BACHELORSTUDIES

Compară Studii Universitare în Științele vieții moleculare

O cale de carieră care implică o licență de știință de multe ori începe cu școlarizarea, care poate dura trei până la cinci ani pentru a finaliza. Domeniile de studiu pot include științele sănătății, științele sociale și tehnologia.

Ce este un doctorat în științele Molecular Life? Este un program care studiază organismele vii, în special înțelegerea bazei moleculare a vieții în organismele complexe. Cunoștințele dobândite prin cursuri și lucrările de laborator extinse pot fi aplicate pentru a rezolva numeroasele complexități în dezvoltarea celulelor stem și terapie, ADN-ul și enzimele canceroase și de a inventa noi medicamente, doar pentru a numi câteva.

Elevii care studiază în domeniul științelor vieții moleculare pot dobândi abilități de gândire în timp ce învață diferențele dintre celulele sănătoase și cele bolnave. Abilitățile puternice de analiză și de comunicare învățate pot duce la creșterea salariilor și la opțiunile de carieră suplimentare.

Completarea cursurilor pentru o diplomă de licență în științele vieții moleculare poate avea costuri diferite asociate cu aceasta, în funcție de școala aleasă. Locația și durata de timp necesară pentru finalizarea programului sunt ambii factori cheie care trebuie luați în considerare la calcularea costului.

Absolvind o diplomă de licență în domeniul științelor moleculare în domeniul științelor moleculare, aceasta poate duce la numeroase oportunități diverse și include profesii precum asociatul de cercetare clinică, biochimist, reprezentant de vânzări farmaceutice și microbiolog. Alții își pot folosi resursele pentru a construi o fundație medicală pentru a oferi cercetări suplimentare pentru o anumită boală sau pentru dezvoltarea de medicamente de generație următoare. În plus, acest grad poate pregăti, de asemenea, acele persoane care doresc să continue educația lor prin înscrierea într-un program de absolvent.

Indiferent dacă este nevoie să fie aproape de casă sau de a călători într-o țară străină, indivizii interesați au o gamă largă de opțiuni atunci când vine vorba de urmărirea unui BSC în Molecular Life Sciences. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

1 Rezultate din Științele vieții moleculare Filter

Licențiat în Științe ale Vieții și Tehnologie

University of Groningen
BSc
01 Sept 2021
<
Normă întreagă
<
3 ani
01 May 2021
Engleză
Campus

Acest program de grad combină elemente dintr-o varietate de discipline, inclusiv biologie, farmacie, fizică, chimie și inginerie. Veți învăța cum să utilizați aceste cunoștinț ...

Citeste mai mult