Programe BSc

O diplomă de Licență în Științe (sau BSc pe scurt) este o diplomă oferită la universități din întreaga lume pentru completarea unui studiu la nivel universitar într-un domeniu legat de științe sau tehnologie.

Înscrierea la un program BSc reprezintă o investiție semnificativă în cariera profesională. Pe lângă planurile îmbunătățite de carieră care pot fi obținute după urmarea unei Licențe în Știință, studenții își dezvoltă și abilități valoroase personale și reușesc să îndeplinească o cerință crucială pentru studiul postuniversitar. Domeniile academice de studiu de bază oferite de programele de Licență în Știință sunt Științele Vieții și Biologie, Afaceri, Inginerie și Tehnologie și Științe Naturale.

Varietatea diferitelor programe de Licență în Stiință poate fi copleșitoare - nu lăsa asta să te oprească! Începe-ți căutarea aruncând o privire la cele mai populare programe BSc din lista de mai jos.

BSc recent adăugate

Grand Canyon University

BS în Managementul Sportului

August 16, 2018
Bachelors în programul de management sportiv este pe deplin acreditat și oferă o explorare în profunzime a afacerilor în industria sportivă într-o varietate de domenii tematice.

Briar Cliff University

Licențiat în Biologie

August 8, 2018
Poți să faci ceva ce are un grad de biologie. Aplicați la școala medicală, dentară, fizică și veterinară; sau continuați să studiați domenii precum genetica, știința criminalistică și fiziologia. Nu sunteți interesat de școala postuniversitară? Așezați imediat un loc de muncă, de la controlul calității și dezvoltarea cercetării până la conservarea și ge… [+]stionarea parcului. [-]

University of Southern Queensland (USQ)

Bachelor Of Science (Știința Alimentară)

August 3, 2018
Veți învăța despre chimia alimentelor și analiza, prelucrarea produselor alimentare și dezvoltarea produselor, precum și siguranța alimentară. De asemenea, veți dezvolta o înțelegere a efectelor componentelor alimentare asupra nutriției și sănătății umane.

Universități în România

Schimbă locația

Ce este un BSc?

Ce este o Licență în Științe?

O Licență în Științe, B.S sau BSc reprezintă o diplomă universitară într-un domeniu academic legate de domeniul științei sau tehnologiei. Extinzându-se de obicei pe o perioadă de trei până la patru ani când studiat cu normă întreagă, un program de Licență în Științe este în mod normal o investiție valoroasă. O Licență în Științe diferă de o Licență în Arte prin subiectele pe care le oferă, deși unele cursuri comune pot fi necesare, depinzând de domeniul de studiu. Biologie, inginerie, informatică, chimie, psihologie, matematică, fizică, știința materialelor, tehnologia informației, științele pământului, afaceri la unele universități și o serie de alte discipline sunt de obicei oferite pentru licență a programelor de știință.

Care sunt beneficiile urmării unei Licențe în Știință?

Absolvenții unei Licențe în Științe sunt foarte bine căutați pe piața muncii datorită familiarității aprofundate în domeniu lor. Un BSc oferă studentului oportunitatea de a învăța mai multe legate de subiectul de care este pasionat. Cursurile obligatorii și studiul practic de la un program de Licență în Științe prezintă și provocări care dezvoltă abilități de gândire critică, de rezolvare a problemelor în mod creativ și de comunicare scrisă și verbală.

Ce studiem la o Licență în Științe?

Există numeroase specializări din care studenții pot alege în cadrul domeniilor legate de știință și tehnologie pentru care a fost creat curriculum-ul unei Licențe în Științe. Diplomele B.S. sunt oferite adesea în subiecte precum / Bioinformatică și Genetică, - Inginerie Civilă, - Asistență Medicală, - Științele Mediului, - Tehnologia Informației, - Neuroștiință, - Inginerie Arhitecturală, Astronomie, - Fizioterapie, - Computare, - Medicină Veterinară, Matematica și multe altele. Studenții la Licență în Științe urmează cursuri obligatorii și completează evaluări sau proiecte. Studenții BSc trebuie adesea să lucreze în laborator sau să aplice lucrurile învățate în funcții practice.

La ce fel de îmbunătățire profesională te poți aștepta de la o Licență în Știință?

Absolvenții programelor de Licență în Științe sunt foarte bine căutați de către angajatori pentru cariere în domeniul lor. Ei câștigă de obicei un salariu mai mare decât colegii care nu au o diplomă universitară. Profesioniștii cu locuri de muncă ce se întorc la universitate pentru a obține o diplomă de Licență în Științe în domeniul lor își pot îmbunătăți enorm șansa de a fi promovați sau de mobilitate profesională.

Cât costă urmarea unei Licențe în Științe?

Costurile unui program de Licență în Științe trebuie luate în considerare de la caz la caz deoarece diferite țări, universități și programe pot varia foarte mult. Deparatamentele de admitere al universităților pot oferi cu estimare costurile de școlarizare, alte taxe și costurile de trai pe perioada unui studiu cu normă întreagă pentru un anumit program de Licență în Științe. Ajutorul financiar poate fi disponibil pentru aplicanții calificați care doresc să se înscrie la un B.S. Mai multe informații legate de acest tip de ajutor pot fi obținute tot de la departamentele de admitere ale școlilor.

De ce să urmezi o Licență Online în Științe?

Și studenții care lucrează, au angajamente de familie sau care locuiesc departe de campus au posibilitatea de a urma un program de Licență în Științe la una dintre universitățile preferate. Tot mai multe școli încep să ofere programe de Licență Online în Științe. Aceste oportunități de e-learning folosesc cele mai noi tehnologii pentru a aduce sala de clasă la tine. Studenții la Licență Online în Științe obțin aceeași diplomă ca și studenții în campus. Prin urmarea unui program BSc online te dedici completării cursurilor comunicând în mod regulat și eficace cu profesorii și colegii și înveți să te folosești de tehnologie pentru a te ajuta în procesul de învățare. Găsește programul de Licență în Științe online, part time sau full time perfect pentru tine!