close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de BSc în Științe alimentare în Emiratele Arabe Unite 2020/2021

Un BSc sau program de Licență în Științe este un tip de studiu universitar care durează de obicei trei până la cinci ani pentru a fi terminat. Pe parcursul acestui curs de studiu studenții pot obține competențe generale și specializate care sunt de ajutor pentru continuarea educației sau pentru oportunitățile de muncă. Științe alimentare se concentrează pe studiul de produse ali… Citeste mai mult

Un BSc sau program de Licență în Științe este un tip de studiu universitar care durează de obicei trei până la cinci ani pentru a fi terminat. Pe parcursul acestui curs de studiu studenții pot obține competențe generale și specializate care sunt de ajutor pentru continuarea educației sau pentru oportunitățile de muncă.

Științe alimentare se concentrează pe studiul de produse alimentare, cu accent pe crearea de surse de alimentare sigure, durabile și sigure. Înțelegerea științelor alimentelor poate duce la descoperiri importante în tehnologia alimentară, precum și producția și întreținerea unei aprovizionare cu alimente sănătoase.

Emiratele Arabe Unite este o federație din șapte emirate în partea de est a Peninsulei Arabe, la intrarea în Golful Persic. O mare parte a forței de muncă în Emiratele Arabe Unite sunt expatriați străini -, prin urmare, al țării 's machiaj populației fiind atât de diversă, cu cetățenii Emiratelor Arabe Unite fiind o minoritate în propria lor țară.

Programe de Licență în Științe de Top în Științe alimentare în Emiratele Arabe Unite 2020/2021

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Al Ain , Emiratele Arabe Unite

Știința alimentelor este preocupată de aplicarea științei și tehnologiei la fabricarea, producția, procesarea, ambalarea și distribuirea alimentelor nutritive sigure și de îna ... +

Știința alimentelor este preocupată de aplicarea științei și tehnologiei la fabricarea, producția, procesarea, ambalarea și distribuirea alimentelor nutritive sigure și de înaltă calitate. Programul de licență în știința alimentelor este acreditat de Institutul Tehnologilor Alimentari (IFT), SUA. Studenții care se înscriu la acest program vor urma o pregătire profesională în cele cinci discipline de bază ale Științei Alimentelor: Chimie și analiză a alimentelor, Siguranța alimentelor și microbiologia, Prelucrarea și Ingineria alimentelor, Știința alimentară aplicată și abilitățile de succes. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Campus
 
Manipal Academy of Higher Education Dubai
Dubai , Emiratele Arabe Unite

Alimente

BSc
Normă întreagă
3 ani
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici