BACHELORSTUDIES

Studii Universitare de Top în Statele Unite ale Emalahleni Africa de Sud 2020

Studenții înscriși la o universitate pot urma un BSc sau program de Licență în Științe. Acesta este un program de studiu popular care îi ajută pe studenți să obțină competențe valoroase pentru locul de muncă sau pentru urmarea studiilor suplimentare.  

Africa de Sud, oficial Republica Africa de Sud, este o țară situată la extremitatea sudica a Africii. Aceasta este împărțită în nouă provincii. Africa de Sud nu este doar un sari de pe punct, este ea însăși o destinație fantastică bogată în cultură, faună și floră și istorie.

Witbank înseamnă alb Ridge în limba afrikaans. Orașul Witbank se află în Mpumalanga provincia Africa de Sud. Miniere de cărbune este puterea economică principală a orașului. Orasul este acasa, la Witbank Dam cel mai mare baraj Municipal din Africa de Sud.

Compară Facultăți de Științe în Statele Unite ale Emalahleni în Africa de Sud 2020

rezultate găsite Filter

Licențiat în tehnologie informațională (IT IT)

Richfield Graduate Institute of Technology
BSc
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Online

Licențiatul în științe în tehnologia informației trebuie să permită studentului calificat să intre în diverse sub-categorii în industria tehnologiei informației. Gradul a fost ...

Citeste mai mult

Licență în Onoruri în Tehnologia Informației

Richfield Graduate Institute of Technology
BSc
<
Normă întreagă
Engleză
Online

Această calificare va oferi studenților cunoștințe și expertize avansate cu o profunzime și o lărgime mai mare în diferite domenii ale tehnologiei informației, precum și abili ...

Citeste mai mult