Filter
Licență în Științe
Europa

Compară Studii Universitare în Automatizare Europa 2019

O diplomă de Licență în Științe (BSc) este o diplomă univeristară care este oferită într-o varietate de domenii de studiu. Programele sunt disponilie la universități și colegii din întreaga lume și pot fi terminate în trei până la cinci ani e studiu.

Automatizarea se referă la utilizarea de sisteme de control pentru a opera diferite tipuri de echipamente. Elevii pot studia cum să executați, repararea, întreținerea și depanarea echipamentelor automatizat într-o varietate de domenii, iar cele mai multe clase includ hands-on de instruire.

Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și teritorii. Acesta este marginita de Marea Mediterana la sud, Asia de est, și Oceanul Atlantic la vest.

Vezi Programe de Licență în Științe în Automatizare Europa 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Automatizare, Europa

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Silesian University Of Technology

Programul acestor studii corespunde standardelor universităților tehnice din țările europene. Acest lucru permite studenților să participe la programe de schimb și să pet ... [+]

Prezentare generală

Programul acestor studii corespunde standardelor universităților tehnice din țările europene. Acest lucru permite studenților să participe la programe de schimb și să petreacă un semestru sau două la universitățile străine în cadrul studiilor lor și să ofere cursuri studenților străini în cadrul programului de schimb Erasmus. În timpul primelor semestre de studii de licență, elevii obțin o educație aprofundată în matematică, fizică, baze de științe informatice și științe tehnice de bază: inginerie electrică, teoria controlului, electronică, metrologie, programare computerizată, sisteme microprocesoare, baze de date, rețele informatice, inteligență artificială , și sisteme de vizionare pe computer. Se acordă atenție rezolvării problemelor de inginerie practică și integrării cunoștințelor. Cursurile facilitează dezvoltarea abilităților de lucru în echipă și de conducere. După finalizarea a cinci semestre, elevii aleg o specializare a interesului lor, cu cursuri structurate pentru a extinde competențele și cunoștințele lor într-unul din cele trei domenii principale care sunt enumerate în titlul de studii interdisciplinare.... [-]

Polonia Gliwice
Septembrie 2019
Engleză
7 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză