Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited

Prezentare generală

Încadrarea conținutului asigurărilor de specialitate, acest curs vă va ajuta să dezvoltați abilitățile necesare unei cariere în domeniul serviciilor financiare sau al gestionării riscurilor.

BSc Economie industrială cu asigurare se bazează pe BSc Economie industrială , cu module suplimentare de bază în asigurări și de gestionare a riscurilor. Este acreditat de Institutul de Asigurare Chartered .

Acest curs implică studiul microeconomiei teoretice și aplicate, cu conținut de asigurare specializat furnizat de Centrul de Business School pentru risc, servicii bancare și financiare .

Primul an

Primul an al cursului include module de bază în microeconomie și macroeconomie, antreprenoriat, strategie corporativă, studii organizaționale, computere de afaceri, metode cantitative și asigurare și managementul riscului.

Anul doi

Cel de-al doilea an de studiu cuprinde în mod tipic module de bază în economia inovării, de stabilire a prețurilor și de luare a deciziilor, organizare, decizii de gestionare a riscurilor, firme internaționale, metode cantitative și econometrie.

De asemenea, puteți solicita să vă petreceți întregul an sau semestrul celui de-al doilea an care studiază în străinătate în campusurile Universității din China sau Malaezia sau să faceți un semestru la una dintre instituțiile partenere în locații precum Australia, China și Europa.

Anul trei

Ultimul an va include economia industrială, reglementarea, restructurarea și guvernanța corporativă, informațiile privind riscurile și procesele de asigurare și gestionare a riscurilor.

Anul de plasare

Acest curs este, de asemenea, disponibil ca un program de patru ani, inclusiv un an de plasament. Dacă aplicați pentru acest traseu, veți avea opțiunea să vă petreceți cel de-al treilea an de plasare cu o organizație relevantă.

Aflați mai multe.

Cerințe de intrare

Un nivel: AAB, fără studii generale, gândire critică și studii de cetățenie

GCSEs: matematici GCSE, 5 sau mai sus, cu excepția cazului în care se iau la nivelul A

Limba engleză

IELTS: 7.0 (nu mai puțin de 6.0 în orice element)

Pentru detalii despre alte teste și calificări în limba engleză pe care le acceptăm, vă rugăm să consultați pagina cu cerințele noastre de intrare .

A studia in strainatate

În acest curs, puteți să vă alăturați întregului sau al celui de-al doilea an de studiu în străinătate în campusurile Universității din China sau Malaezia sau să faceți un semestru la una dintre instituțiile partenere în locații precum Australia, China și Europa.

Veți avea ocazia să vă lărgi orizonturile și să vă îmbunătățiți capacitatea de angajare prin experiența unei alte culturi. Puteți alege să studiați module similare cu omologii dvs. din Nottingham sau să vă extindeți cunoștințele luând alte opțiuni. Predarea este în limba engleză; cu toate acestea, pot exista oportunități de a studia într-o altă limbă dacă sunteți suficient de fluent.

Cariere

Absolvenții Școlii de Afaceri sunt foarte căutați pe piața muncii, câștigând locuri de muncă în domeniul contabilității, al serviciilor bancare și al altor servicii financiare, în timp ce mulți alții dezvoltă o carieră în consultanță în management, marketing și managementul resurselor umane.

Angajatorii recenți de post universitar includ Accenture, Amazon, Apple, Barclays, Armata britanică, Deloitte, Ernst

Serviciul de carieră și recrutare a Școlii de Afaceri oferă asistență orientată și individuală pentru a vă ajuta să vă îndreptați spre o carieră la alegere. Veți avea oportunități de a vă conecta cu cei mai buni angajatori de-a lungul studiilor, multe dintre aceste companii alegând să sponsorizeze premii pentru elevii cu cele mai bune performanțe din anii de studiu sau subiecte specifice.

Acreditare profesională

Acest curs este acreditat de Institutul de Asigurare Chartered .

Program predat în:
Engleză

Vezi 28 mai multe cursuri de la University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Ultima actualizare February 18, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date