BACHELORSTUDIES

Compară Studii Universitare în Științele vieții 2020/2021 în Statele Unite ale Paris în Franţa

Un BSc (Licență în Științe) este un program de studiu universitar care durează de obicei între trei și cinci ani pentru a fi terminat. În timp ce sunt la școală, studenții urmează o varietate de cursuri care să îi pregătească pentru studii suplimentare sau pentru viitoare oportunități de muncă.

Științele biologice și ale vieții reprezintă un domeniu științific ce studiază modul în care diferite procese, cum ar fi cele chimice, fizice și geologice, modelează felul in care organismele vii interacționează între ele pe pământ. Cursurile pot include ecologie, fiziologie şi evoluţie.

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

Paris este cel mai populat oraș din Franța și capitalul său. Ea are peste 2 milioane de locuitori. Acesta joacă gazdă la importante centre de învățare și de arte din regiunea europeană. Fiind acasă la cel mai mare număr de persoane cu studii superioare, Paris are mai multe universitati de prestigiu din Franța.

Solicită Informații Programe de Licență în Științe în Științele vieții în Statele Unite ale Paris în Franţa 2020/2021

3 Rezultate din Științele vieții, Paris Filter

Licență + Master în Agro-Industrie Durabilă Internațională și Inginerie Alimentară

UniLaSalle
BSc
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
3&nbsp;-&nbsp;5 ani
Engleză
Campus

Primul program integrat BSc & MSc - Master in Inginerie în domeniul agriculturii durabile internaționale și ingineriei alimentare în Franța - 100% în engleză.

Citeste mai mult

BSc în programul internaţional, în Life Science

Université Pierre et Marie Curie (UPMC)
BSc
Campus

Acest program oferă studenţilor posibilitatea de a urmări doilea semestru al anului L3 (S6), de la Universitatea din Montreal.

Citeste mai mult

BSc - Bachelor de Ştiinţe ale Vieţii

Université Pierre et Marie Curie (UPMC)
BSc
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Campus

Obiectivul de gradul această licenţă este de a permite elevilor să dobândească cunoştinţe ştiinţifice solide pentru o înţelegere reală a lucrurilor vii.

Citeste mai mult