Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited

Prezentare generală

Pe acest curs, veți efectua o analiză economică vastă a unei companii și veți absolvi cu o bază solidă pentru o carieră de succes într-o serie de domenii de activitate.

Acesta este un curs riguros și cuprinzător, acreditat de Chartered Insurance Institute, oferind aplicarea teoriei economice conducerii firmei globale.

Aceasta presupune o analiză economică pe scară largă a firmei, a structurii sale internaționale, a piețelor și a concurenților, precum și a mediului economic extern. Abordarea economică a afacerilor este completată cu o gamă de module de studii de management care acoperă cele mai noi gândințe într-o serie de subiecte precum strategia și marketingul.

Primul an

Primul an al cursului include de obicei module de bază în microeconomie și macroeconomie, antreprenoriat, strategie corporativă, studii organizaționale, computere de afaceri și metode cantitative.

Anul doi

Studiile pe anul al doilea includ în mod obișnuit module de bază în economia inovării, stabilirea prețurilor și luarea deciziilor, organizarea, firmele internaționale, metodele cantitative și econometria.

De asemenea, puteți solicita să vă petreceți întregul an sau semestrul celui de-al doilea an care studiază în străinătate în campusurile Universității din China sau Malaezia sau să faceți un semestru la una dintre instituțiile partenere în locații precum Australia, China și Europa.

Anul trei

Ultimul an va include economia industrială, reglementarea, restructurarea și guvernanța corporativă, economia financiară și elaborarea politicilor.

Anul de plasare

Acest curs este, de asemenea, disponibil ca un program de patru ani, inclusiv un an de plasament. Dacă aplicați pentru acest traseu, veți avea opțiunea să vă petreceți cel de-al treilea an de plasare cu o organizație relevantă.

Află mai multe.

Cerințe de intrare

Un nivel: AAB excluzând studiile generale, gândirea critică și studiile de cetățenie

GCSEs: matematici GCSE, 5 (B) sau mai sus, cu excepția cazului în care se iau la nivelul A

Limba engleză

IELTS: 7.0 (nu mai puțin de 6.0 în orice element)

Pentru detalii despre alte teste și calificări în limba engleză pe care le acceptăm, vă rugăm să consultați pagina cu cerințele noastre de intrare .

A studia in strainatate

În acest curs, puteți să vă alăturați întregului sau al celui de-al doilea an de studiu în străinătate în campusurile Universității din China sau Malaezia sau să faceți un semestru la una dintre instituțiile partenere în locații precum Australia, China și Europa.

Veți avea ocazia să vă lărgi orizonturile și să vă îmbunătățiți capacitatea de angajare prin experiența unei alte culturi. Puteți alege să studiați module similare cu omologii dvs. din Nottingham sau să vă extindeți cunoștințele luând alte opțiuni. Predarea este în limba engleză; cu toate acestea, pot exista oportunități de a studia într-o altă limbă dacă sunteți suficient de fluent.

Cariere

Absolvenții Școlii de Afaceri sunt foarte căutați pe piața muncii, câștigând locuri de muncă în domeniul contabilității, al serviciilor bancare și al altor servicii financiare, în timp ce mulți alții dezvoltă o carieră în consultanță în management, marketing și managementul resurselor umane.

Angajatorii recenți de post universitar includ Accenture, Amazon, Apple, Barclays, Armata britanică, Deloitte, Ernst

Serviciul de carieră și recrutare a Școlii de Afaceri oferă asistență orientată și individuală pentru a vă ajuta să vă îndreptați spre o carieră la alegere. Veți avea oportunități de a vă conecta cu cei mai buni angajatori de-a lungul studiilor, multe dintre aceste companii alegând să sponsorizeze premii pentru elevii cu cele mai bune performanțe din anii de studiu sau subiecte specifice.

Acreditare profesională

Acest curs este acreditat de Institutul de Asigurare Chartered .

Program predat în:
Engleză

Vezi 28 mai multe cursuri de la University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Ultima actualizare February 18, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date