Filter
Licență în Științe
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 2 Studii Universitare în Automatizare

BSc este abrevierea pentru Bachelor of Science, iar acest grad durează de obicei trei până la cinci ani de studiu. Cele mai multe programe includ cursuri în învățământul general, matematică și științe, împreună cu cursuri specifice într-o specialitate științifică aleasă. Condiția necesară pentru acest grad este, în general, o diplomă de liceu sau un certificat echivalent.

S-ar putea să vă întrebați ce înseamnă un BSC în automatizare? Acest grad se referă la robotică și mașini care pot funcționa pe cont propriu sau cu asistență umană minimă. Acest tip de automatizare este utilă în fabrici și în performanțe la scară largă. În timp ce este posibil să nu fi nevoie să aveți cunoștințe de inginerie atunci când începeți acest grad, o creativitate spațială și vizuală este utilă. Cursurile pot include proiectarea sistemului, managementul de proiect, rigidizarea și mișcarea realistă.

Unele dintre abilitățile pe care le puteți învăța ca un student de automatizare pot include coordonarea mâinilor-ochi, conștientizarea situației și comunicarea. Cu o bună coordonare a ochilor mâini, sunteți mai în măsură să rezolvați problemele fizice. Conștientizarea situației vă poate ajuta să observați situații periculoase, în timp ce comunicarea este o parte importantă a interacțiunii cu ceilalți.

Unii factori care afectează costul unei BA includ locația școlii, subiectul studiului și disponibilitatea finanțării externe. Pe măsură ce vă bugetați pentru acest efort, încercați să contactați biroul de înregistrare pentru a afla mai multe despre taxele și costurile tipice ale cărților.

În cadrul automatizării, există trei sub-domenii principale: industria, divertismentul și software-ul. În multe industrii, liniile de fabrică se transformă încă în automatizare. Managerii instalațiilor existente în mașină încearcă de obicei să fie mai eficienți. În aceste industrii și în divertisment, puteți căuta titluri de locuri de muncă cum ar fi tester de automatizare, inginer de control și tehnician la fața locului. Robotica automată funcționează pe un program de calculator, astfel încât să puteți căuta și să lucrați ca inginer de software sau pentru depanare.

Multe școli oferă programe de grad în robotică și automatizare. Pentru a vă restrânge căutarea, decideți dacă doriți să vă mutați sau să mergeți la școală la nivel local. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Automatizare

Engineering Institute Of Technology

Există o criză globală critică a inginerilor de automatizare, instrumente și control datorită în principal restructurării și creșterii rapide a noilor industrii și tehnol ... [+]

Engineering Institute Of Technology are plăcerea să vă aducă programul Bachelor of Science (Inginerie Industrială de Automatizare) disponibil atât pe deplin online cât și pe campus în Australia. Vă rugăm să citiți mai jos pentru detalii despre ambele opțiuni de livrare.

În acest program acreditat și prestigios veți obține:Abilități și know-how în cele mai recente și în curs de dezvoltare tehnologii în instrumentație, controlul proceselor și automatizarea industrialăGhid practic și feedback din partea experților în domeniul automatizării industriale din întreaga lumeCunoștințe din experiența vastă a lectorilor specialiști, nu doar din informațiile teoreticeContactele de rețea globale din industrieO diplomă de licență valoroasă și acreditată ** (Bachelor of Science) **... [-]
Australia Perth
Iunie 2019
La zi
Part time
3 anii
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Silesian University Of Technology

Programul acestor studii corespunde standardelor universităților tehnice din țările europene. Acest lucru permite studenților să participe la programe de schimb și să pet ... [+]

Prezentare generală

Programul acestor studii corespunde standardelor universităților tehnice din țările europene. Acest lucru permite studenților să participe la programe de schimb și să petreacă un semestru sau două la universitățile străine în cadrul studiilor lor și să ofere cursuri studenților străini în cadrul programului de schimb Erasmus. În timpul primelor semestre de studii de licență, elevii obțin o educație aprofundată în matematică, fizică, baze de științe informatice și științe tehnice de bază: inginerie electrică, teoria controlului, electronică, metrologie, programare computerizată, sisteme microprocesoare, baze de date, rețele informatice, inteligență artificială , și sisteme de vizionare pe computer. Se acordă atenție rezolvării problemelor de inginerie practică și integrării cunoștințelor. Cursurile facilitează dezvoltarea abilităților de lucru în echipă și de conducere. După finalizarea a cinci semestre, elevii aleg o specializare a interesului lor, cu cursuri structurate pentru a extinde competențele și cunoștințele lor într-unul din cele trei domenii principale care sunt enumerate în titlul de studii interdisciplinare.... [-]

Polonia Gliwice
Septembrie 2019
7 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză