Filter
Licență în Științe
Statele Unite ale Americii Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Vezi Programe de BSc în Analiza Datelor în Statele Unite ale Americii 2019

O diplomă de Licență în Științe (BSc) este o diplomă univeristară care este oferită într-o varietate de domenii de studiu. Programele sunt disponilie la universități și colegii din întreaga lume și pot fi terminate în trei până la cinci ani e studiu.

Statele Unite ale Americii rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domina clasamentul mondial și a țării oferă, de asemenea, o mare varietate de locuri de studii interesante. Sistemele Universitatea de Stat sunt parțial subvenționate de către guvernele de stat, și poate avea mai multe campusuri răspândit în jurul valorii de stat, cu sute de mii de studenți.

Programe de Licență în Științe de Top în Analiza Datelor în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Results in Analiza Datelor, Statele Unite ale Americii

Other options within this field of study:
St. Ambrose University

Dacă vă place să lucrați și să manipulați numerele, să analizați rezultatele și să ajutați pe alții să înțeleagă modul în care datele pot funcționa pentru ei, o diplomă î ... [+]

Dacă vă place să lucrați și să manipulați numerele, să analizați rezultatele și să ajutați pe alții să înțeleagă modul în care datele pot funcționa pentru ei, o diplomă în domeniul științei datelor și a analizelor de la St. Ambrose University va pregăti pentru o carieră de înaltă cerere care să corespundă obiectivelor dvs.

Ambrose AvantajeStagii la companii naționale de topDimensiuni mici de clasăÎnvățați practici de date eticeCe voi învăța?

Veți urma cursuri de probabilitate și statistici; modelarea statistică cu analiza datelor; informatică; matematică avansată; și în ultimul an, o capstone pe bază de proiect.

Pe parcursul studiilor universitare, veți învăța cum să gândiți cu date și să aplicați concepte statistice și computere pentru a transforma datele în soluții și în înțelegere. Studiind știința datelor la UAU înseamnă că atunci când ajungi la o concluzie, veți lua întotdeauna în considerare posibilele sale implicații etice și socio-economice.... [-]

Statele Unite ale Americii Davenport
January 2020
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză