Filosofia noastră de sport promovează justiția socială și valorizează participarea față de consumism și se reflectă în tot ceea ce facem pe măsură ce îl punem pe interpret înainte de spectacol. Învățarea voastră se va concentra pe menținerea sănătății sportivilor și pe dezvoltarea excelenței, nu a elitismului.

Privire de ansamblu asupra curs

Acest sport

Curriculum-ul nostru informat de cercetare folosește abordări inovatoare pentru predare, învățare și evaluare, care ajută la asigurarea faptului că programele oferă o experiență excelentă pentru studenți.

Veți putea să vă folosiți cunoștințele și abilitățile în medii practice și profesionale, permițând reflecție și dezvoltare prin implicarea în activități autentice. Programul reflectă mediul bogat în tehnologie al sportului modern; utilizarea extensivă a mediului virtual de învățare, care include cursuri online, seminarii online, feedback electronic și feedback audio / video, alături de utilizarea regulată a echipamentelor de specialitate de înaltă performanță utilizate în monitorizarea și evaluarea atleților.

O caracteristică distinctivă a tuturor gradelor sportive de la York St John University este că acestea sunt susținute de filozofia noastră ("școala noastră de gândire"), care este condusă de valoare și subliniază importanța justiției sociale. Prin urmare, pe Sport

În elementul de știință sportivă a acestui grad, veți învăța despre identificarea talentelor, dezvoltarea talentelor, programe de instruire, testări de fitness și motivație. În secțiunea Exerciții științifice a acestui grad, veți dezvolta sănătatea persoanelor și a comunităților prin activitatea fizică. Subiectele includ examinarea exercițiului de rol care poate juca în prevenirea bolilor coronariene, a obezității, a demenței și a depresiei.

100% din cei 2017 de absolvenți ai Școlii de Sport sunt în prezent angajați sau studiați, dintre care 74% sunt în roluri profesionale sau manageriale.

(Sondajul "Destinația absolvenților din învățământul superior" 2017)

Campusul sportiv Nestlé Rowntree Park

Campusul sportiv Nestlé Rowntree Park este unul dintre cele mai mari din țară și este sediul Școlii de Sport, cu un hambar mare de sport, o suită de rezistență și condiționare, spațiu social, facilități de schimbare și spații de predare . Site-ul include două terenuri de fotbal și rugby 3G, trei terenuri de tenis în aer liber și trei terenuri de joc în aer liber. Există, de asemenea, terenuri de iarbă care pot fi folosite pentru fotbal, rugby și fotbal galic.

Structura cursului

Urmând un nivel generic 1 care are ca scop să ofere tuturor studenților cunoștințele, înțelegerea și abilitățile fundamentale pentru a avea succes în cadrul programului.

În nivelele 2 și 3 veți avea, de asemenea, posibilitatea de a vă angaja în module de specialitate aliniate la titlul de diplomă. Pentru sport

Acest curs se bazează pe studiul biomecanicii, fiziologiei și psihologiei și este predat utilizând o combinație de cursuri, seminarii, lucrări practice pe teren, experiență de laborator și cercetare.

Specificarea programului

Informații suplimentare despre acest curs sunt disponibile în specificațiile programului . Rețineți că specificația programului se referă la conținutul cursului care este în prezent studiat de studenți la universitate. Pentru programele noi, specificațiile programului vor fi disponibile online înainte de începerea cursului.

Sfaturi pentru persoanele cu handicap

York St John University lucrează din greu pentru a crea un mediu incluziv pentru toți studenții noștri. Oferim o serie de servicii de consultanță pentru persoanele cu dizabilități pentru a ajuta elevii pe parcursul studiilor.

învățământ

Livrare

Școala de Sport se mândrește cu membrii complet acreditați ai Academiei de Învățământ Superior (HEA), care demonstrează excelența susținută în predare, învățare și evaluare, rezultând o practică contemporană informată de cercetare. Acest lucru ne pune în prim-planul numeroaselor inițiative de predare, învățare și evaluare, care au încorporat învățarea îmbunătățită în tehnologie în curriculum. Ca rezultat, veți beneficia de utilizarea de feedback video în dezvoltarea autocarelor, de orele de curs, de e-polling, de angajare a studenților prin tehnologia comprimatelor, de abordări de livrare amestecate și de feedback-ul audio asupra lucrărilor scrise și a examinărilor.

învățământ

Pentru a reflecta cunoștințele, abilitățile și competențele în curs de dezvoltare în domeniul sportului

Nivelurile 2 și 3 prezintă oportunități suplimentare pentru a demonstra abilități de analiză, sinteză și analiză critică printr-o varietate de abordări de evaluare care încearcă să încorporeze designul, angajarea și interpretarea cercetării în curriculum.

De obicei, o săptămână standard de studenți va consta în:

  • Trei prelegeri
  • Clase auxiliare mai mici pentru susținerea teoriei prezentate în cursuri (de exemplu seminarii și ateliere)
  • Timp depus de învățare deschisă acceptată (de exemplu, clubul de jurnal și laboratorul supravegheat și activitățile practice)
  • Sesiuni de burse sportive concepute pentru a vă facilita succesul în calitate de student la universitate și pentru a îmbunătăți dezvoltarea carierei
  • Frecvente sesiuni de întâlniri personale și academice

Toate acestea sunt susținute de finalizarea propriului dvs. studiu independent, auto-dirijat, care adesea implică un laborator de lucru practic pe teren, colectarea de date și prezentări.

Evaluare

Strategiile de predare și evaluare utilizate în sport sunt angajate, centrate pe elev și orientate spre învățare. Exemplele includ munca practică practicată în lumea reală care dezvoltă abilități și competențe orientate spre carieră.

Pentru a îmbunătăți calitatea experienței de învățare a studenților, programul va utiliza evaluarea formativă, adică oportunități obișnuite de a primi feedback asupra dezvoltării practice și academice care nu se înscrie în notele de gradul final. Pentru a facilita dezvoltarea cunoștințelor de evaluare și pentru a reduce confuzia și anxietatea elevilor, modalitatea de evaluare a fost simplificată alături de reducerea gamei de rezultate ale învățării și a criteriilor de evaluare utilizate.

Cercetare

Școala de Sport oferă o cultură de cercetare vibrantă pentru studenți. Elevii vor citi studiul, vor afla despre cele mai recente tehnici de cercetare și, în cele din urmă, vor conduce propriile cercetări ca parte a programului lor. Elevii vor fi, de asemenea, învățați de membrii personalului care efectuează cercetări în fruntea studiului de sport și exerciții fizice. Acest lucru înseamnă că studenții sunt capabili să învețe despre problemele cele mai recente în domeniile lor de interes în programele noastre. Grupul de cercetare Motivare, performanță și bunăstare (MPaW), de exemplu, se numără printre cele mai mari și mai productive din lume în ceea ce privește examinarea consecințelor perfecționistei în sport și exerciții fizice. Alte activități din cadrul școlii se concentrează asupra aspectelor fiziologice și biomecanice ale dezvoltării sportivilor. Această activitate se desfășoară în colaborare cu cluburile sportive profesioniste și ceilalți parteneri ai comunității noastre. Există, de asemenea, cercetări interesante care examinează aspectele socio-culturale ale participării sportive, inclusiv jocurile de noroc în fotbal și experiența agresiunii în educația fizică (PE). Suntem mândri să spunem că o mare parte din cercetarea din cadrul Școlii de Sport a fost identificată drept "excelentă la nivel internațional" și "lider mondial" în ultima evaluare a calității cercetării în instituțiile de învățământ superior din Regatul Unit (REF 2014).

Cerințe de intrare

calificări

  • Cerințele minime de intrare pentru acest curs sunt:
  • 96-112 Puncte tarifare UCAS
  • 3 GCSEs la gradul C / 4 sau mai mare (sau echivalent), inclusiv limba engleză și matematică
  • Experiența profesională sportivă și calificările recunoscute de industrie pot fi considerate în locul unor cerințe privind admiterea academică.

Taxe și finanțare

Pentru a studia pentru o diplomă de licență cu noi, va trebui să plătească taxe de școlarizare pentru cursul tău. Cât plătiți va depinde dacă sunteți o țară din Marea Britanie

Aflați mai multe despre finanțarea anului de finanțare și / sau a anului de plasare, accesând paginile de consultanță privind finanțarea de pe site-ul nostru.

York St John ofera reduceri speciale pentru studentii absolventi de la York St John University Diplome de licență în 2019 și continuând direct pe studii postuniversitare. Aflați mai multe despre reduceri și burse .

Este posibil să existe și costuri suplimentare care să fie luate în considerare pe tot parcursul studiilor, inclusiv costul cazării.

Taxe de școlarizare

Regatul Unit

Taxa de școlarizare la York St John University Statele York St John University pentru înscrierea la titlul de bază, BA și BSc, PGCE primar și secundar și UG Health Program este de 9 250 de lire sterline pe an pentru studenții din Marea Britanie / UE, Jersey, Guernsey și Isle of Man.

Taxele de școlarizare pot fi supuse inflației în anii următori.

Internațional (non-UE) 2019 - 20

Taxa de școlarizare la York St John University pentru înscrierea la titlul de bază, BA și BSc, PGCE în anul 2019 este de 12 750 de lire sterline pe an pentru studenții internaționali.

Taxele de școlarizare pot fi supuse inflației în anii următori.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la York St John University »

Ultima actualizare Ianuarie 30, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 anii
Part time
La zi
Price
9,250 GBP
Acasă
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date