BACHELORSTUDIES

Compară Studii Universitare în Științe alimentare în Asia 2021

Un program de Licență în Științe sau un BSc este un program de studiu universitar care durează de obicei între trei și cinci ani. În timp ce sunt înscriși la școală studenții au posibilitatea să urmeze cursuri generale și de specialitate pentru a obține creditele necesare pentru absolvire.

Științe alimentare se concentrează pe studiul de produse alimentare, cu accent pe crearea de surse de alimentare sigure, durabile și sigure. Înțelegerea științelor alimentelor poate duce la descoperiri importante în tehnologia alimentară, precum și producția și întreținerea unei aprovizionare cu alimente sănătoase.

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Vezi Programe de Licență în Științe în Științe alimentare în Asia 2021

7 Rezultate din Științe alimentare, Asia Filter

Licențiat în științe alimentare

Manipal Academy of Higher Education Dubai
BSc
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Alimente

Citeste mai mult

Bachelor of Science (Onoruri) în știința și siguranța alimentară

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
BSc
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
4 ani
15 Iul 2021
Engleză
Campus

Acest program își propune să echipeze absolvenți cu cunoștințe teoretice și abilități practice în domeniul științei și siguranței alimentelor (cum ar fi chimia alimentelor, șt ...

Citeste mai mult

Licențiat în științe alimentare

United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
BSc
22 Aug 2021
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Știința alimentelor este preocupată de aplicarea științei și tehnologiei la fabricarea, producția, procesarea, ambalarea și distribuirea alimentelor nutritive sigure și de îna ...

Citeste mai mult

Licență în Biotehnologie și Inginerie Alimentară

Technion International
BSc
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Programul de Biotehnologie și Inginerie Alimentară (BFE) este unul dintre puținele din lume care combină o cercetare tehnologică unică de inginerie și domenii în științele vie ...

Citeste mai mult

BSc în Calității Alimentelor si siguranta

China Pharmaceutical University
BSc
<
Normă întreagă
<
4 ani
Campus

Obiectiv: Acest program oferă studii de teorii și abilități experimentale în domenii cum ar fi chimie, farmacie, Știința și Ingineria Alimentelor, siguranța și igiena alimente ...

Citeste mai mult

Bachelor of Science în știință și tehnologie alimentară

Mahidol University International College
BSc
Iun 2021
<
Normă întreagă
<
4 ani
Campus

Food Science and Technology presupune aplicarea de o varietate de discipline științifice de fabricare a produselor alimentare, care este producția de masă de produse alimentar ...

Citeste mai mult

Bachelor of Science în domeniul științei și tehnologiei alimentare

Sharda University
BSc
<
Normă întreagă
<
2 semestre
Engleză
Campus

Cursul a fost conceput pentru a avea cunoștințe aprofundate și înțelegerea subiectului cu flexibilitate și opțiuni ...

Citeste mai mult