close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de BSc în Științe alimentare în Canada 2020/2021

Un BSc sau program de Licență în Științe este un tip de studiu universitar care durează de obicei trei până la cinci ani pentru a fi terminat. Pe parcursul acestui curs de studiu studenții pot obține competențe generale și specializate care sunt de ajutor pentru continuarea educației sau pentru oportunitățile de muncă. Științele alimentației oferă cunoștințe importante despre… Citeste mai mult

Un BSc sau program de Licență în Științe este un tip de studiu universitar care durează de obicei trei până la cinci ani pentru a fi terminat. Pe parcursul acestui curs de studiu studenții pot obține competențe generale și specializate care sunt de ajutor pentru continuarea educației sau pentru oportunitățile de muncă.

Științele alimentației oferă cunoștințe importante despre resursele nutritionale, prin aplicarea principiilor științifice la crearea, dezvoltarea și întreținerea surselor de alimente. Indivizii care studiază știința alimentară pot alege să lucreze ca dezvoltatorii de produs alimentar, specialiști de control al calității, sau în calitate de reprezentanți de vânzări pentru întreprinderile din industria alimentară și a tehnologiei alimentare.

Canadienii o mare importanță pe învățare, și-au dezvoltat un sistem de învățământ de prim rang, cu standarde ridicate. Nu numai Canada oferă un mediu sigur, curat, dar a fost constant pe locul ca fiind unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a trăi în ceea ce privește calitatea vieții de ONU.

Programe de Licență în Științe de Top în Științe alimentare în Canada 2020/2021

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
University of Saskatchewan
Saskatoon , Canada

Veți învăța natura chimică și fizică a alimentelor, cauzele deteriorării alimentelor, baza siguranței alimentare și principiile procesării, conservării și ambalării produselor ... +

Veți învăța natura chimică și fizică a alimentelor, cauzele deteriorării alimentelor, baza siguranței alimentare și principiile procesării, conservării și ambalării produselor alimentare. Veți examina ce se întâmplă pentru a satisface cererea consumatorilor de alimentație, problemele de dezbatere a aditivilor alimentari față de alimentele naturale, pentru a afla despre toxinele naturale și pentru a cerceta noi metode de detectare a alimentelor nesigure sau nesănătoase. -
BSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
4 ani
Engleză
Campus
Online
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici