BACHELORSTUDIES

Compară Studii Universitare în Animație pe calculator în Asia 2020/2021

O diplomă de Licență în Științe (BSc) este o diplomă univeristară care este oferită într-o varietate de domenii de studiu. Programele sunt disponilie la universități și colegii din întreaga lume și pot fi terminate în trei până la cinci ani e studiu.

Animație este procesul de creare de imagini statice, care sunt filmate în succesiune, în scopul de a crea iluzia de mișcare. Categorii de animație includ desen clasic, mișcare de oprire, computer și trei dimensiuni. Studierea acțiune live și traducerea acestuia la animație ia de calificare și de formare.

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Vezi Programe de Licență în Științe în Animație pe calculator în Asia 2020/2021

2 Rezultate din Animație pe calculator, Asia Filter

Bachelor of Science (Onoruri) în Jocuri pe calculator și animație (Top Up)

Informatics Academy
BSc
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
12&nbsp;-&nbsp;16 luni
Engleză
Campus

Acest curs include fundamentele calculului, programării și un studiu mai avansat al tehnicilor de programare și producție de software care pot produce grafică tridimensională ...

Citeste mai mult

BSc (Hons) în film digital și animație 3D

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)
BSc
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Acest premiu vă va înzestra cu abilitățile de a lucra în film, televiziune și noi mijloace de comunicare. Specializată în produse de standarde industriale, de la editarea de f ...

Citeste mai mult