close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară 14 Studii Universitare în Științe alimentare

O diplomă de licență, numită și o diplomă de licență, îi permite studenților să-și îmbunătățească cariera și potențialul de câștiguri, oferindu-le cunoștințe de specialitate într-un anumit domeniu. Diplomele BSc sunt disponibile într-o varietate de concentrații și de multe ori durează câțiva ani pentru a finaliza. Elevii interesați de chimie, știință, agricultur… Citeste mai mult

O diplomă de licență, numită și o diplomă de licență, îi permite studenților să-și îmbunătățească cariera și potențialul de câștiguri, oferindu-le cunoștințe de specialitate într-un anumit domeniu. Diplomele BSc sunt disponibile într-o varietate de concentrații și de multe ori durează câțiva ani pentru a finaliza.

Elevii interesați de chimie, știință, agricultură și reglementarea siguranței pot fi interesați de știința alimentelor. Ce este un doctorat în științele alimentare? Acest grad explorează complexitatea industriei alimentare și a cercetării. Un om de știință alimentar poate fi obligat să analizeze și să stabilească standarde de siguranță pentru a asigura sănătatea publică și bunăstarea. El poate, de asemenea, să supravegheze controlul calității, să contribuie la dezvoltarea unor noi procese ale sistemelor alimentare sau să analizeze proprietățile nutritive dintr-un anumit produs alimentar.

După studierea științelor alimentare, elevii vor vedea probabil o îmbunătățire a gândirii critice, a colaborării și a abilităților de comunicare. În plus, cunoștințele lor despre concepte complexe de chimie și știință pot permite o mobilitate crescătoare a carierei și o creștere a perspectivelor salariale.

Câștigarea unei diplome în științele alimentelor durează de obicei aproximativ patru ani, în funcție de numărul de cursuri luate în fiecare semestru. Deoarece costul poate varia în funcție de școală, este important să cercetați cu atenție programul pentru a stabili un cost exact.

Există multe modalități de a utiliza un grad de științe alimentare pentru a stabili o carieră plină de satisfacții. După obținerea diplomei, absolvenții pot alege să exploreze mai multe opțiuni de angajare promițătoare în domenii precum complianța, producția și producția de alimente, cercetarea, dezvoltarea și terapia nutrițională. În plus, absolvenții pot găsi muncă în sectoarele agricol sau guvernamental. Titlurile de locuri de muncă pentru acești profesioniști pot include tehnician de laborator, specialist în siguranța alimentelor, manager de asigurare a calității sau dezvoltator de produse.

În funcție de programul studenților, este posibil să câștigi un grad de științe alimentare în clasă sau online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Technion International
Shantou , China

Programul de Biotehnologie și Inginerie Alimentară (BFE) este unul dintre puținele din lume care combină o cercetare tehnologică unică de inginerie și domenii în științele vie ... +

Programul de Biotehnologie și Inginerie Alimentară (BFE) este unul dintre puținele din lume care combină o cercetare tehnologică unică de inginerie și domenii în științele vieții. Programul BFE formează ingineri în două domenii: biotehnologie și alimente. Programul oferă o combinație unică între inginerie, tehnologie și domenii ale științelor naturale și ale vieții, în special, biotehnologie. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Oct 2020
Campus
 
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
Hong Kong

Acest program își propune să echipeze absolvenți cu cunoștințe teoretice și abilități practice în domeniul științei și siguranței alimentelor (cum ar fi chimia alimentelor, șt ... +

Acest program își propune să echipeze absolvenți cu cunoștințe teoretice și abilități practice în domeniul științei și siguranței alimentelor (cum ar fi chimia alimentelor, știința nutrițională, microbiologia, ingineria alimentară, managementul siguranței alimentare) care pot lucra în industria alimentară și pot promova siguranța alimentelor în societate. Acestea i-ar putea ajuta să se descurce eficient în industria alimentară, nutriție și de catering și să rezolve problemele legate de știința și siguranța alimentelor. De asemenea, va oferi studenților cu abilități de management generice să funcționeze eficient ca supervizori și manageri pe măsură ce progresează în carieră. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Sept 2021
15 Iul 2021
Campus
 
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Al Ain , Emiratele Arabe Unite

Știința alimentelor este preocupată de aplicarea științei și tehnologiei la fabricarea, producția, procesarea, ambalarea și distribuirea alimentelor nutritive sigure și de îna ... +

Știința alimentelor este preocupată de aplicarea științei și tehnologiei la fabricarea, producția, procesarea, ambalarea și distribuirea alimentelor nutritive sigure și de înaltă calitate. Programul de licență în știința alimentelor este acreditat de Institutul Tehnologilor Alimentari (IFT), SUA. Studenții care se înscriu la acest program vor urma o pregătire profesională în cele cinci discipline de bază ale Științei Alimentelor: Chimie și analiză a alimentelor, Siguranța alimentelor și microbiologia, Prelucrarea și Ingineria alimentelor, Știința alimentară aplicată și abilitățile de succes. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Campus
 
University of Saskatchewan
Saskatoon , Canada

Veți învăța natura chimică și fizică a alimentelor, cauzele deteriorării alimentelor, baza siguranței alimentare și principiile procesării, conservării și ambalării produselor ... +

Veți învăța natura chimică și fizică a alimentelor, cauzele deteriorării alimentelor, baza siguranței alimentare și principiile procesării, conservării și ambalării produselor alimentare. Veți examina ce se întâmplă pentru a satisface cererea consumatorilor de alimentație, problemele de dezbatere a aditivilor alimentari față de alimentele naturale, pentru a afla despre toxinele naturale și pentru a cerceta noi metode de detectare a alimentelor nesigure sau nesănătoase. -
BSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
4 ani
Engleză
Campus
Online
 
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Velp , Ţările de Jos

Ești o persoană inovatoare, entuziastă și cu afaceri care are pasiune pentru siguranța alimentară și inovația alimentară? Vă interesează un studiu de licență cu o practică? St ... +

Ești o persoană inovatoare, entuziastă și cu afaceri care are pasiune pentru siguranța alimentară și inovația alimentară? Vă interesează un studiu de licență cu o practică? Studiază tehnologia alimentară (BSc) la Van Hall Larenstein, în Olanda. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Sept 2020
Campus
 
UniLaSalle
Mont-Saint-Aignan , Franţa

Primul program integrat BSc & MSc - Master in Inginerie în domeniul agriculturii durabile internaționale și ingineriei alimentare în Franța - 100% în engleză.

Primul program integrat BSc & MSc - Master in Inginerie în domeniul agriculturii durabile internaționale și ingineriei alimentare în Franța - 100% în engleză. -
BSc
Normă întreagă
3 - 5 ani
Engleză
Sept 2020
Campus
 
Manipal Academy of Higher Education Dubai
Dubai , Emiratele Arabe Unite

Alimente

BSc
Normă întreagă
3 ani
Engleză
Campus
 
China Pharmaceutical University
Shanghai , China +1 Mai mult

Obiectiv: Acest program oferă studii de teorii și abilități experimentale în domenii cum ar fi chimie, farmacie, Știința și Ingineria Alimentelor, siguranța și igiena alimente ... +

Obiectiv: Acest program oferă studii de teorii și abilități experimentale în domenii cum ar fi chimie, farmacie, Știința și Ingineria Alimentelor, siguranța și igiena alimentelor, calitatea alimentelor -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Campus
 
Mahidol University International College
Bangkok , Thailanda

Food Science and Technology presupune aplicarea de o varietate de discipline științifice de fabricare a produselor alimentare, care este producția de masă de produse alimentar ... +

Food Science and Technology presupune aplicarea de o varietate de discipline științifice de fabricare a produselor alimentare, care este producția de masă de produse alimentare din animale prime și materiale vegetale -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Iun 2021
Campus
 
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
Sligo , Irlanda

B.Appl.Sc in Food & Business Management este proiectat pentru a îndeplini această nevoie prin furnizarea de industrie cu absolvenți multi-calificați, care le pot ajuta în ... +

B.Appl.Sc in Food & Business Management este proiectat pentru a îndeplini această nevoie prin furnizarea de industrie cu absolvenți multi-calificați, care le pot ajuta în a concura cu succes pe o piata tot mai competitiva si la nivel mondial. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Campus
 
Sharda University
Mai mare Noida , India

Cursul a fost conceput pentru a avea cunoștințe aprofundate și înțelegerea subiectului cu flexibilitate și opțiuni ...

Cursul a fost conceput pentru a avea cunoștințe aprofundate și înțelegerea subiectului cu flexibilitate și opțiuni ... -
BSc
Normă întreagă
2 semestre
Engleză
Campus
 
广东以色列理工学院
Shantou , China

Studenții au capacitatea de a se angaja în biotehnologie și inginerie alimentară două domenii de activitate, este de inginerie și tehnologie cu științele naturale, științele v ... +

Studenții au capacitatea de a se angaja în biotehnologie și inginerie alimentară două domenii de activitate, este de inginerie și tehnologie cu științele naturale, științele vieții, în special într-o combinație de specialitate biotehnologie. Materialul biologic este o comuna teme de cercetare de inginerie alimentară și biotehnologie, care formează baza celor două domenii ale curriculum-ului de bază de combinare. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Campus
 
Szent István University, Faculty of Food Science
Budapesta , Ungaria

Programul este destinat pentru a instrui ingineri din industria alimentară

Programul este destinat pentru a instrui ingineri din industria alimentară -
BSc
Normă întreagă
7 semestre
Engleză
Campus
 
Cardiff Metropolitan University
Cardiff , Regatul Unit

Cursul nostru în știința și tehnologia alimentară este acreditat profesional de Institutul de Științe și Tehnologie Alimentară și își propune să vă ofere o înțelegere largă a ... +

Cursul nostru în știința și tehnologia alimentară este acreditat profesional de Institutul de Științe și Tehnologie Alimentară și își propune să vă ofere o înțelegere largă a industriei alimentare moderne. -
BSc
Normă întreagă
3 - 4 ani
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici