BACHELORSTUDIES.RO

Găsește Programe de BSc în Afaceri De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Americii 2019

O diplomă de Licență în Științe (BSc) este o diplomă univeristară care este oferită într-o varietate de domenii de studiu. Programele sunt disponilie la universități și colegii din întreaga lume și pot fi terminate în trei până la cinci ani e studiu.

În timp ce cursurile la distanță au datele scadente care trebuie îndeplinite, este o afacere fabulos de conformitate cu privire la când puteți efectua misiuni atunci când studiază la o distanță. Cu opțiunea on-line, ai putea ieși din grupul de discuții după cum este necesar pentru a reveni la locul de muncă și apoi se alăture după locul de muncă, dacă este necesar. Cursuri de învățare la distanță pot fi luate în orice loc aveți acces la Internet. Puteți completa chiar clase de salon Internet în orice hotel din întreaga lume, dacă ai nevoie de o vacanță.

Statele Unite ale Americii rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domina clasamentul mondial și a țării oferă, de asemenea, o mare varietate de locuri de studii interesante. Sistemele Universitatea de Stat sunt parțial subvenționate de către guvernele de stat, și poate avea mai multe campusuri răspândit în jurul valorii de stat, cu sute de mii de studenți.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de BSc în Afaceri De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Americii 2019

6 Rezultate din Afaceri, Statele Unite ale Americii, De învăţare la distanţă Filter

Bachelor of Science în Afaceri

Keystone College Online
Online Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii La Plume

Echilibrarea cerințelor unei cariere și de familie poate fi o provocare. La Keystone College noi credem ca obiectivele pot fi realizate prin obtinerea de gradul online. Elevii primesc gradul lor on-line în afaceri, luate în cursul unui semestru tradițional de 15 săptămâni, vor dobândi abilitățile esențiale și înțelegerea în profunzime a afacerii, cu accent în finanțe sau Managementul Resurselor Umane.

MSc în Business Analytics

Grand Canyon University
Campus Online Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 mai mult

Programul Master of Science în Business Analytics pregătește studenții pentru o carieră în analiza afacerilor, cu accent pe utilizarea datelor mari pentru a ajuta organizațiile să ia decizii tactice și strategice.

Bsc în analizele de afaceri aplicate

Grand Canyon University
Campus Online La zi Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 4 mai mult

Bachelor of Science în aplicații de afaceri aplicate este orientat spre studenții care au o mentalitate de afaceri și tendința de date și de analiză

Bachelor of Science in General Business

Kansas State University Global Campus
Online La zi Part time Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii USA Online

Licențiat în Administrarea Afacerilor - Afaceri Generale

Mercy College
Campus Online La zi 4 găsește juris doctor Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online + 4 mai mult

Câștigați-vă BS în Administrarea Afacerilor și câștigați experiență în lumea reală Aflați de la liderii din industrie care înțeleg componentele teoretice ale afacerii și au ani de experiență profesională.

Bachelor of Science în Divertisment

The Los Angeles Film School Online
Online La zi 36 luni Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Los Angeles

Industria de divertisment este alimentată nu numai de creativitate, ci și de leadership și strategie. Programul nostru online vă introduce într-un mediu profesional, bazat pe proiecte, conceput pentru a oferi o perspectivă asupra funcționării interioare a afacerii de divertisment.