BACHELORSTUDIES

Compară 3 Studii Universitare în Științe silvice

O diplomă de licență (BSc) este disponibilă în numeroase discipline. Elevii din aceste programe petrec de obicei trei-cinci ani, extindându-și cunoștințele într-un domeniu științific preferat.

Ce este un doctorat în științele pădurilor? Acest grad acoperă diverse aspecte care se referă la lumea forestieră. Clasele pot include gestionarea resurselor, evaluarea terenurilor și identificarea copacilor. În funcție de locația universității, unele cursuri pot fi specifice agriculturii locale și a animalelor sălbatice indigene. Clasele mai generale ar putea include biologie, științe materiale, studii de mediu și chimie organică. Cursurile se pot concentra, de asemenea, pe studiile climatice și pe dezvoltarea durabilă a pădurilor, în timp ce alte clase ar putea include mai multe informații referitoare la istoria silviculturii.

Cu acest grad vin câteva competențe importante, cum ar fi dezvoltarea de proiecte, managementul resurselor și o mai bună înțelegere a problemelor de mediu. Aceste abilități au o utilizare practică dincolo de industria forestieră, ajutând persoanele să înțeleagă lumea în general.

Cheltuielile extra-de buzunar pentru o diplomă de licență în științele forestiere vor depinde de locul unde cineva alege să studieze. Deoarece fiecare program are propriul set de taxe, cel mai bine este să contactați un ofițer de admitere direct cu întrebări referitoare la prețuri.

Finalizarea unui curs de licență în științele forestiere poate duce la oportunități imediate de angajare. Locurile de muncă pot fi disponibile în cadrul industriei lemnului, care lucrează în speculații, evaluarea terenurilor și achiziționarea de cherestea. Absolvenții pot găsi, de asemenea, munca de consultanți, care lucrează cu companii private de cherestea pentru a îmbunătăți practicile de afaceri. Unii titulari de diplomă continuă să găsească o activitate la nivel de stat sau federal, care lucrează în cadrul sistemului parcului național sau în serviciile de protecție a vieții sălbatice. Locuri de muncă pot fi, de asemenea, disponibile în cercetare sau cadre universitare, studierea dezvoltării terenurilor sau predarea viitorilor forestieri.

Acest grad este cel mai bun pentru studenții cu normă întreagă, deși este posibil să studiezi științele forestiere și să câștigi un burlac în timp ce ții un alt loc de muncă. Dacă doriți să aflați mai multe, căutați programul mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

3 Rezultate din Științe silvice Filter

BSc în silvicultură

Northern Arizona University
BSc
11 Ian 2021
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Programul nostru vă ajută să devină bine calificat pentru a aborda impactul pe care deciziile și practicile de management au asupra tuturor resurselor, inclusiv lemn, faunei s ...

Citeste mai mult

BSC (Hons) în managementul pădurilor

University of the Highlands and Islands
BSc
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
4&nbsp;-&nbsp;8 ani
Engleză
Campus

BSC (Hons) Forest Management este un curs extrem de practic care vă va oferi toate abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a deveni un manager de pădure sau de ...

Citeste mai mult

Licență în silvicultură

Paul Smith's College
BSc
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Diploma în silvicultură - Construit pe o tradiție îndelungată Adirondack, educație forestieră la Colegiul Paul Smith echipează studenții cu o fundație de învățământ tehnic, do ...

Citeste mai mult