Filter
Licență în Științe
America de Nord Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Studii Universitare în Analiza Datelor în America de Nord 2019

Un BSc sau program de Licență în Științe este un tip de studiu universitar care durează de obicei trei până la cinci ani pentru a fi terminat. Pe parcursul acestui curs de studiu studenții pot obține competențe generale și specializate care sunt de ajutor pentru continuarea educației sau pentru oportunitățile de muncă.

Statele Unite ale Americii se află pe continentul America de Nord. Aceasta este a treia cea mai mare țară de mărime în lume. Ea are o istorie relativ scurtă în comparație cu alte națiuni din lume, are unul din lume cele mai mari economii s, și are una din lume 's populațiile cele mai diverse.

Vezi Programe de Licență în Științe în Analiza Datelor în America de Nord 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Analiza Datelor, America de Nord

University of Prince Edward Island

Analiza este situată la confluența dintre statistici, informatică și matematică, toate centrate pe găsirea, interpretarea și prezentarea de modele semnificative în date. ... [+]

Prezentare generalăSpecializare în analiza datelor

Analiza este situată la confluența dintre statistici, informatică și matematică, toate centrate pe găsirea, interpretarea și prezentarea de modele semnificative în date. Oferim o diplomă de licență în Analytics cu specializare fie în date Analytics, fie în Business Analytics, cu opțiuni de educație cooperativă disponibile în ambele specializări. Pe măsură ce datele din ce în ce mai răspândesc viețile noastre, absolvenții din Analytics au o cerere ridicată într-un spectru larg de domenii, inclusiv guvern, afaceri și tehnologie.

Majorul în Analytics, cu o specializare în Data Analytics, necesită un total de 120 de ore de semestru de credit, după cum urmează:... [-]

Canada Charlottetown
St. Ambrose University

Dacă vă place să lucrați și să manipulați numerele, să analizați rezultatele și să ajutați pe alții să înțeleagă modul în care datele pot funcționa pentru ei, o diplomă î ... [+]

Dacă vă place să lucrați și să manipulați numerele, să analizați rezultatele și să ajutați pe alții să înțeleagă modul în care datele pot funcționa pentru ei, o diplomă în domeniul științei datelor și a analizelor de la St. Ambrose University va pregăti pentru o carieră de înaltă cerere care să corespundă obiectivelor dvs.

Ambrose AvantajeStagii la companii naționale de topDimensiuni mici de clasăÎnvățați practici de date etice

Universitatea St Ambrose este un Colegiu de Distincții recunoscut pentru aderarea la rezultate reușite, învățare minunată, crearea unei comunități vibrante și educarea studenților angajați.

Turul Fall Drone din St. Ambrose de la Universitatea St Ambrose de pe Vimeo.... [-]

Statele Unite ale Americii Davenport
Ianuarie 2020
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză