close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Studii Universitare în Științe alimentare în Asia 2020/2021

Un program de Licență în Științe sau un BSc este un program de studiu universitar care durează de obicei între trei și cinci ani. În timp ce sunt înscriși la școală studenții au posibilitatea să urmeze cursuri generale și de specialitate pentru a obține creditele necesare pentru absolvire. Științe alimentare se concentrează pe studiul de produse alimentare, cu accent pe crearea… Citeste mai mult

Un program de Licență în Științe sau un BSc este un program de studiu universitar care durează de obicei între trei și cinci ani. În timp ce sunt înscriși la școală studenții au posibilitatea să urmeze cursuri generale și de specialitate pentru a obține creditele necesare pentru absolvire.

Științe alimentare se concentrează pe studiul de produse alimentare, cu accent pe crearea de surse de alimentare sigure, durabile și sigure. Înțelegerea științelor alimentelor poate duce la descoperiri importante în tehnologia alimentară, precum și producția și întreținerea unei aprovizionare cu alimente sănătoase.

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Vezi Programe de Licență în Științe în Științe alimentare în Asia 2020/2021

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Technion International
Shantou , China

Programul de Biotehnologie și Inginerie Alimentară (BFE) este unul dintre puținele din lume care combină o cercetare tehnologică unică de inginerie și domenii în științele vie ... +

Programul de Biotehnologie și Inginerie Alimentară (BFE) este unul dintre puținele din lume care combină o cercetare tehnologică unică de inginerie și domenii în științele vieții. Programul BFE formează ingineri în două domenii: biotehnologie și alimente. Programul oferă o combinație unică între inginerie, tehnologie și domenii ale științelor naturale și ale vieții, în special, biotehnologie. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Oct 2020
Campus
 
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
Hong Kong

Acest program își propune să echipeze absolvenți cu cunoștințe teoretice și abilități practice în domeniul științei și siguranței alimentelor (cum ar fi chimia alimentelor, șt ... +

Acest program își propune să echipeze absolvenți cu cunoștințe teoretice și abilități practice în domeniul științei și siguranței alimentelor (cum ar fi chimia alimentelor, știința nutrițională, microbiologia, ingineria alimentară, managementul siguranței alimentare) care pot lucra în industria alimentară și pot promova siguranța alimentelor în societate. Acestea i-ar putea ajuta să se descurce eficient în industria alimentară, nutriție și de catering și să rezolve problemele legate de știința și siguranța alimentelor. De asemenea, va oferi studenților cu abilități de management generice să funcționeze eficient ca supervizori și manageri pe măsură ce progresează în carieră. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Sept 2021
15 Iul 2021
Campus
 
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Al Ain , Emiratele Arabe Unite

Știința alimentelor este preocupată de aplicarea științei și tehnologiei la fabricarea, producția, procesarea, ambalarea și distribuirea alimentelor nutritive sigure și de îna ... +

Știința alimentelor este preocupată de aplicarea științei și tehnologiei la fabricarea, producția, procesarea, ambalarea și distribuirea alimentelor nutritive sigure și de înaltă calitate. Programul de licență în știința alimentelor este acreditat de Institutul Tehnologilor Alimentari (IFT), SUA. Studenții care se înscriu la acest program vor urma o pregătire profesională în cele cinci discipline de bază ale Științei Alimentelor: Chimie și analiză a alimentelor, Siguranța alimentelor și microbiologia, Prelucrarea și Ingineria alimentelor, Știința alimentară aplicată și abilitățile de succes. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Campus
 
Manipal Academy of Higher Education Dubai
Dubai , Emiratele Arabe Unite

Alimente

BSc
Normă întreagă
3 ani
Engleză
Campus
 
China Pharmaceutical University
Shanghai , China +1 Mai mult

Obiectiv: Acest program oferă studii de teorii și abilități experimentale în domenii cum ar fi chimie, farmacie, Știința și Ingineria Alimentelor, siguranța și igiena alimente ... +

Obiectiv: Acest program oferă studii de teorii și abilități experimentale în domenii cum ar fi chimie, farmacie, Știința și Ingineria Alimentelor, siguranța și igiena alimentelor, calitatea alimentelor -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Campus
 
Mahidol University International College
Bangkok , Thailanda

Food Science and Technology presupune aplicarea de o varietate de discipline științifice de fabricare a produselor alimentare, care este producția de masă de produse alimentar ... +

Food Science and Technology presupune aplicarea de o varietate de discipline științifice de fabricare a produselor alimentare, care este producția de masă de produse alimentare din animale prime și materiale vegetale -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Iun 2021
Campus
 
Sharda University
Mai mare Noida , India

Cursul a fost conceput pentru a avea cunoștințe aprofundate și înțelegerea subiectului cu flexibilitate și opțiuni ...

Cursul a fost conceput pentru a avea cunoștințe aprofundate și înțelegerea subiectului cu flexibilitate și opțiuni ... -
BSc
Normă întreagă
2 semestre
Engleză
Campus
 
广东以色列理工学院
Shantou , China

Studenții au capacitatea de a se angaja în biotehnologie și inginerie alimentară două domenii de activitate, este de inginerie și tehnologie cu științele naturale, științele v ... +

Studenții au capacitatea de a se angaja în biotehnologie și inginerie alimentară două domenii de activitate, este de inginerie și tehnologie cu științele naturale, științele vieții, în special într-o combinație de specialitate biotehnologie. Materialul biologic este o comuna teme de cercetare de inginerie alimentară și biotehnologie, care formează baza celor două domenii ale curriculum-ului de bază de combinare. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici