BACHELORSTUDIES

Compară 4 Studii Universitare în Știință moleculară

O diplomă de licență înseamnă că elevii au însușit elementele de bază într-un domeniu. După absolvire, sunteți liber să urmeze o carieră cu noul cunoștințe. Alternativ, studenții dedicate unui nivel mai ridicat de măiestrie poate continua studiile de lucru spre un maestru 's grad.

Ce este un Licențiat în științe moleculară? Acesta este de fapt un domeniu foarte larg de biologie, care include mai multe discipline. Ea are multe similitudini cu biologie celulara, dar include, de asemenea modul în care fizica, chimie, biologie și generale interacționează. Studiu, de asemenea, implică frecvent experienta cu populara tehnologie care este folosită de către profesioniști în domeniul de astăzi. Această experiență este, de obicei dobândită printr-o combinație de lucru de clasă și munca clinică sau de laborator.

Există multe beneficii pentru studenții care desfășoară o diplomă în științe moleculare. Deoarece domeniul este atat de variate, acestea vor avea posibilitatea de a câștiga experiență valoroasă în domeniul specific care doresc să se specializeze în.Cele mai multe opțiuni de carieră, după absolvire sunt, de asemenea, printre cele mai satisfăcătoare, care să permită profesioniștilor pentru a ajuta în mod direct oamenii.

Școlar, program, și țara de studiu pe care îl alegeți va determina cât costă pentru a introduce un program de știință molecular. Cursuri online sau in persoana va face, de asemenea o diferenta. Există o mare varietate de astfel de cercetare ar trebui să se facă în prealabil.

Că știința moleculară este o zonă foarte inclusiv accent, există multe diferite cariere studenții pot alege de la. Lucru poate fi găsit în laboratoare, companii farmaceutice, agenții de aplicare a legii, instituții de cercetare, spitale, departamente de sanatate publica, si chiar în universități. Cele mai multe oportunități de angajare pot fi clasificate în nici practică sau de cercetare. Fosta ajuta mai direct de oameni la nivel unu-la-unu, în timp ce acesta din urmă poate face o diferenta pe o scară globală.

Pentru a începe antrenamentul în domeniul științei moleculare, de cercetare diferite școli și programe. Caută programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

4 Rezultate din Știință moleculară Filter

Licențiat în Științe ale Vieții și Tehnologie

University of Groningen
BSc
01 Sept 2021
<
Normă întreagă
<
3 ani
01 May 2021
Engleză
Campus

Acest program de grad combină elemente dintr-o varietate de discipline, inclusiv biologie, farmacie, fizică, chimie și inginerie. Veți învăța cum să utilizați aceste cunoștinț ...

Citeste mai mult

Licență în Biologie Moleculară, Genetică și Bioinginerie

Sabanci University
BSc
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Programul de Biologie Moleculară, Genetică și Bioinginerie (BIO) este conceput să dezvolte o perspectivă științifică integrată cuprinzând elementele fundamentale ale biologiei ...

Citeste mai mult

BSc (Hons) în biologie celulară și moleculară

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences
BSc
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Absolvenții merg pe o carieră în cercetare și dezvoltare, de exemplu în institute de cercetare sau în industrii, cum ar fi produsele farmaceutice și biotehnologiile.

Citeste mai mult

Bsc inginerie Biomolecular

Milwaukee School of Engineering (MSOE)
BSc
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Privind pentru a fi pe prima linie a inovațiilor tehnologice de ultimă oră, folosind, laboratoare noi state-of-the-art? Găsiți-l cu o diplomă de licență în inginerie-singurul ...

Citeste mai mult