BACHELORSTUDIES

Studii Universitare de Top în Statele Unite ale Krems an der Donau Austria 2020

Instituțiile acaemice din întreaga lume oferă programe de BSc sau Licență în Științe. Acest program de studiu universitar popular este de ajutor și îi pregătește pe studenți pentru locuri de muncă sau pentru programe avansate de studiu. Majoritatea programelor de BSc durează între trei și cinci ani pentru a fi terminat.

Dacă sunteți de gândire de a promova educația într-o instituție, în care excelența academică este respectată, atunci Austria oferă cea mai bună destinație. Aceste instituții se bazează astfel de cercetare care să permită studenților pentru a obține idei cu privire la modul în care rezolva probleme reale.

Krems este un oraș frumos, în Austria. Fiind cea mai mare a cincea, a gazduit unele centre educaționale notabile, cum ar fi Universitatea Dunărea Krems, IMC Fachhochschule Krems și multe alte institute tehnice.

Compară Facultăți de Științe în Statele Unite ale Krems an der Donau în Austria 2020

rezultate găsite Filter

Bachelor Applied Chemistry

IMC Fachhochschule Krems
BSc
01 Sept 2020
<
Normă întreagă
<
6 semestre
Engleză
Campus

Programul de licență în chimie aplicată pregătește studenții pentru provocările reprezentate de industria 4.0 în industria chimică.

Citeste mai mult

Psihologie studiu de licență

Karl Landsteiner University of Health Sciences
BSc
Oct 2020
<
Normă întreagă
<
6 semestre
Germană
Campus

Psihologie Programul de licență Modelul orientat la Bologna și îndeplinește cerințele în conformitate cu § 7 alin. 1 punctul 2 din Legea din Austria Psihologii, 2013. Acesta c ...

Citeste mai mult