BACHELORSTUDIES

Compară 3 Studii Universitare în Îngrijirea și bunăstarea animalelor

După liceu, dacă doriți să continuați educația în domeniul științei sau al tehnologiei, puteți lua în considerare câștigarea unei diplome de licență. BSc, sau Bachelor of Science, vă oferă oportunități de a sătura mai profund în zone de interes special pentru tine. Cele mai multe instituții necesită o diplomă de liceu pentru a se înscrie într-un program BSc.

Ce este un BSC în îngrijirea și bunăstarea animalelor? Acest program de studii este un studiu interdisciplinar al animalelor și interacțiunea lor cu oamenii. Puteți obține o înțelegere a fiziologiei animalelor și a relației complexe pe care societatea o are cu animalele. Unele cursuri tipice ar putea acoperi biologia, etica animalelor, ecologia, comportamentul animalelor și antropologia. Cele mai multe instituții necesită un proiect de cercetare de vârf, culminând cu o teză scrisă.

Ca student într-un program BSc în îngrijirea și bunăstarea animalelor, puteți obține competențe excelente în cercetare și organizare care se traduc în toate aspectele vieții. S-ar putea, de asemenea, să devii un adept al evaluării impactului alegerilor dvs. asupra mediului.

Fiecare colegiu și universitate vor fi stabilit rata de școlarizare pentru un BSC în îngrijirea și bunăstarea animalelor. Asigurați-vă că verificați pentru taxe suplimentare, cum ar fi taxele pentru cursuri online sau clase de laborator. Factor în aceste cheltuieli atunci când se analizează ce școală să participe.

Cu o diplomă de licență în îngrijirea și bunăstarea animalelor, sunteți pregătit pentru o gamă largă de căi de carieră care lucrează cu animale. Puteți deveni îngrijitor la o grădină zoologică, un agent de salvare a vieții sălbatice, un ofițer de braconaj, un gardian al parcului sau un profesor sau cercetător la o universitate. Cu studii superioare la nivel de absolvent, puteți deveni un medic veterinar sau asistent chirurgical.

Instituțiile de învățământ superior din întreaga lume oferă o diplomă de licență în îngrijirea și bunăstarea animalelor. De asemenea, puteți lua cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

3 Rezultate din Îngrijirea și bunăstarea animalelor Filter

Licențiat în comportamentul și bunăstarea animalelor

University of Lincoln
BSc
<
Normă întreagă
<
3&nbsp;-&nbsp;4 ani
Engleză
Campus

Gradul BSc (Hons) Animal Behavior and Welfare utilizează o abordare multidisciplinară și bazată pe cercetare. Veți fi învățați de cadre universitare care sunt considerate a fi ...

Citeste mai mult

BSc (Hons) în comportamentul și bunăstarea animalelor

University Centre Reaseheath
BSc
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Cursul include module de specialitate și experiență practică cu o gamă largă de specii de animale domestice și de companie, permițând elevilor să înțeleagă comportamentul și b ...

Citeste mai mult

Sparsholt College Hampshire
BSc
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Alți studenți au continuat în educație la nivel de studii postuniversitare. De predare și învățare Fundatia puternic știință într-un an este construit pe cu studiul de nutriți ...

Citeste mai mult