32 BSc Programe în Australia for 2024

BSc Programe în Australia for 2024Filter
    • Online

    La zi, Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Inginerii mecanici sunt responsabili pentru proiectarea, fabricarea și procesele operaționale a oricărui lucru care se mișcă, de la cele mai mici și mai simple microparticule la cele mai mari și mai complexe nave spațiale și tot ce se află între ele. În calitate de inginer mecanic, aveți un set de abilități care se aplică multor industrii din lume, inclusiv auto, transport, producție, generare de energie, medical, bunuri de larg consum și multe altele. Această calificare practică vă va asigura că veți absolvi gata de muncă ca tehnolog în inginerie mecanică. La finalizarea acestui program, veți dobândi abilități și cunoștințe în cele mai recente tehnologii de inginerie mecanică.

    • Joondalup, Australia

    La zi, Part time

    6 semestre

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Se concentrează pe dimensiunile practice și teoretice ale securității IT într-o serie de domenii fundamentale, cum ar fi securitatea rețelei și evaluarea vulnerabilității, securitatea informațiilor, criminalistica digitală, securitatea dispozitivelor wireless și securitatea bazelor de date.

    • Darwin, Australia

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    • Online

    La zi, Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Automatizarea industrială este un flux de inginerie în expansiune, cu o influență din ce în ce mai profundă asupra majorității industriilor și întreprinderilor. Această calificare practică vă va asigura că veți absolvi gata de muncă ca tehnolog în inginerie de automatizare industrială în multe industrii, cum ar fi producția, generarea de energie, mecatronică, mecanică, minerit și chimic. La finalizarea acestui program, veți dobândi abilități și cunoștințe în cele mai recente tehnologii în curs de dezvoltare în instrumentație, controlul proceselor și automatizarea industrială.

    • Online

    La zi, Part time

    36 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Inginerii electricieni sunt responsabili pentru proiectarea de noi sisteme, rezolvarea problemelor, testarea echipamentelor și lucrul la o gamă largă de componente și sisteme, inclusiv sisteme de comunicații, centrale electrice, mașini electrice, sisteme de navigație și sisteme electrice pentru automobile și avioane. Această calificare practică vă va asigura că veți absolvi gata de muncă ca tehnolog în inginerie electrică în multe industrii, cum ar fi generarea și furnizarea de energie, comunicații și mass-media, sisteme informatice și robotică. La finalizarea acestui program, veți dobândi abilități și cunoștințe în cele mai recente tehnologii de inginerie electrică.

    • Joondalup, Australia

    La zi

    6 semestre

    În campus

    Engleză

    Se concentrează asupra naturii multidisciplinare a managementului de mediu. Studenții dobândesc o bază în aspectele biologice și fizice ale mediului și în cunoștințele și abilitățile utilizate în managementul acestuia.

    • Joondalup, Australia

    La zi

    6 semestre

    În campus

    Engleză

    Acest curs se concentrează pe cunoștințele și abilitățile necesare pentru a înțelege semnificația conservării biodiversității.

    • Darwin, Australia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    • Cooranbong, Australia
    • Wahroonga, Australia

    La zi, Part time

    3 ani

    Amestecat

    Engleză

    Bachelor Avondale of Science (BSC) este flexibil, versatil și conceput pentru a vă pregăti nu numai pentru o gamă largă de cariere în domeniul științei, dar, de asemenea, pentru cercetare în curs de desfășurare și de studii postuniversitare.

    • Malabe, Sri Lanka
    • London, Regatul Unit
    • + 1 more

    La zi

    În campus

    Engleză

    Inginerie mecanică include știința și arta de formulare, proiectare, dezvoltare si control al sistemelor și componentelor care implică în jurul termodinamica, mecanica, mecanica fluidelor, mecanisme, de fabricație și de energie.

    • Darwin, Australia
    • Sydney, Australia
    • + 1 more

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Acest curs permite elevilor să studieze în profunzime la opțiunile de carieră științei și educației științei susținute de Școala de Științe ale Vieții și Mediului. Acest curs oferă o flexibilitate și diversitate cu o

    • Toowoomba, Australia
    • Springfield, Australia
    • + 2 more

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Păstrați și protejați fauna noastră sălbatică cu cursuri practice de gestionare a faunei sălbatice.Învățați să identificați, să manipulați și să prindeți animale sălbatice de la experții din echipa noastră de lectori de top din industrie.Dezvoltați abilitățile de siguranță pe teren, de transport și de supraviețuire, cum să folosiți echipamentul de prindere și învățați tehnici de studiu pentru a înregistra, analiza și prezenta datele de pe teren.Dobândiți diverse abilități practice în timpul unei excursii pe teren în primul an, plasamente în industria faunei sălbatice și un proiect de cercetare în al treilea an, desfășurat într-o locație din străinătate (cu permisiunea COVID) sau în Australia.Combinați cu o a doua specializare în zootehnie, biologie sau mediu și sustenabilitate și fiți calificați pentru a lucra în managementul dăunătorilor, parcuri naționale, biosecuritate sau în grădina zoologică.

    • Melbourne, Australia
    • Bendigo, Australia
    • + 4 more

    În campus

    Engleză

    • Sydney Olympic Park, Australia

    Amestecat

    Engleză

    Licențiatul în Științe ale Sănătății (Dans) dezvoltă înțelegerea studenților despre sinergiile dintre dans și științe ale sănătății pentru a facilita munca în organizații publice și private într-o serie de ocupații.

    • Wollongong, Australia

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Geografia fizică și Geosciențele de mediu reprezintă studiul modelelor și proceselor din mediul înconjurător cauzate de forțele naturii, cu un accent special pe aranjamentul spațial, distribuția și schimbarea lor în timp. Veți examina problemele ecologice și ecologice cu care se confruntă lumea și vă vor folosi abilitățile și cunoștințele pentru a ajuta la rezolvarea problemelor în moduri inovatoare.