau regională.

Noțiunile practice din domeniile economiei, managementului, comerțului, contabilității, dreptului și altor domenii sunt aplicate în ramura de studiu. Astfel, elevii obțin cunoștințele necesare activităților antreprenoriale și administrative legate de înființarea, administrarea și administrarea atât a organelor antreprenoriale cât și a celor non-antreprenoriale.

Examinarea finală de stat constă în trei subiecte complexe: Economie generală, Bazele managementului și Dreptul în afaceri.

Absolvenții facultății de licență Business Administration își depun cererile la unele dintre ramurile conexe ale studiilor de masterat sau pleacă la practică. În practică, aceștia pot găsi locuri de muncă în firme de servicii, organizații de proiectare și consultanță, întreprinderi din sectorul prelucrării, instituții și autorități financiare și în organele administrației locale sau regionale. Nivelul bun al pregătirii pentru practică a fost confirmat prin rezultatele obținute în urma studiului privind nivelul șomajului absolvenților de studii universitare, unde pentru absolvenții FEM CULS sa raportat una dintre cele mai scăzute valori (1,4% ca în HN la 19 februarie 2016) .

Cursuri de pregătire profesională și lingvistică (PPL, CŽV)

Biroul Relații Internaționale FEM CULS Praga oferă cursuri de un an și jumătate care conduc la studii în programe de licență și masterat acreditate predate în limba engleză. Nu există nici un examen de admitere pentru a studia în PPL.

Documentele necesare trebuie să depuneți pentru admiterea în cursurile PPL care duc la studii în programele de licență acreditate, predate în limba engleză:

  • o scanare a pașaportului,
  • o copie a certificatului de absolvire a școlii secundare (este necesară o traducere certificată în limba engleză a certificatului dvs. de absolvire, în cazul în care originalul nu este în limba engleză);
  • o copie a procesului-verbal al înregistrărilor din învățământul secundar în limba engleză, cu alocarea orelor pentru fiecare disciplină luată în gimnaziu sau în ultimii 4 ani,
  • rezultatele unui test de limba engleză (TOEIC, TOEFL, IELTS sau orice altul) - nu sunt necesare dacă ați studiat cu normă întreagă în limba engleză cel puțin 2 ani,
  • adresa de contact și numărul de telefon pentru numele DHL al orașului în care urmează să aplicați pentru viză,
  • un scurt Curriculum vitae,
  • toți solicitanții trebuie să completeze cererea online
Program predat în:
  • Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Czech University of Life Sciences - Faculty of Economics and Management »

Ultima actualizare Decembrie 14, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 anii
La zi
Price
32,000 CZK
pe an academic
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019