close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de BSc în Științe agricole în Canada 2020/2021

O diplomă de Licență în Științe (BSc) este o diplomă univeristară care este oferită într-o varietate de domenii de studiu. Programele sunt disponilie la universități și colegii din întreaga lume și pot fi terminate în trei până la cinci ani e studiu.Un curriculum în științe agricole oferă cunoștințe într-o varietate de domenii legate de agricultură. Subiectele tipice de s… Citeste mai mult

O diplomă de Licență în Științe (BSc) este o diplomă univeristară care este oferită într-o varietate de domenii de studiu. Programele sunt disponilie la universități și colegii din întreaga lume și pot fi terminate în trei până la cinci ani e studiu.

Un curriculum în științe agricole oferă cunoștințe într-o varietate de domenii legate de agricultură. Subiectele tipice de studiu includ sănătatea animalelor, știința solului, știința plantelor, produse de bază, dezvoltare rurală și economie agricolă. Cursurile pot fi urmate online sau în sala de clasă.

Canada este cea mai bună țară pentru a continua educația dumneavoastră superior, dacă sunteți o persoană interactive. Aproape fiecare grup etnic este reprezentat în Canada, astfel "SA societate multiculturală. Bariera lingvistică nu este o problemă pentru studenții străini ca Canada este considerată lider mondial 's în formarea lingvistică.

Programe de Licență în Științe de Top în Științe agricole în Canada 2020/2021

Citește mai puţin
Domenii de studiu conexe
arrow_drop_up arrow_drop_down
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
University of Saskatchewan
Saskatoon , Canada

Acest program multidisciplinar oferă oportunități pentru dvs. de a înțelege o serie de probleme importante cu care se confruntă sectorul agroalimentar din Canada, inclusiv; îm ... +

Acest program multidisciplinar oferă oportunități pentru dvs. de a înțelege o serie de probleme importante cu care se confruntă sectorul agroalimentar din Canada, inclusiv; îmbunătățirea alimentelor tradiționale și a procesării produselor alimentare; dezvoltarea de noi alimente funcționale și a nutraceuticalelor prin utilizarea tehnologiilor avansate și transformarea materialelor agricole utilizate insuficient în bioproduse cu valoare adăugată. -
BSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
4 ani
Engleză
Campus
Online
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici