BACHELORSTUDIES.RO

Compară 2 Studii Universitare în Automatizare

BSc este abrevierea pentru Bachelor of Science, iar acest grad durează de obicei trei până la cinci ani de studiu. Cele mai multe programe includ cursuri în învățământul general, matematică și științe, împreună cu cursuri specifice într-o specialitate științifică aleasă. Condiția necesară pentru acest grad este, în general, o diplomă de liceu sau un certificat echivalent.

S-ar putea să vă întrebați ce înseamnă un BSC în automatizare? Acest grad se referă la robotică și mașini care pot funcționa pe cont propriu sau cu asistență umană minimă. Acest tip de automatizare este utilă în fabrici și în performanțe la scară largă. În timp ce este posibil să nu fi nevoie să aveți cunoștințe de inginerie atunci când începeți acest grad, o creativitate spațială și vizuală este utilă. Cursurile pot include proiectarea sistemului, managementul de proiect, rigidizarea și mișcarea realistă.

Unele dintre abilitățile pe care le puteți învăța ca un student de automatizare pot include coordonarea mâinilor-ochi, conștientizarea situației și comunicarea. Cu o bună coordonare a ochilor mâini, sunteți mai în măsură să rezolvați problemele fizice. Conștientizarea situației vă poate ajuta să observați situații periculoase, în timp ce comunicarea este o parte importantă a interacțiunii cu ceilalți.

Unii factori care afectează costul unei BA includ locația școlii, subiectul studiului și disponibilitatea finanțării externe. Pe măsură ce vă bugetați pentru acest efort, încercați să contactați biroul de înregistrare pentru a afla mai multe despre taxele și costurile tipice ale cărților.

În cadrul automatizării, există trei sub-domenii principale: industria, divertismentul și software-ul. În multe industrii, liniile de fabrică se transformă încă în automatizare. Managerii instalațiilor existente în mașină încearcă de obicei să fie mai eficienți. În aceste industrii și în divertisment, puteți căuta titluri de locuri de muncă cum ar fi tester de automatizare, inginer de control și tehnician la fața locului. Robotica automată funcționează pe un program de calculator, astfel încât să puteți căuta și să lucrați ca inginer de software sau pentru depanare.

Multe școli oferă programe de grad în robotică și automatizare. Pentru a vă restrânge căutarea, decideți dacă doriți să vă mutați sau să mergeți la școală la nivel local. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Automatizare Filter

Bachelor of Science (Inginerie Industrială de Automatizare) - Campus și on-line

Engineering Institute Of Technology
Campus Online La zi Part time 3 ani Iunie 2019 Australia Perth Melbourne + 3 mai mult

Există o criză globală critică a inginerilor de automatizare, instrumente și control datorită în principal restructurării și creșterii rapide a noilor industrii și tehnologii. Societatea Internațională de Automatizare (ISA), respectată, a estimat că cel puțin 15 000 de ingineri de automatizare noi sunt necesari anual numai în SUA. Multe întreprinderi de automatizare industrială din întreaga lume comentează dificultatea de a găsi ingineri de automatizare cu experiență, în ciuda plății salariilor restante.

Licențiat în Automatic Control

Silesian University Of Technology
Campus 7 semestre Septembrie 2019 Polonia Gliwice

Programul acestor studii corespunde standardelor universităților tehnice din țările europene. Acest lucru permite studenților să participe la programe de schimb și să petreacă un semestru sau două la universitățile străine în cadrul studiilor lor și să ofere cursuri studenților străini în cadrul programului de schimb Erasmus.