Filter
Licență în Științe
Canada

Vezi Programe de BSc în Analiza Datelor în Canada 2019

Studenții înscriși la o universitate pot urma un BSc sau program de Licență în Științe. Acesta este un program de studiu popular care îi ajută pe studenți să obțină competențe valoroase pentru locul de muncă sau pentru urmarea studiilor suplimentare.  

Canadienii o mare importanță pe învățare, și-au dezvoltat un sistem de învățământ de prim rang, cu standarde ridicate. Nu numai Canada oferă un mediu sigur, curat, dar a fost constant pe locul ca fiind unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a trăi în ceea ce privește calitatea vieții de ONU.

Programe de Licență în Științe de Top în Analiza Datelor în Canada 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Analiza Datelor, Canada

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
University of Prince Edward Island

Analiza este situată la confluența dintre statistici, informatică și matematică, toate centrate pe găsirea, interpretarea și prezentarea de modele semnificative în date. ... [+]

Prezentare generalăSpecializare în analiza datelor

Analiza este situată la confluența dintre statistici, informatică și matematică, toate centrate pe găsirea, interpretarea și prezentarea de modele semnificative în date. Oferim o diplomă de licență în Analytics cu specializare fie în date Analytics, fie în Business Analytics, cu opțiuni de educație cooperativă disponibile în ambele specializări. Pe măsură ce datele din ce în ce mai răspândesc viețile noastre, absolvenții din Analytics au o cerere ridicată într-un spectru larg de domenii, inclusiv guvern, afaceri și tehnologie.

Majorul în Analytics, cu o specializare în Data Analytics, necesită un total de 120 de ore de semestru de credit, după cum urmează:... [-]

Canada Charlottetown