Forma de studiu: Studiu complet

Durata studiilor: 3 ani (6 semestre)

Examenele de admitere: testul de matematică și testul în limba engleză.

Facultatea de Studii Economice Economie și Management oferă un domeniu de studiu pentru cei care sunt interesați în acest domeniu larg de profesioniști. Sucursala de studiu este concepută interdisciplinar, folosind principiile disciplinelor economice și manageriale, metodele cantitative, disciplinele TIC și științele sociale.

Scopul studiului este de a pregăti practic absolvenții pentru managementul economic, managerial, antreprenorial, administrativ și alte domenii și activități în limitele pieței muncii naționale și internaționale, de ex. Pentru îndeplinirea atribuțiilor manageriale la nivelul managementului mediu diverse tipuri de firme, instituții de stat sau comunale, pentru pozițiile din organizațiile tuturor sectoarelor de bază ale economiei, pentru activitățile antreprenoriale (corespunzătoare), pentru pozițiile din cadrul organizațiilor și instituțiilor naționale și internaționale, pentru implicarea în comunități speciale sau în sectorul non-profit.

Absolvenții obțin cunoștințe avansate din economie generală, teoria managementului, cunoștințe teoretice și practice din economia sectorului public, economia firmei, finanțe, managementul creditelor, evidența contabilă. Ei înțeleg teorii, concepte și metode care corespund activităților din domeniul producției, serviciilor, comerțului, administrației de stat, sectorului financiar și asigurărilor.

Examenul final de stat este alcătuit din trei subiecte complexe: Economie generală, Fundamentele managementului, Metode cantitative.

Absolvenții facultății de licență "Economie și Management" își depun cererile la unele dintre ramurile conexe ale studiilor de masterat sau părăsesc pentru practică. În practică, ei sunt capabili să aplice în mod autonom cunoștințele dobândite, în activități practice, atunci când îndeplinesc sarcini la nivelul întreprinderilor mici și mijlocii ca membri ai echipei de creație în domeniul managementului operațional și mediu. Ei găsesc locuri de muncă în întreprinderi de servicii, proiecte și organizații de consultanță, întreprinderi din sectorul prelucrării, instituții financiare și autorități. Nivelul bun al pregătirii pentru practică a fost confirmat prin rezultatele obținute în urma studiului privind nivelul șomajului absolvenților de studii universitare, unde pentru absolvenții FEM CULS sa raportat una dintre cele mai scăzute valori (1,4% ca în HN la 19 februarie 2016) .

Cursuri de pregătire profesională și lingvistică (PPL, CŽV)

Biroul Relații Internaționale FEM CULS Praga oferă cursuri de un an și jumătate care conduc la studii în programe de licență și masterat acreditate predate în limba engleză. Nu există nici un examen de admitere pentru a studia în PPL.

Documentele necesare trebuie să depuneți pentru admiterea în cursurile PPL care duc la studii în programele de licență acreditate, predate în limba engleză:

  • o scanare a pașaportului,
  • o copie a certificatului de absolvire a școlii secundare (este necesară o traducere certificată în limba engleză a certificatului dvs. de absolvire, în cazul în care originalul nu este în limba engleză);
  • o copie a procesului-verbal al înregistrărilor din învățământul secundar în limba engleză, cu alocarea orelor pentru fiecare disciplină luată în gimnaziu sau în ultimii 4 ani,
  • rezultatele unui test de limba engleză (TOEIC, TOEFL, IELTS sau orice altul) - nu sunt necesare dacă ați studiat cu normă întreagă în limba engleză cel puțin 2 ani,
  • adresa de contact și numărul de telefon pentru numele DHL al orașului în care urmează să aplicați pentru viză,
  • un scurt Curriculum vitae,
  • toți solicitanții trebuie să completeze cererea online
Program predat în:
  • Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Czech University of Life Sciences - Faculty of Economics and Management »

Ultima actualizare Decembrie 14, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 anii
La zi
Price
15,000 CZK
pe an academic
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019