BSc Economie Industrială cu Asigurări

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited

BSc Economie Industrială cu Asigurări

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Prezentare generală

Încadrarea conținutului asigurărilor de specialitate, acest curs vă va ajuta să dezvoltați abilitățile necesare unei cariere în domeniul serviciilor financiare sau al gestionării riscurilor.

BSc Economie industrială cu asigurare se bazează pe BSc Economie industrială , cu module suplimentare de bază în asigurări și de gestionare a riscurilor. Este acreditat de Institutul de Asigurare Chartered .

Acest curs implică studiul microeconomiei teoretice și aplicate, cu conținut de asigurare specializat furnizat de Centrul de Business School pentru risc, servicii bancare și financiare .

Primul an

Primul an al cursului include module de bază în microeconomie și macroeconomie, antreprenoriat, strategie corporativă, studii organizaționale, computere de afaceri, metode cantitative și asigurare și managementul riscului.

Anul doi

Cel de-al doilea an de studiu cuprinde în mod tipic module de bază în economia inovării, de stabilire a prețurilor și de luare a deciziilor, organizare, decizii de gestionare a riscurilor, firme internaționale, metode cantitative și econometrie.

De asemenea, puteți solicita să vă petreceți întregul an sau semestrul celui de-al doilea an care studiază în străinătate în campusurile Universității din China sau Malaezia sau să faceți un semestru la una dintre instituțiile partenere în locații precum Australia, China și Europa.

Anul trei

Ultimul an va include economia industrială, reglementarea, restructurarea și guvernanța corporativă, informațiile privind riscurile și procesele de asigurare și gestionare a riscurilor.

Anul de plasare

Acest curs este, de asemenea, disponibil ca un program de patru ani, inclusiv un an de plasament. Dacă aplicați pentru acest traseu, veți avea opțiunea să vă petreceți cel de-al treilea an de plasare cu o organizație relevantă.

Fapte fundamentale

 • Acest curs este acreditat de Institutul de Asigurare Chartered
 • Unul dintre cele mai importante centre de educație managerială din Marea Britanie, parte a unui grup de elită de școli globale de afaceri acreditate EQUIS
 • Programe de dezvoltare și ocupare a forței de muncă care vă aduc mai aproape de angajatori de top, inclusiv Deloitte, HSBC, PwC și Unilever
 • Oportunități de a studia în străinătate în campusurile Universității din China sau Malaezia sau în locații precum Australia, China și Europa

Cerințe de intrare

Un nivel: AAB, fără studii generale, gândire critică și studii de cetățenie

GCSEs: matematici GCSE, 5 sau mai sus, cu excepția cazului în care se iau la nivelul A

Limba engleză

IELTS: 7.0 (nu mai puțin de 6.0 în orice element)

Pentru detalii despre alte teste și calificări în limba engleză pe care le acceptăm, vă rugăm să consultați pagina cu cerințele noastre de intrare .

Dacă aveți nevoie de asistență suplimentară pentru a-ți lua cunoștințele lingvistice la nivelul cerut, puteți participa la un curs presessional la Centrul pentru Educație în Limba Engleză , care este acreditat de British Council pentru predarea limbii engleze în Marea Britanie.

Elevii care finalizează cu succes cursul de preseces la nivelul cerut pot progresa pe cursul ales, fără a relua IELTS sau echivalent.

Solicitanții internaționali

Pentru informații specifice fiecărei țări, inclusiv cerințele de intrare, detalii de contact și reprezentanți, consultați site-ul nostru web . Dacă aveți nevoie de viză pentru a studia, Universitatea vă poate oferi toate informațiile și sfaturile de care aveți nevoie.

Studenți maturi

La Universitatea din Nottingham avem o comunitate valoroasă de studenți maturi și apreciem contribuția lor la populația mai largă a studenților. Puteți găsi o mulțime de informații utile în ghidul nostru pentru studenții maturi .

Calificări alternative

Procesul nostru de admitere recunoaște că solicitanții au o multitudine de experiențe diferite și că au urmat diferite Pathways învățământ. Pentru detalii, consultați pagina de calificări alternative .

Admitere flexibilă

Ca o recunoaștere a experienței variate și a Pathways învățare ale studenților noștri, Universitatea din Nottingham are o politică flexibilă de admitere . Este posibil ca unii solicitanți să facă o ofertă mai mică decât cea anunțată, în funcție de circumstanțele lor personale și educaționale. Consultați politicile și procedurile de admitere ale universității pentru mai multe informații.

Note pentru solicitanți

Toți solicitanții care fac o ofertă sunt invitați să viziteze Școala de Afaceri și să întâlnească membrii personalului și studenților la evenimentele deținătorilor de oferte.

În mod normal, școala nu intervievează candidații; ofertele noastre sunt făcute pe baza informațiilor conținute în aplicația dvs. UCAS. Salutăm cererile de la candidații maturi și luăm în considerare mediile academice și profesionale pe bază individuală. Considerăm, de asemenea, alte calificări în plus față de cele enumerate mai sus.

Vă rugăm să rețineți că nu acceptăm intrarea sau transferul de la o altă universitate în cel de-al doilea an sau de mai sus pe oricare dintre diplomele noastre de licență.

module

Următoarea este o probă a modulelor tipice pe care le oferim la data publicării, dar nu este destinată să fie interpretată și / sau invocată ca o listă definitivă a modulelor care vor fi disponibile în orice an. Datorită trecerii timpului între începerea cursului și anii următori, modulele se pot schimba datorită evoluțiilor din curriculum, iar informațiile despre module din acest prospect sunt furnizate numai în scop indicativ.

Module anuale tipice

Module de bază

 • Antreprenoriatul: teorie și practică
 • Introducere în economie
 • Microeconomie pentru afaceri
 • Dezvoltarea profesională și academică
 • Metode cantitative 1B

Module opționale
Plus 40 de credite ale modulelor opționale aprobate.

Modele anuale tipice două

Module de bază

 • Strategia firmelor și internaționalizarea
 • Economia industrială I: Economia organizării și inovării
 • Economia industrială II: stabilirea prețurilor și luarea deciziilor
 • Asigurări într-o lume riscantă
 • Economie introductivă
 • Metode cantitative 2A
 • Decizii privind gestionarea riscurilor

Module opționale
Plus 40 de credite ale modulelor opționale aprobate.

Module opționale

Plus 40 de credite ale modulelor opționale aprobate.

Modele anuale tip trei

Module de bază

 • Restructurarea și guvernanța corporativă
 • Economia reglementării și a alegerii publice
 • Economie financiară
 • Economia industrială III: Structura pieței și politica în domeniul concurenței
 • Economie industrială IV: Jocuri și strategii
 • Risc, informare și asigurare
 • Procesele de management al riscului

Module opționale
Plus 40 de credite ale modulelor opționale aprobate.

A studia in strainatate

În acest curs, puteți să vă alăturați întregului sau al celui de-al doilea an de studiu în străinătate în campusurile Universității din China sau Malaezia sau să faceți un semestru la una dintre instituțiile partenere în locații precum Australia, China și Europa.

Veți avea ocazia să vă lărgi orizonturile și să vă îmbunătățiți capacitatea de angajare prin experiența unei alte culturi. Puteți alege să studiați module similare cu omologii dvs. din Nottingham sau să vă extindeți cunoștințele luând alte opțiuni. Predarea este în limba engleză; cu toate acestea, pot exista oportunități de a studia într-o altă limbă dacă sunteți suficient de fluent.

Cariere

Absolvenții Școlii de Afaceri sunt foarte căutați pe piața muncii, câștigând locuri de muncă în domeniul contabilității, al serviciilor bancare și al altor servicii financiare, în timp ce mulți alții dezvoltă o carieră în consultanță în management, marketing și managementul resurselor umane.

Angajatorii recenți de post universitar includ Accenture, Amazon, Apple, Barclays, Armata britanică, Deloitte, Ernst

Serviciul de carieră și recrutare a Școlii de Afaceri oferă asistență orientată și individuală pentru a vă ajuta să vă îndreptați spre o carieră la alegere. Veți avea oportunități de a vă conecta cu cei mai buni angajatori de-a lungul studiilor, multe dintre aceste companii alegând să sponsorizeze premii pentru elevii cu cele mai bune performanțe din anii de studiu sau subiecte specifice.

Acreditare profesională

Acest curs este acreditat de Institutul de Asigurare Chartered . CII

Capacitatea de angajare și salariul mediu inițial

98.7% dintre studenții de la Scoala de Afaceri din Nottingham University au obținut un loc de muncă sau au continuat studiile în termen de șase luni de la absolvire. Salariul mediu inițial a fost de 24.000 de lire sterline, cel mai mare fiind de 42.000 de lire sterline.

* Destinații cunoscute de studenți full-time de origine care au fost disponibile pentru muncă 2016/17. Salariile se calculează pe baza mediei celor angajați cu normă întreagă în Marea Britanie.

Cariere și consiliere

Studierea pentru o diplomă la Universitatea din Nottingham vă va oferi tipul de abilități și experiențe care se vor dovedi de neprețuit în orice carieră, indiferent de direcția pe care o decideți să o luați.

De-a lungul timpului cu noi, serviciul nostru de carieră și angajare poate lucra cu dvs. pentru a vă îmbunătăți abilitățile de angajare și mai mult; asistarea la aplicații de locuri de muncă sau de curs, căutarea unor destinații de plasare a experienței de lucru și a evenimentelor de găzduire care să vă aducă mai aproape de o gamă largă de potențiali angajatori.

Aruncați o privire la pagina noastră de carieră pentru o prezentare generală a tuturor sprijinului pentru angajare și a oportunităților pe care le oferim studenților actuali.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare October 10, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
9,250 GBP
£ 9,250 (Marea Britanie / UE) - £ 17,550 (internațional)
Locations
Regatul Unit - Nottingham, England
Data începerii : Aug. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2019
Regatul Unit - Nottingham, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala