BACHELORSTUDIES

Compară Studii Universitare în Acvacultură și pescuit 2020/2021 în Statele Unite ale Stirling în Marea Britanie

Un BSc (Licență în Științe) este un studiu universitar care combină cursuri generale cu materii specializate care le oferă stuenților cunoștințele și competențele necesare pentru a-și începe o carieră. Diploma poate fi obținută într-o varietate de domenii, iar programul poate fi e obicei terminat în medie după patru ani de studiu.  

Absolvenții de un Master în acvacultură și pescuit va avea o șansă de a participa la proiectele de dezvoltare la nivel mondial în industriile direct legate de acvacultură. Oportunitățile de carieră ale Master în acvacultură și pescuit include producția de hrană, medicamente și vaccinuri pentru pește.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Stirling a fost istoric, una dintre cetățile regale ale Regatului Scoția. Acum este acasa, la Universitatea din Stirling, care are între 11 și 12 de mii de studenți, reprezentând peste 80 de naționalități.

Solicită Informații Programe de Licență în Științe în Acvacultură și pescuit în Statele Unite ale Stirling în Marea Britanie 2020/2021

1 Rezultate din Acvacultură și pescuit, Stirling Filter

BSc (Hons) în acvacultură

University of Stirling
BSc
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
48 luni
Engleză
Campus

Excelența cursului nostru este înrădăcinată în Institutul de Acvacultură, cel mai important centru internațional și cel mai mare de acest gen din lume. Veți beneficia de exper ...

Citeste mai mult