BACHELORSTUDIES

Compară Studii Universitare în Științele vieții 2020/2021 în Statele Unite ale Jonesboro în Statele Unite ale Americii

Un program de Licență în Științe sau un BSc este un program de studiu universitar care durează de obicei între trei și cinci ani. În timp ce sunt înscriși la școală studenții au posibilitatea să urmeze cursuri generale și de specialitate pentru a obține creditele necesare pentru absolvire.

În ceea ce privește studiul științelor biologice și ale vieții, studenții se pot concentra asupra unui aspect al științei naturale sau pot studia modul în care acestea lucrează împreună, cum ar fi mediul și sănătatea umană sau biologia și geologia.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Orașul de Jonesboro se află în stare de rang Arkansas ca cea mai mare a cincea în stat, în ceea ce privește populația. Orașul găzduiește o universitate de stat, care oferă diverse grade și programe de masterat în diferite profesii.

Solicită Informații Programe de Licență în Științe în Științele vieții în Statele Unite ale Jonesboro în Statele Unite ale Americii 2020/2021

1 Rezultate din Științele vieții, Jonesboro Filter

A-STATE Queretaro
BSc
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Citeste mai mult