close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Studii Universitare în Științe alimentare în America de Nord 2020/2021

Un BSc (Licență în Științe) este un studiu universitar care combină cursuri generale cu materii specializate care le oferă stuenților cunoștințele și competențele necesare pentru a-și începe o carieră. Diploma poate fi obținută într-o varietate de domenii, iar programul poate fi e obicei terminat în medie după patru ani de studiu.  Programe de stiinta alimentelor oferi o a… Citeste mai mult

Un BSc (Licență în Științe) este un studiu universitar care combină cursuri generale cu materii specializate care le oferă stuenților cunoștințele și competențele necesare pentru a-și începe o carieră. Diploma poate fi obținută într-o varietate de domenii, iar programul poate fi e obicei terminat în medie după patru ani de studiu.  

Programe de stiinta alimentelor oferi o abordare indersciplinary la studiul de alimentare și se concentrează pe îmbunătățirea continuă a calității de aprovizionare cu alimente. Stiinta alimentelor si subiecte de tehnologie includ: produse alimentare pentru animale, produse alimentare vegetale, procesarea alimentelor și de gestionare a calității, analiza alimentelor, ambalarea produselor alimentare, de dezvoltare de produs alimentar.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, de multe ori cunoscut sub numele de "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu "Statele ". Se adună, de asemenea, peste 310 de milioane de oameni, care este cea mai mare populatie a treia din lume 's. Acesta include orase dens populate și împrejurimile dezordonat, și zone vaste, nelocuite și natural frumos în același timp.

Vezi Programe de Licență în Științe în Științe alimentare în America de Nord 2020/2021

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
University of Saskatchewan
Saskatoon , Canada

Veți învăța natura chimică și fizică a alimentelor, cauzele deteriorării alimentelor, baza siguranței alimentare și principiile procesării, conservării și ambalării produselor ... +

Veți învăța natura chimică și fizică a alimentelor, cauzele deteriorării alimentelor, baza siguranței alimentare și principiile procesării, conservării și ambalării produselor alimentare. Veți examina ce se întâmplă pentru a satisface cererea consumatorilor de alimentație, problemele de dezbatere a aditivilor alimentari față de alimentele naturale, pentru a afla despre toxinele naturale și pentru a cerceta noi metode de detectare a alimentelor nesigure sau nesănătoase. -
BSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
4 ani
Engleză
Campus
Online
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici