Filter
Licență în Științe
Polonia

Vezi Programe de BSc în Automatizare în Polonia 2019

Un BSc reprezintă un program de Licență în Științe și este un studiu universitar. În funcție de programul individual, studenții care obțin o diplomă de BSc pot alege să înceapă o carieră sau să își continue educația și să obțină o diplomă avansată.

Studenții care sunt interesați să învețe modul în care sistemele de lucru automatizat ar putea dori să ia cursuri în automatizare. Programele de obicei se concentreze pe teme cum ar fi sistemele electromecanice, tehnologii de calculator, fluid de putere, de control al proceselor și a electronicii industriale.

Polonia, oficial Republica Polonă, este o țară în Europa Centrală. Cu o populație de 38 de milioane de oameni, Polonia este țara cea mai populată 6 în UE. Studenții din UE / SEE nu au nevoie de viză pentru a studia în Polonia. Costul de trai în Polonia este printre cele mai scăzute din Uniunea Europeană.

Programe de Licență în Științe de Top în Automatizare în Polonia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Automatizare, Polonia

Studii
Locație
Polonia
Tip de studiu
Ritm
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Silesian University Of Technology

Programul acestor studii corespunde standardelor universităților tehnice din țările europene. Acest lucru permite studenților să participe la programe de schimb și să pet ... [+]

Prezentare generală

Programul acestor studii corespunde standardelor universităților tehnice din țările europene. Acest lucru permite studenților să participe la programe de schimb și să petreacă un semestru sau două la universitățile străine în cadrul studiilor lor și să ofere cursuri studenților străini în cadrul programului de schimb Erasmus. În timpul primelor semestre de studii de licență, elevii obțin o educație aprofundată în matematică, fizică, baze de științe informatice și științe tehnice de bază: inginerie electrică, teoria controlului, electronică, metrologie, programare computerizată, sisteme microprocesoare, baze de date, rețele informatice, inteligență artificială , și sisteme de vizionare pe computer. Se acordă atenție rezolvării problemelor de inginerie practică și integrării cunoștințelor. Cursurile facilitează dezvoltarea abilităților de lucru în echipă și de conducere. După finalizarea a cinci semestre, elevii aleg o specializare a interesului lor, cu cursuri structurate pentru a extinde competențele și cunoștințele lor într-unul din cele trei domenii principale care sunt enumerate în titlul de studii interdisciplinare.... [-]

Polonia Gliwice
Septembrie 2019
7 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză