BACHELORSTUDIES.RO

Găsește Programe de BSc în Afaceri De învăţare la distanţă 2019

Studenții care obțin o diplomă e BSc (Licență în Științe) au oportunitatea de a începe o carieră în domeniul lor ales de studiu. Diploma de BSc poate fi obținută atât într-un domeniu legat de științe, cât și într-unul diferit la școli din întreaga lume.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Solicită Informații Programe de BSc în Afaceri De învăţare la distanţă 2019

6 Rezultate din Afaceri, De învăţare la distanţă Filter

Bachelor of Science în Afaceri

Keystone College Online
Online Part time September 2019 Statele Unite ale Americii La Plume

Echilibrarea cerințelor unei cariere și de familie poate fi o provocare. La Keystone College noi credem ca obiectivele pot fi realizate prin obtinerea de gradul online. Elevii primesc gradul lor on-line în afaceri, luate în cursul unui semestru tradițional de 15 săptămâni, vor dobândi abilitățile esențiale și înțelegerea în profunzime a afacerii, cu accent în finanțe sau Managementul Resurselor Umane.

MSc în Business Analytics

Grand Canyon University
Campus Online Part time September 2019 Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 mai mult

Programul Master of Science în Business Analytics pregătește studenții pentru o carieră în analiza afacerilor, cu accent pe utilizarea datelor mari pentru a ajuta organizațiile să ia decizii tactice și strategice.

Bsc în analizele de afaceri aplicate

Grand Canyon University
Campus Online La zi Part time September 2019 Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 4 mai mult

Bachelor of Science în aplicații de afaceri aplicate este orientat spre studenții care au o mentalitate de afaceri și tendința de date și de analiză

Bachelor of Science in General Business

Kansas State University Global Campus
Online La zi Part time Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii USA Online

Licențiat în Administrarea Afacerilor - Afaceri Generale

Mercy College
Campus Online La zi 4 găsește juris doctor September 2019 Statele Unite ale Americii Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online + 4 mai mult

Câștigați-vă BS în Administrarea Afacerilor și câștigați experiență în lumea reală Aflați de la liderii din industrie care înțeleg componentele teoretice ale afacerii și au ani de experiență profesională.

Bachelor of Science în Divertisment

The Los Angeles Film School Online
Online La zi 36 luni September 2019 Statele Unite ale Americii Los Angeles

Industria de divertisment este alimentată nu numai de creativitate, ci și de leadership și strategie. Programul nostru online vă introduce într-un mediu profesional, bazat pe proiecte, conceput pentru a oferi o perspectivă asupra funcționării interioare a afacerii de divertisment.