3026 BSc Programe în America de Nord for 2024

BSc Programe în America de Nord for 2024Filter
    • Paxton, Statele Unite ale Americii

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Protejați-vă și serviți-vă comunitatea cu BS online în justiție penală de la Anna Maria College. Acest program online flexibil este conceput pentru a oferi o înțelegere profundă a problemelor de justiție socială și penală din lumea reală și a modului de abordare etic și eficient a acestora ca lider în domeniu. Puteți transfera până la 75 de credite pentru a obține diploma în doar doi ani. Un program de absolvire este, de asemenea, disponibil pentru solicitanții care lucrează în prezent ca profesioniști în justiție penală sau în aplicarea legii.

    • Marshall, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Deveniți un educator autorizat și lucrați cu sugari, copii mici și copii mici cu dizabilități de la naștere până la vârsta de șase ani. Licența online în științe în educația specială pentru copii timpurii Southwest Minnesota State University este acreditată de Consiliul de licențiere și standarde pentru educatori profesioniști din Minnesota și include o experiență de predare a studenților supravegheată de un semestru. Vă puteți termina programul în doi până la patru ani în timp ce învățați de la profesori care sunt experți în domeniu.

    • Online USA

    La zi, Part time

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    BS în Servicii Umane: Studii privind dependența

    • Online USA

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Programul de licență în informatică de la East Central University Online oferă abilități pregătite pentru carieră și experiență practică de lucru cu aplicații informatice de ultimă generație. Explorați un curriculum întemeiat pe liniile directoare ale Asociației pentru Mașini de Calcul (ACM) și absolviți complet pregătit pentru poziții solicitate care implică programare computerizată, codare, dezvoltare și inginerie software, analiza datelor, testare și depanare, securitate cibernetică și multe altele.

    • Utica, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    4 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Diploma de licență 100% online în științe ale sănătății de la Utica College oferă studenților cunoștințele necesare pentru a urmări o varietate de profesii din domeniul sănătății sau pentru studii postuniversitare. Conceput pentru studenții cu interes pentru sănătatea umană și cu dorința de a-și avansa cariera sau de a intra în programe postuniversitare, gradul BSHS oferă studenților o pregătire solidă în științele legate de sănătate.

    • Online USA

    La zi, Part time

    16 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Licența în contabilitate de la King University oferă cunoștințele necesare pentru a deveni un profesionist contabil eficient și pune bazele studenților să se pregătească pentru examenul CPA. Finalizați programul în doar 16 luni. Aplica azi.

    • Online USA

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Programul 100% online de licență în domeniul sănătății al Universității Carlow le permite studenților să dobândească abilitățile tehnice și analitice vitale necesare în peisajul medical de astăzi. Curriculumul cuprinzător oferă studenților o bază de cunoștințe în operațiunile clinice și analiza statistică, împreună cu abilități de conducere etică. Facultatea noastră dedicată este formată din experți din industrie care se angajează în succesul fiecărui student. Absolvent pregătit pentru diverse roluri în 1-4 ani.

    • Online USA

    La zi, Part time

    42 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Dezvoltați abilități în forță și condiționare, antrenament personal, biomecanica, fiziologia exercițiilor, nutriție, psihologia sportului și multe altele cu BS online în Exercițiu și Știința Sportului de la Methodist University. Acest program pregătește studenții prin aplicarea practică a cunoștințelor dobândite din cursuri și stagii. Învață de la o facultate cu experiență, dinamică, în clase mici și absolvă gata să ocupe poziții în domeniile exercițiului și științelor sportului și industriile conexe. Aplica acum.

    • Gainesville, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    4 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    • Aurora, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Licența online în administrarea asistenței medicale a Universității Aurora vă pregătește să conduceți sistemele și serviciile care au impact asupra sănătății și bunăstării altora.Combină mentalitatea de afaceri cu pasiunea de a-i ajuta pe ceilalți.Veți câștiga experiență practică printr-un stagiu.Absolvenți în doi până la patru ani cu abilitățile de care aveți nevoie pentru a planifica, direcționa și coordona serviciile medicale și de sănătate, menține dosarele pacienților, înțelege legile privind asistența medicală și gestionați echipe de furnizori de asistență medicală.

    • Paris, Franţa
    • Madrid, Spania
    • + 1 more

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Licența în Științe în Informatică pregătește studenții să devină comunicatori puternici într-un context internațional, gânditori analitici și critici, cu cunoștințe solide de matematică, de calcul și de analiză a datelor și abilități de luare a deciziilor și de rezolvare a problemelor și responsabili social, cu un accent clar pe durabilitate.

    • Longmeadow, Statele Unite ale Americii

    La zi

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    • Livingston, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    4 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Licența în Arte/Licența în Știința Mediului de la University of West Alabama Online oferă abilitățile necesare pentru a dezvolta soluții eficiente la probleme urgente de mediu. Printr-un curriculum predat de experți din industrie, programul explorează bazele ecologiei, geologiei, sistemelor de informații geografice și legislației mediului. Veți absolvi cu acreditările pentru a face diferența în mediu la nivel local și global. Incepe.

    • Orlando, Statele Unite ale Americii

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Situată în Orlando, Florida, Universitatea din Florida Centrală găzduiește CREOL, Colegiul de Optică și Fotonică. Ca instituție de vârf pentru educație și cercetare în optică și fotonică, avem cel mai mare program de licență în fotonică din Statele Unite. Concepute special pentru a satisface nevoile industriei, absolvenții cu o diplomă de licență în științe și inginerie fotonică sunt foarte solicitați și au salarii mari. În plus, având un corp de studenți divers, atât resursele unei universități mari, cât și oportunități practice de cercetare, studenții au capacitatea de a câștiga experiență și de a fi competitivi în căutarea unui loc de muncă sau în cererile de studii superioare. Aflați mai multe despre BS în știință și inginerie fotonică!

    • Online USA

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Licența 100% online în Administrarea Afacerilor de la CSP Global oferă abilitățile de care aveți nevoie pentru a deveni un lider etic în lumea afacerilor în continuă evoluție. Studiați marketing, finanțe, management, drept, economie și alte subiecte de afaceri de bază, cu îndrumări de la membri ai facultății cu experiență care sunt dedicați succesului dvs. Absolvenți în cel puțin doi ani cu o diplomă accesibilă și expertiza completă necesară pentru a lansa o carieră de succes în industria dvs. Aplica azi.