BACHELORSTUDIES

Compară 4 Studii Universitare în Acvacultură și pescuit

O diplomă de licență, denumită uneori o diplomă de licență, este o diplomă de trei până la cinci ani, care se concentrează asupra domeniilor de studiu centrate pe știință și inginerie. Există multe subiecte care pot fi potrivite pentru o diplomă de licență, iar gradul este disponibil pentru a câștiga în multe instituții diferite.

Ce este un BSC în acvacultură și pescuit? Acvacultura este un domeniu care implică cultivarea și recoltarea organismelor acvatice. Câștigarea unei diplome în domeniul acvaculturii și pescuitului implică studierea biologiei peștilor, precum și a chimiei și alimentației. În multe cazuri, cursurile pentru obținerea acestui grad pot implica cercetări practice și poate chiar un stagiu la pescuit sau incubație. De asemenea, puteți studia modul de gestionare a resurselor.

Acest grad vă poate oferi multe abilități practice pentru a vă ajuta să vă angajați. De asemenea, vă poate ajuta să fiți mai informați cu privire la modul de gestionare a resurselor, astfel încât să puteți gestiona banii și bunurile mai eficient. De asemenea, puteți utiliza cunoștințele pe care le obțineți despre nutriție pentru a face alegeri mai sănătoase în viața personală.

Diferitele instituții academice au diferite taxe și taxe. Deși poate fi greu să stabiliți o sumă exactă a prețului într-o anumită măsură, cercetarea în anumite școli vă poate ajuta să estimați cât de mult vă puteți costa banii.

Cu o diplomă de licență în domeniul acvaculturii și pescuitului, puteți fi calificat să obțineți un loc de muncă care lucrează la un incubator comercial sau pescuit. Unele alte locuri de muncă frecvent luate de persoanele care au acest grad includ să fie un tehnician de acvacultură sau specialist de dezvoltare a acvaculturii. De asemenea, puteți obține o poziție de conducere, cum ar fi managerul de acvariu sau managerul incubatorului. S-ar putea chiar să existe opțiuni pentru a lucra pentru guvern ca un manager de incubatoare guvernamentale.

Pot exista oportunități pentru a vă câștiga BSC online, precum și la multe universități. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

4 Rezultate din Acvacultură și pescuit Filter

BSc (Hons) în acvacultură

University of Stirling
BSc
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
48 luni
Engleză
Campus

Excelența cursului nostru este înrădăcinată în Institutul de Acvacultură, cel mai important centru internațional și cel mai mare de acest gen din lume. Veți beneficia de exper ...

Citeste mai mult

Licență în domeniul pescuitului marin și știința animalelor

United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
BSc
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Consumul de produse animale crește puternic la nivel mondial. Tinerii experți creativi în științele producției de animale sunt foarte solicitați să sprijine intensificarea pro ...

Citeste mai mult

Licențiat în științe faunei sălbatice și pescuit

Paul Smith's College
BSc
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Diploma în pescuit și Științe ale vieții sălbatice - campusul nostru de pe malul lacului de 14.000 de acri si facultate devotat oferi unic, hands-on oportunități de a supraveg ...

Citeste mai mult

BSC (Hons) acvacultură și managementul pescuitului de studii

Sparsholt College Hampshire
BSc
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Programul a fost conceput pentru a veni în întâmpinarea cerințelor crescânde ale industriilor de acvacultură și de gestionare a pescuitului de apă dulce pentru angajații educa ...

Citeste mai mult